Compleet, geweldig en heerlijk

Het was super, alles zat erbij, hebben er heerlijk van gesmuld

Goede ervaringen. Op tijd geleverd en opgehaald. Laat wel eens een steekje vallen.

Goede ervaringen. Goede kwaliteit van voedsel en materiaal. De laatste levering had een gebrek. Bij de gourmet was geen brandgel meegeleverd. Ga daar maar eens naar zoeken op de eerste kerstdag s'avonds. Na kerst gemeld en men reageerde dat zoiets door de drukte kan gebeuren. Dit vind ik wel kort door de bocht. Het was echt een probleem. Verder goede ervaringen.

Super assortiment en service

1e kerstdag op het juiste tijdstip geleverd (zelfs iets te vroeg...!) En net zoals de bbq ruime keuze en meer dan genoeg

heerlijk en super makkelijk

We waren met zes personen, ik had 3 gourmet de luxe en 3 kerst gourmet besteld. Alles zat keurig verpakt en was ruim voldoende. Vooral de gemarineerde bief viel hier in de smaak. Zeker voor herhaling vatbaar

Uitstekend!!

Alles prima geregeld

Lekker, makkelijk en goed verzorgd

Goed verzorgde catering met kerst met zelfs bezorging op 1e kerstdag. Makkelijk met een grote groep! Het enige dat mist zijn spateltjes om vlees of andere zaken om te draaien op de bakplaaat.

Was top.

Wat een gemak en meer dan genoeg. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Misschien zijn wat houten spatels erbij handig. De sauzen worden geleverd in bakken, (plastic)flessen zou handiger zijn.

prima verzorgd en netjes

mooi op tijd en smaakte goed.

alles, behalve de shoarma vond ik er niet smakelijk uitzien! grouw, verders prima verzorgd!

Prima geregeld en fantastische kwaliteit

Netjes een dag van te voren bericht van de aflevertijd, precies op die tijd (zelfs eerste Kerstdag) geleverd en de kwaliteit van vlees en sauzen was uitstekend. Een echte aanrader!!

Al meerdere keren besteld via A-Z en elke keer top zelfs op 2de kerstdag kregen we alles weer lekker vers aangeleverd het zag er allemaal weer super uit jullie zijn echt een aanrader

Heerlijk gegeten kerst avond met 21 man familie.

Het vlees en de salades waren meer dan genoeg en erg lekker. Voor iedereen zit er wel wat bij. We gaan er zeker nog een keer gebruik van maken.

geweldig

alles is prima verzorgd ,ik raad het bij mijn familie en kennissen aan

geweldig

wij hebben al meerdere keren bij az besteld wij vinden het een aanrader voor iedereen lekker vlees/vis groente en fruit in overvloed als jullie het zo blijven doen is het perfect ook haal en brengservice een dikke pluim

Op tijd, genoeg, lekker!

Alles is goed geregeld.

Lekker en makkelijk

Vlees was prima, had wel het idee dat er te weinig was. Zo hadden we 6 menu,s besteld waarvan 3 vlees. Er zat van ieder soort vlees maar 2 stukjes op de schaal. De salades waren heerlijk, maar ook hier de indruk dat het aantal niet klopte vergeleken bij de bestelde schotels. Stokbrood daarintegen was weer erg royaal. Kwam ook 1 pannetje te kort. Nog voor nagebeld, maar waarschijnlijk bij de bestelling iets niet goed gedaan, Volgende keer dus beter opletten want eten en service zijn super goed.

Hartstikke goed!

Goede service en produkten.Het begint al met het bekijken van de bestellijsten,duidelijk en overzichtelijk,als je de bestelling hebt geplaatst krijg je direkt een bevestiging,je kan dan ook nog eventueel bepaalde tijd aangeven voor aflevering,gewoon doordacht! Het vlees,de salades,het stokbrood gewoon alles is van zeer goede kwaliteit.De aflevering perfect,het ophalen van de (vuile)platen en borden met bestek ( in overleg met de chauffeur) wij zetten het gewoon buiten,dus hoeven we daar niet voor thuis te blijven. Dit is nu de 2e keer dat we bij A-Z bestellen,maar zeker niet de laatste keer.

alles perfekt de webside het eten bezorg en ophaal tijd

alles prima geregeld op tijd geleverd eten perfect zeer goed en meer als genoeg

Heerlijk en onbezorgd gegeten!

Van A tot Z perfect geregeld! Bij levering werden de gourmetpannetjes i.p.v. de bestelde bakplaten geleverd, de chauffeur is gelijk gaan bellen. Nog nagebeld door hoofdkantoor en ruim op tijd werden de bakplaten afgeleverd en dat allemaal op 1e Kerstdag! Top! Het eten was heerlijk en ook tot in de puntjes geregeld! Een aanrader!

Lekker, met eigen bakplaat

Goed verzorgd en lekker gegeten, maar zonder jullie bakplaat, want die stond zo bol dat hij niet te gebruiken was. Gelukkig hadden we zelf een bakplaat.

geweldig top kwaliteit

Mooi uitgebreid gourmet. Heerlijke sausen en heerlijke salades. Vlees is gewoon top

Goede kwaliteit en meer dan genoeg

Fantastisch

Na net verhuisd te zijn, zag ik het niet zitten om een uitgebreid diner voor te bereiden en te koken. Wat ik wel wilde was met de familie bij elkaar zijn en lekker te eten. Onze complimenten, alles hebben jullie uit handen genomen. Heerlijk vlees, lekkere salades, voldoende stokbrood, het ontbrak ons aan niets. Ik zou deze gourmet aan iedereen aanbevelen.

Compleet, lekker en goed geregeld!

We hebben heerlijk gegeten. Meer dan voldoende en heel vers. Het bestellen via de site is gemakkelijk en de bezorging en het ophalen is perfect geregeld. Absolute aanrader!

geweldig

goede service en lekker eten en genoeg zag er goed uit voor herhaling zeker vatbaar