Altijd prima vlees en super levering!

Al verschillende jaren klant bij A-Z, het bevalt elke keer weer! Duidelijke afspraken over levering en ophalen. Netjes verzorgd; vlees en alle extra's zijn super. Weer voor herhaling vatbaar :-)

lekker eten. prima service

Wij hadden alles besteld met alles inclussief, dachten wij. Maar dat was niet zo. Geen BBQ en geen bestek. Bij aflevering bleek dat pas voor ons zelf. In gesprek met chauffeur, en die regelde binnen twee uur een BBQ. Geweldige service van A-Z. Familie Krijnen uit Oosterhout

het is altijd goed netjes

altijd goed maar nu was de speklapjes niet zo mooi

Top geregeld

Vorig jaar voor het eerst besteld voor een grote groep . Dat was perfect geregeld..nu voor een klein groepje besteld ook super... Ik kan het iedereen aanraden...vlees is top.... binnenkort weer voor m'n werk bestellen...mijn dank is zeer groot....

Fijn dat je ook voor 4 personen kunt bestellen. We miste alleen de knoflooksaus maar verder alles prima verzorgd

perfect

Geweldige ervaring ,ruim voldoende

Netjes verzorgd

Aan te bevelen! Goed vlees en lekkere sausjes en salades.

Het was Top alles voldoende en van A tot Z goed verzorgd zowel het afhalen als het leveren.

Was goed

We hebben heerlijk gegeten, een puntje van aandacht is wat meer van die aluminium bakjes om de vis te bakken

Ik A.Z barbecue zeker aanbevelen

perfect heerlijk

ik heb voor de verjaardag van mijn dochter 2 dagen van AtotZ barbeque bestelt. we hebben heerlijk genoten het was echt perfect , niks op aan te merken en meer dan genoeg.

Zonder meer uitstekend verzorgd! Alles perfect. Van vriendelijke service t/m bezorging en het eten zelf. Onze tweede heel goede ervaring met Hapjes aan Huis.(in dit geval met AZ

het ws geweldig.

het woord steeds beter het was in 1 w oord fatasthiche

Wederom dik in orde!

Alweer een BBQ besteld! Deze keer was er de optie om het zonder borden, bestek, bbq en gasfles geleverd te krijgen. We hebben hiervoor gekozen, omdat we alleen met ons gezin aten. Ook eens een ander menu gekozen, het voorjaarsmenu. Vlees van goede kwaliteit, maar wel veel vetter dan het vlees van het a-z menu. De allergenenlijst op de website was niet compleet. Ik heb ervoor gebeld, en ik zou een reactie via de mail ontvangen met de juiste allergenen. Dit is helaas niet gebeurd. Dus niet duidelijk of de persoon met de allergie alles gegeten zou kunnen hebben. Dat was wel jammer. De salades bij dit menu waren erg lekker en bij het voorjaarsmenu minder verschillende sauzen. Al was de hoeveelheid van de sauzen nog steeds erg veel. Dat mag best de helft minder zijn. Misschien een idee voor de toekomst om zelf de salades te mogen kiezen i.p.v. de vaststaande salades die je nu krijgt bij het menu. Maar misschien is dit organisatorisch niet zo makkelijk. Ook de hoeveelheid stokbrood zou iets minder mogen. Al met al hebben we er weer van genoten! Op naar de volgende keer! Bezorging prima, netjes en beleefd. Hij kwam iets later dan van te voren opgegeven, maar daar heeft hij voor gebeld. Goede service.

Het was weer goed zoals gewoonlijk

wij bestellen al jaren en het is altijd goed Ga zo door

Alles prima!

Al verschillende keren hier besteld. Steeds prima in orde. Wordt netjes op de afgesproken tijd bezorgd, alsook het weer ophalen van de spullen. De hoeveelheid is echt meer dan voldoende. Prima prijs/kwaliteit. En zelf geen boodschappen moeten doen of afwassen, ideaal!

Het vlees was goed saus is goed

Super nette bezorging, heerlijk , aanrader

Bezorger was ruim op tijd, vriendelijke man! Alle spullen voor de bbq waren ruim voldoende en mooi op schaal geleverd We hebben heerlijk gegeten.

Heel goed verzorgd en goede smaken

Correcte aflevering mooi op tijd die was aangegeven gewoon super tevreden

Makkelijk te bestellen, keurig geïnformeerd over wanneer de bestelling gebracht wordt en de spullen na gebruik weer opgehaald worden en de geleverde producten zijn smaakvol

Komen afspraak na, heerlijk eten.

Fijn dat de tijden die jullie aangeven voor het brengen en halen altijd kloppen. Al een paar keer bij jullie besteld en dat was altijd prima geregeld. Goed en voldoende eten. Goede service, alles mag zo weer mee terug gegeven worden. En dat is erg handig na een bbq feestje.

Super makkelijk, vriendelijk personeel , heerlijk gegeten.

Perfect!

Je kan van alles genieten. AZ regelt alles voor je! Top vlees, heerlijke salades! Levering altijd op tijd en vriendelijke personeel! Voor altijd onze favoriete website!!!

Alles keurig verzorgd en heerlijk van smaak. Je hoeft geen boodschappen te doen en echt heel belangrijk, je hoeft er niet over na te denken. Echt een aanrader

Superlekker, superveel en superservice!

Absoluut voor herhaling vatbaar!