Alles goed geregeld

Alles op tijd geleverd....wordt goed op de hoogte gehouden....op tijd weer opgehaald....vriendelijke bezorgers...kwaliteit vlee helemaal goed...alles er op en er aan....leuke gele bordjes met de pasen....leuke attentie!!

Heerlijk vers eten met bijpassende materialen voor een goede prijs alles aan huis bezorgd!

We hebben weer genoten van het heerlijke, verse eten. Alles heel goed geregeld en keurig binnen de afgesproken tijd de bestelling geleverd en opgehaald.

geweldig

dit is de 3e jaar dat ik bestel veel gourmetten besteld en nu voor het 1e keer BBQ bestelden deze was ook heel goed. bij bellen zijn ze heel klantvriendelijk en de bezorgers ook heel klantvriendelijk ik ben heel tevreden over A-Z

Altijd perfect

Zowel de service, de producten en de kosten. Je krijgt meer dan waar voor je geld. Kwaliteit en ruime keus. Super service. Zowel BBQ al Gourmet

smakelijk en compleet

Alles dik in orde. Misschien kunnen een dubbel aantal bordjes: een voor het vlees en de ander voor de sauzen, salades en stokbrood. Verder erg smakelijk geheel

Super service!

Dit is de 2e keer dat ik catering via A-Z heb laten verzorgen. 1e keer was een bbq en nu met Pasen een gourmet arrangement. Wederom weer heel goed bevallen! Service, communicatie en ook de mannen van de bezorging: allemaal top!

Wederom een gezellige avond BBQ corona veilig kunnen doen

Tot de volgende keer

Heerlijk vlees, salades en sauzen. Stokbrood is wel droog, maar dit komt doordat het bevroren bij je aankomt, maar is knapperig te maken in de oven of op de bbq. Je kunt altijd bij bestellen, goede service.

Goed concept; goede kwaliteit en service. in 1 woord: TOP!

Ik ben eigenlijk niet zo'n barbecue fan, maar ons kroost wel dus toch maar een keer overstag gegaan en dit is wat mij betreft een ideaal concept. Want ik hoef zelf geen barbecue aan te schaffen of schoon te maken en de spullen worden ook nog eens gebracht en gehaald tegen een zeer scherpe prijs!

Super verzorgd

Super verzorgd, netjes verpakt, en alles was lekker. De bakplaat was een beetje krom waardoor al het boter naar het midden liep. Maar dat mocht de pret niet drukken

Goede kwaliteit, goede service

Zoals altijd alles goed verzorgd. Zalig gegeten.

Heel goed!

Alles was netjes en goed verzorgd! Meer dan genoeg. En zeker voor herhaling vatbaar!!! Vriendelijke chauffeurs.

Top!

We hebben genoten van de heerlijke bbq. Alles vers, netjes op tijd bezorgd, hoeveelheid meer dan voldoende. Fijn dat je nu ook voor 4 personen kunt bestellen.

Super goed geregeld !!!

Wij gaan nooit meer zelf boodschappen doen voor de gourmet of bbq! Alles is aanwezig, meer dan voldoende, lekker en vers! Na die tijd alles id kratten en dat wordt de volgende dag weer opgehaald!

Wederom heerlijk en goede kwaliteit en service!

Dit is nu de vierde keer dat wij een bbq gebruiken van A-Z. Ik kan niet anders dan lovende kritieken geven. Het vlees is van zeer goede kwaliteit, de service is zeer goed. Brengen en halen gebeurd door hele vriendelijke medewerkers. Het enige puntje ter opmerking is dat de pastasalade en ook de koolsalade best een grotere portie mag zijn. En de sauzen een kleinere hoeveelheid. Ik zou veel liever een dubbele portie pasta- en koolsalade ontvangen i.p.v. de portie geraspte wortel. Maar, hier een bbq bestellen is een absolute aanrader! En nu door de coronacrisis zelfs al vanaf 4 personen te bestellen, dus ook voor de minder grote gezinnen is dit nu allemaal goed te doen. Wij hebben er van genoten en kijken uit naar de volgende bbq!

Zoals altijd, super service en goede producten!

Makkelijk en snel! Goed en betaalbaar! Vriendelijk en behulpzaam! Ideaal voor gezin of grote feesten.

Superservice!

Aanrader!!! Heerlijk gegeten zonder boodschappen, keuzestress en afwas. Dat is nog eens heerlijk in deze tijd en met dit weer. 😎🧘‍♀️🤗🐣

Heerlijk

Het was super verzorgt. Er was ruim voldoende van alles. Tip: Ik zou de sauzen wel anders verpakken dan blijven ze langer houdbaar en kun je ze langer bewaren en hoeft er niet zoveel van weggegooid te worden.

Prima service, lekker eten, en meer dan voldoende ! Aanrader !

Eerste keer bij A-Z, maar zeker voor herhaling vatbaar. Alles was prima geregeld, ook zeer vriendelijke bezorger/ophaler. Dit gaan we nog doen !

Kwaliteit, kwaliteit en... kwaliteit!

Geen minpunten te noemen! Netjes op tijd gebracht. Goede info betreffende breng/ophaalservice! Heerlijk vers eten en last but not least, GEEN AFWAS! 😉

Alles was prima geregeld

Zelfs voor de afgesproken tijd werd alles netjes bezorgd. Vriendelijke bezorger ook. Jammer dat er op de verpakkingen niet stond wat het was en er geen gebruiksaanwijzing bij was voor bijvoorbeeld de satésaus warm maken. Voor ons had er meer kruidenboter bij gemogen en misschien wat minder saus in de bakjes. Vooral de vis was heerlijk gemarineerd en smaakte voortreffelijk. Evenals de pasta met tomaat salade, super. En de dag erna alles weer netjes opgehaald. Prima in orde. Misschien een volgende keer wat extra opscheplepels. Nu van ons zelf gepakt maar het was moeilijk om te zien welke nu precies terug moesten. Iedereen was zeer tevreden. Kwaliteit was echt super. Wegens privacy liever geen foto erbij.

Op tijd geleverd, voldoende en lekker.

Al meerdere keren AZ maaltijden besteld, nog nooit iets te klagen gehad. Komend weekend weer genieten van de courmet van AZ

vriendelijk, heerlijk en top geregeld!

We hebben al vaker bij atotz besteld en het blijft iedere keer een top ervaring! degene die leveren en alles ophalen zijn altijd super vriendelijk en het eten is iedere keer opnieuw heerlijk! we hebben er zeker van genoten en tot de volgende!

Heerlijk en goed verzorgd

we hadden een bbq met ons gezin. Lekkere vis en mixed grill. Het was zoals altijd heerlijk. En daarna alles in de krant...en weer opgeruimd

Super geregeld!

In deze tijden van Coronacrisis wilden we toch de verjaardag van onze dochter speciaal maken. Dat is prima gelukt met de heerlijke gourmet! Genoeg voor iedereen, ruime keuze en heerlijk salades! Zeker voor herhaling vatbaar!