Heerlijke bbq

Met name de visbbq was heerlijk. Het mixed grill pakket viel ook goedin de smaak. Het worstje was iets minder. Voor de rest super geregeld. Ook alle bijgerechten waren prima.

Super goed

Super goed. Alles lekker vers, goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar Nogmaals bedankt! Groetjes Anja

Heerlijk vlees, salades en sauzen

Weer heerlijk gegeten. Altijd op tijd bezorgd binnen de afgesproken tijd!

Heerlijk eten en top geregeld!

Vlees heerlijk, weer andere dingen dan wij normaal zelf halen dus leuk! Heerlijk stokbrood ook. Op tijd gebracht en gehaald, echt supermakkelijk als je zelf geen tijd hebt en/of weer es wat anders wilt. Ik had wat verschillende menu’s, luxe, bourgondisch en kinder dus er was ook voor elk wat wils. Gaan we zeker vaker doen! Sauzen zouden voor ons wat meer variatie/ kleinere verpakkingen mogen zijn maar detail.

Service super, vlees niet onze smaak

Goede service, makkelijk te bestellen. Op tijd geleverd. Het vlees (bbq pakket van €15pp) viel bij niemand in de smaak. Marinade van biefstuk niet lekker, choriso worst smaakte niet en de kip met spek was vies. Jammer!

Erg Lekker

Op tijd gebracht alles netjes verpakt en alles vers en goed van smaak, echt aan te bevelen bij iedereen die van lekker eten houd niet te weinig en niet teveel alles goed in balans.. Toppie

compleet

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij jullie , en ik moet zeggen ik hoef niet meer op zoek te gaan naar een ander. Zowel de bbq het eten de salades en sausjes waren helemaal top , alles keurig verzorgt en in gepakt geleverd. Het was een pakket voor 11 hoog bejaarde personen en die hebben er van gesmuld.

Lekker

Alles was goed geregeld paar puntjes stokbrood was niet vers en knapperig ..en weinig vlees vergeleken met de salade en sausjes . verder super

heel lekker en veel

de pinda saus is voor ons niet ok

Alles was keurig op tijd geleverd en op gehaald.

Alles was prima en lekker, alleen 1 min puntje het vegetarische menu was niet naar behoren weinig keus mijn advies schenk daar wat meer aandacht aan.

Keurig verzorgden ruim voldoende

Positief vind ik de service. Alles was keurig op tijd, netjes verpakt, ruim voldoende aanwezig. We konden de volgende dag met wat toevoegingen nog een maaltijd maken. Minpunt vond ik persoonlijk de smaak van het vlees. Het zag er goed uit maar ik vond er weinig smaak aan het vlees zitten. Voor mijn gevoel smaakte eigenlijk alles hetzelfde. Mijn tafelgenoten hadden daar minder last van. Tevens is het handiger grotere borden te kunnen gebruiken. Er zaten een soort ontbijtbordjes bij. Dus wij hebben onze eigen borden gebruikt.

Prima eten maar 1 portie te weinig geleverd

Eten is prima maar we hadden voor 6 personen besteld maar er werd maar voor 5 personen vlees geleverd en men was niet bereikbaar in het weekend...

altijd vers en lekker

prima bedrijf met goede en lekkere spullen. alles wordt altijd volgens afspraak geleverd en weer opgehaald

Super! Qua menu e.d. maar ook de service.

Om tijdens Corona toch een beetje onze 25 jarige huwelijksdag te vieren hebben we voor de 1e keer het gourmetten besteld. Ideaal, alles erop en eraan. We hebben een hele fijne avond gehad, ook al was ons gezin niet compleet (1 zoon woont in België) toch echt genoten. De ingeschatte tijden van bezorgen (en afhalen) klopten, dus niet onnodig wachten.. Top!

Geweldig!

Van A tot Z geregeld. Het kan eigenlijk niet eenvoudiger. Goede kwaliteit vlees, salades etc. Alles super schoon geleverd. Ik zou geen verbeterpunten kunnen opnoemen. Dit is nu echt BBQ zonder gedoe.

De moeite waard

Veel eetplezier voor weinig geld

Prima vlees/burger. Ik zou adviseren toch BBQ worstjes te nemen i.p.v. verse chorizo aan een spies.

Beetje vroeg, maar wel lekker...

Om met de enige minpunt te beginnen: kreeg mail dat ze tussen 5 en 6 spullen zouden afleveren. Ideale tijd. Gelukkig waren we al thuis, want ze stonden om 10 over 4 al aan de deur. Makkelijke barbecue, heerlijk eten. Ophalen heel vlot en makkelijk.

Het is bijna alsof je door de buurtwinkelier om de hoek wordt geholpen

Op basis van mond op mond reclame een keer bij A-Z barbecue geprobeerd. Wat een goede service, een goede kwaliteit en vooral een uitstekende communicatie. Je kan tot bijna op het uur verwachten wanneer er geleverd wordt, wanneer spullen worden opgehaald, je krijgt een "noodnummer" in geval er iets mis mocht zijn. En als je de bestelling 24 uur van tevoren wijzigt en daardoor geld terug krijgt staat dat direct op je rekening.

Al meerdere malen besteld en nog steeds fan

Het was weer heerlijk zoals altijd

geweldig

wij waren zeer tevreden over de verzorging en de barbecue was in een woord heerlijk

Kwaliteit, met gemak op tafel

Wij bestellen regelmatig bij AZ en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. De laatste 2 keer was het stokbrood echter heel droog en zeker niet vers. Jammer, we hopen op verbetering!

Mijn ervaring is heel goed doe het al 15 jaar bij az barbecue als je klachten heb wordt het gelijk opgelost kan niet beter en het is goed

Lekker en goed

Allemaal DIK tevreden

Prima service, goed verzorgd!

Heerlijk gegeten Was ruim voldoende Klein klein maar, minpuntje ik had wat meer sausjes verwacht er was nu 1 mosterdsaus en mayo. (Groot bakje) Had liever 4 wat kleinere bakjes van verschillende sausjes gehad. Absoluut genoeg!