Van a-z niets teveel gezegd.

Een voortreffelijke gourmet. Genoten met 5 personen. Alles top

Superlekker!!

Het was onze 1e keer gourmet met kerst, en het was geweldig goed verzorgd! Genoeg vlees, vis en bijgerechten, en alles even lekker. Hele vriendelijke bezorger, we gaan zéker weer bestellen!!

Heerlijke gourmet👌👌

Voor 2de kerstdag gourmet besteld....wij en de gasten hebben genoten....het was toppie👍👍zowel het vlees en de vis....

Goed maar toch een heel klein beetje jammer

Alles was perfect geregeld. Echt goede mogelijkheden om je pakket samen te stellen. Schappelijke prijs. Mooi op tijd geleverd. Goede kwaliteit vlees. Meer dan genoeg aan sausen en bijlagen. Enigste wat mis ging was dat ze vergeten waren brandgel toe te voegen. Verder alles super goed en lekker.

Heerlijk en meer dan genoeg!

Ik bestel regelmatig gourmet of bbq bij jullie. Alles wordt keurig geregeld en is keurig op tijd. Heerlijk om met 1 druk op de knop een etentje voor de hele familie te regelen en je hebt er verder geen omkijken naar.

Goed vlees en genoeg voor iedereen bijgerechten waren prima

Heerlijk eten

Al meerdere keren bij jullie bestelt en het is altijd lekker en voldoende eten

Geweldig in alle opzichten!

Geweldig lekker, het zag er goed uit , ruim voldoende en het smaakte👍👍 De bezorging was keurig op tijd 👍 Geen op of aanmerkingen op alles!

Heerlijk vlees, perfecte service

Door omstandigheden kon ons normale kerstdiner helaas niet doorgaan. Gelukkig ontdekte ik per toeval Gourmetten.nl en we besloten de gok te nemen. We waren allemaal blij verrast. Niet alleen met de prijs, maar zeker ook de kwaliteit van het heerlijke vlees en de fijne apparatuur. Wel zou ik de grill eerder aanraden dan de gourmetpannetjes, ook omdat het vlees op de grill sneller gaart. Maar dat schijnt redelijk standaard te zijn (ben er niet zo in thuis). Los daarvan: ruim aanbod in eten, voldoende salades, vlees en groenten en eieren. Dat niemand na afloop hoefde af te wassen en alles weer thuis werd opgehaald, was natuurlijk mooi meegenomen. Kortom, ontzettend bedankt voor de goede service. Jullie hebben er tevreden klanten bij!

Supermakkelijk en perfect verzorgd!

Prima service met brengen en ophalen! De gourmet was uitgebreid en meer dan genoeg. En echt aan alles is gedacht,super!

Het was voor ons de eerste keer maar het was geweldig Alles was er genoeg prima verzorgd en volgens afspraak op tijd We gaan het komende jaar er zeker weer gebruik van maken

Heerlijk Makkelijk!!

Wij hadden de Kerstgourmet met een superkeuze aan vlees in combinatie met de visgourmet hadden we voor elk wat wils. De salades en sausjes van de royal vinden we altijd lekker. Al met al, niks te klagen!

Goede service, prima kwaliteit.

Zowel 1e als 2e Kerstdag Gourmet besteld; Top kwaliteit, ruim voldoende, goede service

Alles was vers. Ruim voldoende vlees, salades, stokbrood en sauzen etc. Gemaakte afspraken omtrent leveren en ophalen zijn nagekomen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Pannetjes met magneetjes eronder zodat ze er niet zo makkelijk afglijden. Met de brandgel was er geen rookvorming, weinig last van geurtjes achteraf. De schijfjes champignons mogen iets dunner gesneden worden.

Top verzorgd en uitstekende gourmet!

Vanwege de goede ervaring dit jaar weer gekozen voor de gourmet schotel van A-Z. Top verzorgd, stipt op tijd en wederom gesmuld met de kerst. Volgend jaar weer! Bedankt A-Z!

Alleen de gourmetstellen gingen na anderhalf uur uit . Terwijl er nog mensen bezig waren met eten . En ze gingen niet meer aan daarna

Super geregeld

De ervaring met A-Z was super .Was voor ons de eerst keer.

zoals in het verleden weer super

goede communicatie over levertijd en ophaaltijd. altijd even vriendelijke bezorgers. blijf dit volhouden.

Top! Was heerlijk en goed verzorgd

Wij hebben ervan genoten, was heel uitgebreid! Zeker voor herhaling vatbaar. We hopen nog vaak van u diensten gebruik te maken👍

Super op tijd vriendelijk

Mooi op tijd op afspraak leverancier vriendelijk ook Met ophalen en bestelling aanpassen geen probleem BEDANKT

Helemaal top

Helemaal geweldig. Super goed verzorgd

Was weer goed verzorgd

Is altijd goed verzorgd en je hebt altijd voldoende spullen

Het wat boven verwachting

Ik heb voor het eerst bij A-Z besteld, en het was echt heel fijn. Van communicatie tot aan het eten was allemaal top! Bedankt voor de geweldige service!

Alles was weer super

Wij doe dit al enkele jaren en bevalt prima. Geen boodschappen stress.

Geweldig en Super Lekker!!

Wij genieten altijd van het heerlijke eten van A-Z BBQ. Zowel het vlees als de salades zijn geweldig, en altijd genoeg!! A-Z BBQ is zeker een aanrader!! Bedankt A-Z BBQ, tot de volgende keer!!