Superlekker

Superlekker kwaliteitsvlees, de groentensalades waren ook heerlijk. Eitjes, sla of tomaat ontbreken en kunnen nog een meerwaarde zijn eventueel.

Fantastisch

Vanaf het begin tot het bestellen en de levering goed meegedacht. Het was fantastisch. Iedereen heeft genoten en heerlijk gegeten. Kwaliteit van salades, vlees en stokbrood was goed.

Heel goed

Vlees heerlijk,ook genoeg. Stokbrood ruim voldoende en lekker Salades net voldoende,vers fruit te weinig. Satésaus mocht weg gelaten worden. Maar zeer tevreden verder

Voor een onbezorgde bbq moet je bij A-Z BBQ zijn!

In een woord een geweldig concept! Je besteld, krijgt 1 dag van te voren een tijdslot door en op de dag zelf komt de chauffeur het netjes binnen de afgesproken tijd afleveren! Alles in het pakket was stuk voor stuk heel smakelijk. En ook de salades die er bij zaten heerlijk. Er was meer dan genoeg voor iedereen. Mochten we nog eens een BBQ hebben, dan bestellen we zeker weer bij A-Z BBQ! De gourmet service gaan we ook zeker een keer uitproberen.

Uitstekend!

Meer dan prima! Veel variatie, smaakt heerlijk. Alles goed verzorgd. Leuk servies!

Ruim voldoende vlees, gevarieerde bijgerechten, goed verzorgd.

Vlees zag er smakelijk uit, de bijgerechten / salades waren heerlijk. Alles meer dan voldoende. Voldoende keuze, voor elk wat wils. BBQ werkte prima, borden kleurig en voldoende bestek. Ietsje weinig kruidendokter, vonden wij.

Al het vlees en toebehoren waren geweldig Er was voldoende voor iedereen. Misschien mag er iets minder stokbrood en saus bij. Heel erg verrassend was dat ipv hamburger er een stokje saté bij was. Dit was voor onze zonnebloem gasten, gemiddelde leeftijd 85 jaar lekker zacht vlees. Iedereen heeft genoten en zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel

Perfect iedereen heeft er van genoten

Heb dit als klaverjas/joker verenging voor het eind van het seisoen geregeld, De leden hebben hier erg van genoten de commentaren waren zeer goed De levering was op tijd, alles was hygiënisch verpakt vlees, sausen groentes tevens ook gourmetstellen en borden +bestek. Ook het ophalen is goed geregeld. Wij als verenigging zullen het hier nog eens bestellen. Chappou

geweldig

voor de tweede keer besteld perfect geregeld en hele goede kwaliteit

Het was een BBQ die geheel aan onze verwachtingen voldeed

We hadden een 50 jr verjaardag te vieren. En deden dat met de familie. In totaal waren er 16 pers aanwezig. Waarvan en 13 mee hebben gedaan met de BBQ. Het was allemaal ruim voldoende en zeker voor herhaling vatbaar.

prima vlees - goede service

Goede verzorgde en complete BBQ

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde BBQ Zag er keurig verzorgd en netjes uit. Kwaliteit van het vlees en de salades was van grote klasse. De communicatie over het brengen en ophalen was duidelijk. Evenals de bestelling via de site

in 1 woord fantastisch

prima verzorgd en ruime keuze zeker voor herhaling vatbaar

Alles was goed geregeld

Ik dacht dat het veel te weinig was maar dat viel heel erg mee alleen stokbrood iets te weinig. We hadden Vis. Vlees. En Vegan en dat was allemaal lekker.

Geweldige ervaring. Levering goed op afgesproken tijd. Goede en ruime bbq pakketten. Alles netjes weer opgehaald.

Alles goed geregeld

Bij A-Z weet je waar je aan toe bent; als er een probleempje is (een kratje fout afgegeven) dan kan je onmiddellijk communiceren, zodat het binnen 10 minuten is opgelost. Vriendelijke werknemers die afleveren en ophalen. Top service.

goede service

Heerlijk

Over het brengen en ophalen worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Heerlijk gegeten,jullie hebben zeker bijgedragen aan een gezellige middag.

Perfect geregeld!!

Het eten was goed! Ruim voldoende.. veel verschillende keuzes. We zouden het zeker nog een keertje doen.

Heerlijk eten, goed geregeld

Goeie afspraken voor een groot gezelschap ! We hebben heerlijk gegeten, goed vlees, heerlijke salades, en meer dan genoeg, enorm bedankt Groetjes Jacqueline Grevelink

Waarom moeilijk doen als het A-Z kan

Alles in één keer geregeld. Top.

Het was geweldig goed geregeld.

Perfecte dag met de bbq van az goed geregeld.. Groetjes fam janssen

Levering volgens afspraak, Verse producten die in goede porties verdeeld en goed verpakt zijn zodat er steeds een nieuw schaal (vlees, vis of vega) aangebroken kan worden, Dat geldt ook voor de salades en sauzen. Ook de reacties van de gasten op de BBQ waren alleen maar lovend . Dus bij een volgend BBQ feest kloppen wij weer aan bij A-Z BBQ TCHolten

Alles volgens afspraak, helemaal tevreden.

Goed geregeld,goede barbecue en vlees en salades waren ook perfect,was meer dan voldoende.

het was uitstekend

was uitstekend zeker voor herhaling