het was weer geweldig

goede service

Erg tevreden voor herhaling vatbaar

De ene zin zegt alles

Eten heel goed. Gourmet stelletjes onveilig

De gourmet was uitstekend verzorgd. De metalen rekjes waar de pannetjes op staan waren allemaal krom. Daardoor bleven de pannetjes niet goed staan. Dit vonden wij erg gevaarlijk. Sommige pannetjes bleven niet staan. Wij konden deze niet gebruiken voor de kinderen. Hiervoor hebben wij onze eigen elektrice gormet moeten gebruiken

Goed verzorgd en lekker niks op aan temerken

Zeer tevreden erg lekker en goed verzorgd mooi op tijd bezorgd en opgehaald, niks op aan te merken. Dankje voor de goede zorgen.

Heerlijk en goed geregeld

Gourmet was prima, lekker gemarineerd vlees en vis en vis. Salades waren ook lekker. Sausjes erg veel, kon ook de helft zijn. Leveren en ophalen liep volgens afspraak, website is duidelijk en bereikbaarheid goed. Een minpuntje: bij ons waren de stokbroden er niet bijgeleverd, die hebben we nog gauw bij de supermarkt gehaald.

In 1 woord GEWELDIG!

Via de waterpoloheren al eerder gegourmet. Zelf nu gekozen voor BBQ het heeft onze verwachtingen ver overtroffen!

Lekker, voldoende en goed verzorgd. Alles geheel volgens afspraak

Ruim voldoende, lekker vlees en salades. Een aanbeveling!

Perfect geregeld

Alles was naar behoren. Goede kwaliteit. Komen hun afspraken na.

perfect

levering perfect en eten ook perfect

SUPER ( met hoofdletters)

Super service levering was mooi op tijd heerlijk gegeten En nog ruim over voor een 2de ronde. Volgens jaar weer...

Goede kwaliteit, ruim voldoende, vlotte soepele levering. Aanrader!

Erg tevreden. Alles netjes, fris, verzorgd en zorgvuldig ingepakt. Ook tijdens de drukke Kerstdagen op tijd geleverd(en weer opgehaald). Goede duidelijke communicatie en zeker niet onbelangrijk: ruim voldoende vlees/vis/vegetarisch met zeer smakelijke sauzen/groentes/salades etc... Nogmaals: een aanrader!!! A-Z, tot later!

GEWELDIG !!!!!!

Van de zomer mogen genieten van de bbq en op 2de kerstdag van de gourmet. En ik mag wel zeggen dat je echt als koning behandeld word . Voor de bbq had ik telefonisch contact vanwege een allergie voor paprika en dat was gewoon weg top! Ook had die persoon echt nergens last van dus dat was ook perfect. En met de gourmet was ook alles goed geregeld . Zo kregen we netjes op tijd een mailtje en een sms over de bezorging en het ophalen van de spullen . en een dag later kregen we nog een mailtje dat alles in goede orde ontvangen was . A-Z Barbecue & Gourmet Party Service is gewoon TOP !!!!

Veel variatie

Ook het vegetarische gourmetmenu Is erg lekker

Top verzorgde gourmet!

Al voor de zoveelste keer bij A-Z besteld, altijd meer dan genoeg en heerlijk. Wij hadden het kerstmenu de luxe. Heerlijk en meer dan genoeg!

Heerlik

Tweede kerstdag gegourmet. Het was goed verzorgd, heerlijk. Op tijd geleverd en meer dan genoeg te eten voor 8 personen. Zeker weer voor herhaling vatbaar!!

Uitmuntent

2e kersdag is prima verlopen, wel was de bezorger wat later dan gepland. En zijn we niet even gebeld dat het een en ander uitliep. Waardoor we toch wel wat zenuwacgtig werden. Maar goed zoals hierboven staat omschreven uitmuntend goed bevallen van A tot Z. En bestellen snel weer bij jullie. Het was echt lekker.

Het was zo lekker en verzorgd dat we graag weer bestellen!!! Dank

een woord: TOP

TOP!

Uitstekende communicatie t.a.v. levering en afhalen leeg fust en super verse en mooie producten geleverd.

voor herhaling vatbaar

alles op tijd zoals afgesproken afgeleverd zag er zeer netjes uit het vlees was lekker mals en de salades en sausen waren allen heerlijk mijn schoonzoon lust geen rode bieten maar deze die erbij zaten vond hij heerlijk en het ophalen ook weer voor de afgesproken tijd de bezorgers waren zeer netjes een visite kaartje voor het bedrijf houden zo voor een Limburgsbedrijf een top bedrijf houden zo wat na al die jaren wel zal lukken.

Super lekker

Super goed geregeld! Erg lekker gegeten en fijn dat alles erbij zit!!!!

Goede service; lekker eten

Vriendelijk personeel. Goede informatie over levering en ophalen.

Geweldig - goed verzorgd prima communicatie.

Een vissoort was wat flauw en gepaneerde vis was ook wat minder, verder was alles lekker en goed verzorgd.

alles was prima geregeld

ik en mijn huisgenoten vonden het gourmetten geweldig. veel keus en heerlijk. Verder was het brengen en weer ophalen volgens afspraak.

Lekker enkel spijtig van enkele groenten

Goed gegeten en gefeest. Minpunt was dat enkele bakjes met groenten waaronder de courgette niet meer fris eruit zagen

helemaal super

met kerst weer gourmet gehad. is altijd goed verzorgd, eten is qua hoeveelheid ruim voldoende. lekker, goed verpakt. gourmetstelletjes zien er als nieuw uit. communicatie verloopt zeer goed. komt men wat later krijg je telefoon zodat je niet onnodig hoeft te wachten.