geweldig

2e kerstdag met 8 personen kerstgourmet gehad. Keurig verzorgd met allemaal nieuwe gourmet-stelletjes prachtig en heerlijk vlees. lekker salades. alles heel uitgebreid. echt een aanrader

Super genoten

Alles netjes op tijd en compleet bezorgd Smaak was erg goed we h ebben met on sx allen erg genoten.

Op tijd met halen en brengen vriendelijk personeel en het vlees en de andere gerechten waren heerlij

Zeer goed, erg veel salades en sauzen en an goede kwaliteit.

Heerlijk gegeten

Prima service. Alles was voldoende. Vlees,brood,salades en sauzen. ik vond alleen de smaken van de sauzen niet echt gourmet sauzen en niet lekker.

toppers

Super gemakkelijk om te bestellen ...wordt keurig geleverd op de tijd dat je via sms doorkrijgt , je hoeft er niet de hele dag voor thuis te blijven. Alles keurig netjes ingepakt . vlees , salades en stokbrood is vers en alles lekker. Ik had de salades, groenten en sauzen maar voor 5 pers. geleverd gekregen , terwijl voor 10 had besteld. de chauffeur was net 5 min. weg. Gebeld en geen probleem , er werd een krat nabezorgd (in de vrachtwagen stond de krat niet ). Super geweldige service dit. Bestel al jaren gourmet en ook bbq , voor mij geen ander meer .

Uitstekende Service.

De bestelling werd op tijd gebracht(na SMS) Het zag er in eerste instantie al goed uit. De kwaliteit van de producten was uitstekend. Je kon zien, dat er veel aandacht geschonken is in het manier van inpakken van de producten. Wij hebben als gezin hiervan genoten en een ding weten wij zeker. Het is voor herhaling vatbaar. Ook de bezorger en afhaler waren heel vriendelijk. Bedankt A-Z.

Top geregeld

Dit was onze eerste keer dat we bij jullie besteld hebben maar zeker voor herhaling vatbaar. Alles was ruim voldoende aanwezig. 1 minpuntje waren de krieltjes. Deze waren niet goed meer en hebben we helaas weg moeten gooien. Verder waren de salades, sausjes het het vlees ontzettend lekker

Nooit eerder gedaan maar een uitkomst voor minder valide mensen

Doordat mijn vrouw problemen heeft met haar heup en niet in staat is om zelf de tafels en bestek + boodschappen te doen hebben we A-Z geprobeerd. Ik moet zeggen tot volle tevredenheid. Ik vind wel dat er zeer veel sausjes bij zijn zeker in het geval van de royal sauzen.

Wederom voor herhaling vatbaar

Levering keurig op tijd en vriendelijke bezorger. Van alles voldoende en we hebben allemaal genoten. Hadden extra salade en pindasaus besteld. We hebben wel de knoflooksaus gemist maar dat deed niets af aan de geslaagde gourmet.

Slechte ervaring

De kerst gourmet is ons zeer tegengevallen er waren 3 soorten vlees die grijs en groen waren uitgeslagen en we hebben moeten weggooien omdat we ze niet durfde te eten in verband met bacterien

Lekker makkelijk en goed geregeld

Ik wilde voor vier personen reserveren om te gourmetten. In eerste instantie leek dat niet te kunnen omdat minimaal aantal personen vijf is. Maar gelukkig kon het toch en dat vind ik erg prettig. A-Z is goed bereikbaar, ze leveren dus maatwerk en het eten was erg goed en zeker ruim voldoende. Alles lekker makkelijk en goed geregeld.

GEWELDIG

Het was weer lekker goede kwaliteit en ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar groetjes Ria

Super levering en eten

Altijd leuk om de afwas niet te moeten doen. Het eten was weer heel lekker

Geweldig goede service .keurig op tijd en heel erg lekker .

super eten en service

het eten was super en de service ook overal was aan gedacht

zeer goed

Heerlijke Gourmet gehad,levering op tijd,eten was prima,heel goed verzorgd

lekker

Lekker was het eten en lekker was het gemak en de service. Jammer dat er geen kerstservetjes zijn in plaats van gewoon witte bij de kerstgourmet. Verder helemaal tevreden.

genieten!!!

Wij waren met 6 personen,het vlees en de vis waren heerlijk en genoeg. Het stokbrood,de salades en de sausjes zijn vers en erg lekker.. De haal en brengservice is super makkelijk en vriendelijk. Wij gaan zeker vaker bestellen.!!!! als we 1 mini puntje kunnen noemen....we misten de pindasaus....

Het was heerlijk!

Heel goed geregeld met brengen en ophalen van de spullen. De winterbarbeque was heerlijk en gezellig met de familie met de kerst.

We hadden de gourmet de luxe en deze was fantastisch. Goed verzorgd vanaf het begin tot en het einde.

Goed en netjes verzorgd

Was top geregeld. Alles netjes verpakt. Zeker voor herhaling

Onze eerste ervaring, maar zeker niet de laatste!

Mijn ervaring: kei goed! Via de chat gevraagd om te bellen voor levering omdat dit op een afgesloten terrein was. Ivm dit belletje hoefden we niet al die tijd in de kou te staan wachten bij de poort. Gelijk bij levering werd er gemeld wanneer de ophaaldag was, gezien de feestdagen. Weer netjes een telefoontje vooraf. Alles netjes in kratjes aangeleverd en alles netjes verpakt. Het eten zelf: super! Mede dankzij A-Z hebben wij van een heerlijke lekkere ontspannen kerst kunnen/mogen genieten.

Prima geregeld

Al diverse jaren besteld en nog nooit een slechte ervaring gehad! Alles positief en lekker! Misschien wat minder bijlagen, zoals sausjes en groenten. Verder alles prima!

Alles volgens afspraak geregeld, perfect

Goede producten, op tijd en volgens afspraak geleverd en opgehaald

In alle opzichten op en top!

Top alles. Eenvoudig en snel te bestellen. Levering en ophalen perfect op (afgesproken) tijden via sms en mail dus niet te missen. Eten ruim genoeg en goede kwaliteit.