weer super

tweede keer dat we wat besteld hadden bij a-z gourmet alles was netjes op tijd geleverd en ook weer op tijd op gehaalt eten was weer van goede kwaliteit A-Z GOURMET IS ECHT EEN AANRADER VOOR IEDEREEN DIE NIET VEEL WERK VAN GOURMET WIL HEBBEN plaats van 100 keer naar een winkel krijg je op drinken na alles binnen

Goed verzorgd en lekker!!!!

Vlotte nette levering. Goed verzorgde gourmet. We hebben er van genoten en de inname van de gebruikte spullen verliep ook naar wens. Volgende keer weer.

alles was perfect!

we hebben heerlijk gegeten en genoten van alles!

super tevrede

Kerst gourmet was lekker , gevarieerd ,en gemakkelijk We zullen zeker er nog eens gebruik van maken

handig en smakelijk

Smakelijk vlees en stokbrood, lekkere rauwkost en vers fruit. Extra punten voor de komkommersalade. Wat we misten was satesaus en een lekker toetje (pannekoekenmixje of chocofondue op de plaat, laatste heel handig en erg lekker, via lidl, aluminium dubbelwandige bak met zakjes smeltchocolade erin, zou voor jullie ook wel wat zijn misschien https://www.voordeelmuis.nl/cgi-bin/v.cgi?a=d&d=2405680 ). Zouden voor ons mooie vervangers zijn voor de aardappeltjes/eieren/whiskeysaus en de gele saus die niemand aangeraakt heeft. Heel fijn dat jullie alles netjes gesneden in bakjes leveren en met de brandgel erbij. Ook fijn dat we de kratten voor de deur mochten zetten toen de ophaaltijd niet uitkwam. Wederom voor herhaling vatbaar.

Super keurig allemaal

Gewoon geweldig. Keurig voor mekaar en heerlijk van gegeten en genoten. Bedankt šŸ‘šŸ‘Œ

heel goed.

Voor tweede jaar op rij gourmetvlees gehad en het was weer heel goed, prima service, alles netjes op tijd en alles weer netjes opgehaald.

Prima geregeld en perfecte smaak

Prima geregeld, perfecte smaak en super personeel en 100 procent afspraken na gekomen

Punctueel en prima verzorgd

Al heel lang maken we gebruik van A-Z . Ze waren al goed maar worden steeds beter zowel in de communicatie, variĆ«teit van de menu’s en de kwaliteit....

Geweldig!

Wij hebben genoten van al het lekkere eten. Het was heel lekker,makkelijk en goed geregeld Bedankt!

Zowel de bbq als de gourmet. Genoeg keuze en genoeg voor iedereen

Het was erg goed verzorgd en lekker

We waren met 16 mensen dan zijn bijv de sauzen bakjes wel erg groot het is een heel gepuzzel om het allemaal op de tafels te krijgen

Zeer goed. 4x vis en 4x vlees, ruim voldoende voor 6 volwassenen en 4 goed etende kinderen.

In 1 woord geweldig..

Het was top

Het was ruim voldoende voor 8 personen en de service is goed, de volgende keer weer

Uitstekend verzorgd. Goede prijs - kwaliteitverhouding.

Precies op tijd gebracht. Alles klopte. Alles schoon aangeleverd van servies, bakplaten,etc. Van bestek zouden extra opscheplepels bij mogen. Salades prima, alleen zou er ook een gemengde salade bij mogen zijn die niet is aangemaakt en waar je olie /azijn zelf aan kunt toevoegen ivm allergieƫn, calorieƫn. Dus iets van ijsbergsla, Rucola, etc.

GEWELDIG

we hebben weer genoten van al het lekkers en goed verzorgde gourmet jullie zijn toppie dank je wel en tot volgend jaar mvg annet zwier

Het was goed

een paar puntjes er waren een paar slechte branders en de rouw kost heb ik weg ge gooit er zat heel veel water op en ik vond die niet zo vers

Top goed eten en goede service

Netjes afgeleverd goed eten en kwaliteit

Makkelijk,lekker, top prijzen voor top producten

Jaren geleden via zwager kennis gemaakt met A-Z ... nu nooit meer wat anders, in de zomer BBQ in de winter gourmet.. zeer tevreden, mooie en lekkere producten voor een prima prijs, en altijd voldoende.. en dan alles vuil weer mee terug, brengen en ophalen netjes op de afgesproken tijd door de vriendelijke chauffeur! Echt een aanrader!

Top service

Goed geregeld, lekker eten.

SUPER!

Heerlijk alles verzorgd, een aanrader voor iedereen

Alles prima geregeld en heerlijk eten!

Ons gezelschap was zeer te spreken over de samenstelling en de kwaliteit van het gourmetpakket. Was ook heel prettig was, dat er op tijd gebracht en gehaald werd. Voor herhaling vatbaar.

top verzorgt

Netjes afgeleverd, salades en vlees erg lekker. Ook de vega producten waren lekker. Salades en vlees was genoeg. Alles was compleet, je hebt niks anders nodig. Volgende keer misschien BBQ bestellen.

Uitstekende kwaliteit en prijs.

Prima vlees en groenten en zeer gevarieerd