Assortiment- smaak en kwaliteit

Voldoende voor 8 personen Geleverd volgens afspraak

Correct geleverd, super vriendelijk en vooral lekker. Wat wij wel misten (maar dat kan zijn omdat wij Belgjes zijn he) is gewoon wat sla, tomaat en gekookte eieren. Misschien een tip? Maar overall..... we gaan nog bestellen hoor.

Fantastisch

Alles werd netjes op tijd en keurig bezorgd. Eten was heerlijk.

heel goed

het vlees ziet er goed uit chauffeur was heet vriendelijk

Geweldig, goed vlees en heerlijke salades

Tijdige levering en alles was super en meer dan genoeg. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Weer keurig geregeld, als altijd

Het was weer fijn zaken doen met A-Z. Keurig op tijd bezorgd, kwaliteit van vlees, vis, sauzen en salades was weer prima en ook het ophalen is vlekkeloos verlopen.

Altijd weer netjes keurig en goed vlees enz

Zoals altijd weer goed geregeld vriendelijke bezorger goed eten alleen even schrikken van de prijzen. Maar ook begrijpelijk gezien alles duurder is zoals brandstof maar ook het gas .

Voldeed volledig aan de verwachting en komt overeen met het plaatje.

Alle afspraken zijn keurig uitgevoerd. Het pakket viel in goede aarde. Smaak prima en voldoende

Geweldig, zeer goed verzorgd

Heerlijk

Heerlijk, meer als voldoende

Het werd mooi op afgesproken tijd geleverd en het eten was weer voortreffelijk. Echt een aanrader

Alles keurig vezorgd

Alles keurig verzorgd,netjes geleverd,en de bbq was goed en smakelijk.

Perfect verzorgd en geregeld!

De mixed en grill besteld voor 11 personen.... vlees meer dan voldoende, ieder 5! Stukken vlees. Ook de salades en stokbroden met kruidenboter waren heerlijk en vers. Ruim voldoende. En zeer goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed verzorgde bbq en netjes geleverd

Uitgebreide keuze en ruim voldoende van alles. Keurig binnen het afgesproken tijdstip geleverd. Zou het iedereen aanbevelen voor feestjes en partijen.

Heerlijk gegeten en perfect geregeld !!

Perfect geregeld

Alles compleet en ruim voldoende, alles op tijd geleverd en op tijd opgehaald. In een woord PERFECT

Goede kwaliteit

Toppie

Wij hebben vaker van A-Z gehad en was altijd top voor elkaar. Alles heerlijk en voldoende top.

Alles prima geregeld ,je krijgt fijn een bericht hoe laat het bezorgd wordt en opgehaald wordt

Fijn dat het vlees ook gegeten Jan worden met een gluten en lactose vrij dieet . Alleen in de hamburgers zit tarwe in. Wat ons betreft mag het wat meer vers fruit zijn en wat minder komkommer salade . Maar dat is persoonlijk. Misschien een idee om ook eens een salade maken voor mensen met dit dieet.

Keurig

Alles weer keurig verzorgt en opgehaald

Zoals altijd fantastisch

Altijd voldoende vlees, en genoeg bijgerechten. Altijd alles picco bello in orde. Helaas de laatste keer was de bijgeleverde gemengde sla oud, zag er verlept en bruin uit en de bak is zonder te openen de vuilnisbak ingegaan. Dit zijn we niet gewend, normaal altijd dikke voldoende maar deze keer niet. Hopelijk volgende keer beter (daar ga ik wel vanuit)

Heerlijk gegeten, gasten hebben ervan genoten. Bezorging en ophalen van de spullen was prima geregeld. Van harte aanbevolen.

Goed verzorgd en was genoeg vlees en sausen enz

Super lekker en keurig verzorgd

Zeer netjes en op tijd zeker aan te bevelen

Prima geregeld

Volgens afspraak perfect geregeld.

Uitstekend verzorgd

Topservice! Heerlijk gegeten en zo fijn dat het helemaal compleet is. Ook voor vegetariërs super! Geen afwas en rommel achteraf, aangezien alles weer vuil opgehaald wordt. Zeker als je met een groep mensen bent. Voor ons, zeker met gasten, ideaal!