Heerlijk!

Ik ben heel erg tevreden. Doe ook nergens anders meer bestellen. De pakketten zijn heerlijk, de salades zijn prima, stokbrood is lekker! De service van het brengen tot het ophalen is super. Dus ga zo door!

Hetzelfde als mijn totale score, uitstekend

Voor herhaling vatbaar. Ik zal zeker nog eens gebruik maken van A-Z.

Super tevreden!

Alles fantastisch geregeld! Wij hebben genoten van een heerlijk uitgebreid gourmet. En je hoeft zelf helemaal niets te doen, niet eens de afwas. Zeker voor herhaling vatbaar, super bedankt!

Perfect tot in de details

Goed verzorgd, lekker, goede info over bezorg- en afhaaltijd.

zeer tevreden

dit was de eerste keer dat we van A-Z gebruik gemaakt hebben.Het is heel goed bevallen : lekker eten,zeer compleet,heel goed verzorgd.we hebben er van genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Heel goed en netjes verzorgd

Het vlees en vis waren goed en de salades lekker

Fantastisch

Heel de familie heeft genoten van het uitgebreide assortiment wat jullie geleverd hebben.

Het was fantastisch

Dit was de eerste keer dat we iets besteld hebben dit is zeker voor herhaling vatbaar en gaan we zeker vaker doen .

Fantastisch verzorgd!

Wij vragen regelmatig of een medewerker langs wil komen met een gourmet of BBQ. Alles is telkens zeer goed verzorgd en de mensen zijn zo aardig. Onze dochter zweert bij de komkommersalade. Ook het ophalen is goed geregeld. We willen niet anders meer!

Toppie

Bestel al jaren bij A-Z en ben altijd tevreden altijd goed geregeld en alles lekker en vers ben daarom niet voor niks al jaren klant en zeker volgend jaar weer!!

prima geregelet

mijn ervaring is heel prima en het was ook nog eens lekker . ze kwamen precies op de afgesproken tijd brengen en ook nog halen op de afgesproken tijd tot volgend jaar weer

Onbezorgde kerstdag

Heerlijk dat alles netjes geleverd wordt, zo hadden wij een onbezorgde kerstdag.. Ik moest werken de dagen voor kerst, dus dit was ideaal, geen kerststress.

Ouderwets Top inorde!!

Al vele keren bestelling gedaan bij A tot Z voor gourmet en ook nu weer prima geregeld! Bestelprocedure duidelijk en snel, keurige smsjes hoe laat er bezorgd en opgehaald wordt. Net en enthousiast personeel! Dit jaar voor de eerste keer in alle jaren een gourmetstelletje te weinig geleverd. Werd binnen 20 min na geleverd, top geregeld en complimenten!

Zoals altijd super verzorgd

Het ziet er altijd goed en verzorgd uit ..en er is ruim voldoende ..spontane bezorgers....Je hoeft nergens aan te denken. Geen gedoe met afwas ..in 1 woord geweldig

Toppie

Keurig op tijd geleverd, goede uitleg. Heerlijk stokbrood, erg veel bijgerechten en sausjes. Wel een minpuntje ten aanzien van de hoeveelheid vlees. Hadden voor 12 mensen besteld, waaronder 3 zeer matig etende ouderen. Maar toen ik de hoeveelheid vlees zag, dacht ik........wat weinig. Dat bleek ook zo te zijn. Verder alles oké. Ook het ophalen goed geregeld!

Supper goed geregeld

Goed geregeld, goede service, ben er zeer tevreden over. Vlees was heel mals, niks van vet aan. Heel lekker, goede salades, vers brood. Zou het zo weer doen

Geweldige service en goed eten

Helaas ontvingen we gourmetvlees ipv ons bestelde bbq-vlees. Hiervoor direct gebeld, waarna zonder probleem binnen 1 uur het door AZ omgeruild werd. Verder alles prima!

Geweldig!

Alles geweldig goed geregeld, vanaf het bestellen tot het ophalen toe, 200 punten van ons!!

Alles top verzorgd, beetje jammer dat de gel slecht brand

Een goede ervaring is de beste reclame

Alles was TOP verzorgd. Overzichtelijke website met ruime keuzemenu's Snelle bezorging en op de afgesproken tijd. Meer als voldoende vlees, salades, groentes en sausjes. Keurig alles weer opgehaald op de afgesproken tijd. Kortom, zeker een aanrader voor een goed verzorgd etentje.

Alles was voortreffelijk en netjes verzorgd.

Alles was voortreffelijk en netjes verzorgd.

Alleen vind ik de brandgel niet zo goed werken. Het bakt erg traag. Ik zou de volgende keer weer voor spiritus gaan.

geweldig goed verzorgd en prima service

Het eten was heel erg lekker, de bezorging zelfs nog eerder dan aangegeven in de mail. Alles super verzorgd en vers zelfs hert stokbrood. We hebben ervan genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Lekker eten. Goede afspraken. Echte aanrader.

SUPER!

Communicatie prima, prima producten, ruim voldoende vooral de bijproducten, wij hebben een super 2de kerstdag gourmet gehad. Op naar een volgende keer!