Super verzorgd

Heel goede ervaring

Zéér goed stukje vlees,lekkere salades

Goede levering Ruim voldoende salade en héérlijk vlees

Gezellige boel

Alles was perfect in orde. De enige opmerking die we hebben is het volgende: bij de zomer bbq is er een "Vlaams" pakket verkrijgbaar. Zou deze mogelijkheid ook haalbaar zijn bij gourmet? Mvg

Toppie

Alles weer prima, wederom niets aan te merken

Alles weer super goed geregeld. Op tijd de info binnen. Keurig op tijd geleverd en opgehaald . Vlees en alles erbij top qualiteit en geweldig van smaak. Goede porties. Dik en dik geslaagd weer. Op naar de volgende.

Perfecte ervaring! Niks op aan te merken

Levering op tijd, lekker en veel eten, vriendelijke werknemers, ..

Geweldige service.

Het was heel lekker, en de bezorging en de benodigdheden waren prima geregeld. 1 min puntje we hadden heel veel salades en sauzen over. Het was ook niet duidelijk dat er zo veel bij zou zitten. Ook de stokbroden zijn groter dan in een supermarkt dus ook daar hadden we heel veel van over. Wij vinden het jammer dat we zoveel lekker eten weg konden gooien. We zijn tegen verspilling en het geeft ook meer afval dan nodig is.

Vanuit het bestellen uit werd je al meteen van alles op de hoogte gehouden en netjes op afgesproken tijd bezorgd. We hadden voor 14 man gourmetschotels besteld en met 19 man van gegeten en was echt meer dan genoeg. Ook waren de branders voor het gourmetten heel fijn, veel minder rook als dat je met elektrische platen werkt. Al met al zeker een dikke aanrader!

Dit was de eerste maar zeker en vast niet de laatste bestelling

Wanneer de eerste zonnestralen aan de einder verschijnen zal het niet lang duren voor we ook het BBQ aanbod proberen. Afgelopen Kerst Gourmet gedaan en dat was een ongelooflijk success. Geweldig!

Na al die jaren gebruik maken van AZ blijft de service Top!!

Na al die jaren gebruik maken van AZ blijft de service Top!!

Bedorven aardappelen en veel te lang geleden voorbereid.

1e kerstdag gourmet laten komen voor 18 personen. Alles wordt heel correct en netjes geleverd. De aardappelen bleken echter geheel bedorven roze en stonken. Paprika was al lang geleden gesneden en uitgedroogd en de koude schotel donker geworden. Gelijk mail gestuurd met foto maar nog geen reactie terug gekregen. Ons diner niet zo geworden als verwacht voor de kerst. We worden nu afgescheept met een tegoedbon van €.20,- op een volgende aankoop. Ik ben nog nooit zo kwaad geweest. Dat komt neer op 7% korting voor bedorven eten te compenseren. Reactie op gestuurd maar reageren nu niet meer

Handig, te bestellen, prima service, op tijd geleverd, smakelijk, makkelijk dat vuile vaat mee retour gaat, genoeg keuze. Wij vonden alleen bij t Bourgondische pakket het vlees erg veel vet en zeen bevatten, dat was erg jammer.

In een woord: TOP..!!

Ruim voldoende, supervers en alles even lekker.. Geen vuile vaat dus wel zó makkelijk. Ik ga hier vast en zeker vaker bestellen...

Voor herhaling vatbaar!

Makkelijk te bestellen, keurig op tijd bezorgd en weer opgehaald. De gourmet was heerlijk en erg royaal. Er was een keuze te maken voor een gourmetstel of een bakplaat. Fijn! Voor ons één kleine opmerking: graag keuze salades...; iedereen vond de rundvleessalade het lekkerst, dus die was zo op.

Kan in 1 woord too

Heel goed geregeld

Alles netjes verzorgd.goed verpakt en netjes bezorgd en opgehaald

Alleen de gourmetstelletjes niet gebruikt i.v.m. kleine kinderen. Vinden oliebranders dan toch net iets te gevaarlijk.

Alles perfect verzorgt

Prima vlees, sauzen, etc. Ziet er goed verzorgt uit. Perfecte service. Kortom alle lof voor deze organisatie.

Het was heerlijk, goed verzorgd en genoeg!

Met vriendengroep een avond gepland om voor de kerst nog te gourmetten. Er voor gekozen om vlees etc te laten bezorgen. Toen zijn we op A-Z gekomen en we waren verkocht. Alles werd keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd. Tijdens het aankleden van de tafel en het uitpakken van al het eten kregen we alleen maar meer zin om te gaan eten. Iedereen was verrast en we zaten bom vol aan het einde van de avond. Al met al heerlijk gegeten.

super

goed verzorgd en met kerstmis mooie variatie en genoeg voor iedereen dank je wel voor de fijne service

Het was weer genieten

Alle collega's waren er net als vorig jaar zeer goed over te spreken, het was erg lekker, op tijd gebracht en weer opgehaald, super, waarschijnlijk tot volgend jaar .

Top service en goede kwaliteit van het vlees

Voor de eerste keer een winter bbq besteld via a-z bbq. Super goed bevallen Het eten is van goede kwaliteit, de breng een haalservice is top. En alles weer vuil inleveren, dat maakt het af Al met al super tevreden

Ons gezin was uitermate tevreden

Groentenassortiment: meer natuurgroenten en minder zoetzuur.

Mijn ervaring is nog steeds geweldig! Hadden nu gourmet voor mijn verjaardag ,alles was weer goed geregeld op tijd en genoeg. Soms nog over en het stokbrood vlees en de sauzen enz enz klopt ook allemaal wat op de site aangegeven staat.

Goed verzorgd en heerlijk gegeten!

Wij hadden het de boeren bbq met het deluxe pakket met dus heerlijke salades, het vlees was heerlijk en er was meer dan genoeg. Het fijne was dat we hier ook voor minder dan 10 personen konden bestellen en daardoor toch tijdens de feestdagen konden genieten van een winter bbq.

Echt heel goed.

Wij doen dit al jaren op dezer manier. En het bevalt weg goed. Goede en duidelijke service. Meer dan genoeg te eten. Echt top.