Gewéldig lekker en super goed verzorgd.

Super netjes verzorgd. Meer dan genoeg vlees, salades en sauzen. Super lekker en gemakkelijk. Zelf niets hoeven doen, zelfs de afwas niet! Tijdig bericht wanneer spullen gebracht worden en weer opgehaald. In een paar woorden: echte aanrader!!

super!

Na het succes van vorige keer hebben we weer a-z bbq party service laten komen. Ze waren weer netjes op tijd en een vriendelijke bezorger. Weer heerlijke salades enz. Onze visite was er zeer over te spreken. top! Tot de volgende keer!!

fantastisch

We hebben 2 jaar terug voor het eerst kennis gemaakt met A-Z BBQ en stonden perplex over de service en het eten en het gemak voor de gastvrouw/man. Al een maar drank daar moet je zelf voor zorgen. Deze keer waren we met een groot koppel ivm moeders verjaardag. En ook dit was geweldig.. Wij zijn dan en weten dat we de volgende keer bij jullie bestellen. bedankt voor de goede service en lekkere eten. groeten fam van steijn uit lisse

Geweldige service, keurig volgens afspraak, heel compleet en lekker !

In het Pinksterweekend 2 x voor 15 personen een A-Z BBQ besteld. Prima service. Alles compleet. Meer dan genoeg sauzen, salades, fruit, stokbrood enz. Steeds keurig op tijd op de afgesproken tijd en plek (camping). Alles prima van smaak. Dus volgende keer weer A-Z BBQ !

super goed

Ondanks goede service een kleine kanttekening: kogelbiefstuk vraag ik ik af of het dat ook was. Niet lekker. Verder alles goed

Alweer een geweldig lekkere bbq gehad. Op naar de volgende

Perfecte levering met mooi kwaliteits vlees en alles wat nodig is voor een gezellige en lekkere bbq.

Keurig, netjes, goed, zag er mooi uit. Top.

altijd goed verzorgd en meer dan genoeg

mooi op tijd volgens afspraak geleverd! en meer dan genoeg voor iedereen

Fijne service en het eten niets op aan te merken. Super goed verzorgd. Zeker voldoende voor het aantal mensen waar we voor besteld hebben.

Alles heel goed verzorgt en prijs kwaliteit verhouding zeer goed

Levering correct, BBQ was goed verzorgd voldoende voor iedereen. Ophalen van de spullen niemand thuis goede oplossing door de spullen buiten te zetten zodat de chauffeur ze gewoon kon meenemen. Al met al een hele leuke en goede BBQ gehad. Iedereen was zeer tevreden. Van mij kunnen jullie een pluim krijgen en zal zeker jullie aanbevelen bij vrienden en kennissen. Met vriendelijke groet Martin de Laat Vlissingen

Makkelijk en snel besteld! Nog makkelijker en super bezorgd!

Het eten weer uitstekend alleen ik had voor 1 uur bestel en betaalde 15 euro maar werd om half 3 bezorgd

Lekker en gemakkelijk

Het is gewoon een terugkerend tafereel lekker barbecueën met de familie en het enige wat we moeten is het heerlijke vlees braden. Wat wil je nog meer

Het was geweldig. Voor de eerste keer besteld bij a-z barbecue. Het zag er netjes uit, levering perfect. de smaak top. En er was voldoende. Voor herhaling vatbaar. TOP.

Prima service en heerlijk eten

Goed geregeld met brengen en halen. Duidelijke communicatie.

Het was geweldig

Het was geweldig ,alles zag er netjes en verzorgd er uit ,helaas het weer zat niet mee ,de helft zat binnen en de andere helft zat buiten ,vandaar dat ik geen foto heb

Prima geregeld!

Alles was prima verzorgd. Overal voldoende van. Brengen en ophalen ook goed geregeld. Tijden klopten.

Was weer geweldig

Dit was al de zoveelste keer dat we voor az gekozen hebben en was weer super geregeld en eten perfect echte aanrader

Prima geregeld

Heerlijke bbq gehad. Zeker nu in Coronatijd heel fijn dat je niet zelf ervoor hoeft te winkelen. Ik heb er zelf wat extra fruitsalade bij gemaakt. De rest was voldoende.

Heerlijke bbq schotels!

Wij hebben genoten van de bbq. Enige tip, standaard wat meer rauwkost zou geen overbodige luxe zijn.

heel lekker eten maar uiterst gebrekkige kommunikatie rond levering

Na de vorige keren telkens een 100% positieve ervaring hadden we weer eens een bestelling geplaatst. Ook deze keer was het weer allemaal erg lekker en verzorgd ingepakt en afgeleverd. De kommunikatie was deze keer echter een ramp. Normaal krijg je de dag ervoor een bericht met het voorziene uur van levering. Dat was deze keer echter niet het geval. Dus waren we erg ongerust dat er iets mis gelopen was met onze bestelling en nog meer omdat er geen enkele manier bleek om in kontakt te komen met AZ. Ook niet via voice mail want als je dat selecteerde tijdens de oproep werd de verbinding verbroken. Het was pas op de dag zelf 's middags dat we uiteindelijk bericht kregen dat de levering wel degelijk zou plaats vinden. Een hele gerust stelling want de gasten waren al op komst en op dat moment waren er niet veel opties meer voor alternatieven indien nodig. Dus ja, we hadden ons tot dan wel erg zorgen gemaakt...

Wij hebben verschillende keren de Gourmet gedaan, zeer tot onze tevredenheid , en nu de Barbecue. is ons ook heel goed bevallen. Alles zeer verzorgt,zowel Bezorgen servies en bestek als het vlees en toebehoren het was zeer GOED. Hartelijk bedankt voor jullie GOEDE service Bedankt Fam.Boon

We hadden pakket De Luxe besteld voor 13 personen. Lekker vlees! Tevens waren de stokbroden zeer groot, zodat de extra bestelde broden niet nodig waren (lekker de volgende dag opgegeten). Hoeveelheid saus is zeer veel, mag wel wat minder. Daarentegen vond ik 1 bakje fruit voor 13 personen wel weinig. Heb er zelf een blik bowl en nog wat fruit bijgedaan. Verder een topdag gehad.

goed verzorgd bbq pakket, goed vlees, heerlijke salades in overvloed

ruim voldoende en goed vlees voor 6 personen, heerlijke salades en sauzen. Erg compleet. De dag daarna hebben we er ook nog van genoten