Teleurstellend

Op de website lijken de porties veel groter dan ze in werkelijkheid zijn. Porties per persoon vallen echt klein uit voor de prijs betaald. Gelukkig hadden we nog extra vlees in huis. Porties waren teleurstellend. Kwaliteit was wel naar wens alsook levering op voorziene tijdstip.

Perfect geregeld alles!

Alles was weer perfect geregeld. We hebben weer lekker gebarbequed! Gaan we zeker weer vaker doen. Top service!

Alles perfect

Alles op afgesproken tijden geregeld, netjes verzorgd, lekker eten, kortom: perfect!

Goed geregeld

Fijn dat alles m.b.t. De bbq wordt gebracht en weer opgehaald. Super service

Ik ben al jaren klant en elke keer is het geweldig verzorgd.

Helemaal top

Perfect service, goed verzorgd! Top kwaliteit, kompleet, vers en erg smakelijk! Makkelijk in gebruik! Erg lekker, een ware aanrader !!! fijn dat het ook voor kleinere groep kan!

Goede service en lekker eten

Alles werd goed geleverd en het eten was heerlijk. Alles was voldoende en de 10 gasten hebben goed gegeten. Fijne bbq waar je relaxt achter kunt bbq en. Communicatie per mail was heel prettig. Op afgesproken tijd weer alles opgehaald

Fantastisch lekker gegeten, kon niet beter!

Regelmatig wordt er een beroep op A-Z gedaan, ook bij grote partijen. Enige opmerking zou kunnen zijn, dat er wat meer keuze schotels door de klant zelf kan worden samengesteld.

Heerlijk!

Het was ontzettend lekker! Meer dan voldoende en prima afspraken! Nog bedankt!

kwaliteit

Producten geleverd in mooie stevige bakjes. Alles was ruim voldoende aanwezig. Kwaliteit. Aanrader

Overdadig heerlijk en meer dan genoeg.

Zeer gemakkelijk online besteld op afgesproken tijd bezorgd door een zeer vriendelijke dame. BBQ zag er prima verzorgd uit. Smaakte heerlijk. Spullen op afgesproken tijd en dag opgehaald door een zeer vriendelijke meneer. Al met al TOP.

Uitstekende service

Makkelijk om te bestellen. Keuze in verschillende uitgebreide pakketten zodat er voor iedereen iets lekkers is. Goed verzorgd. Heel fijn dat het een complete bbq betreft. Echt van A tot Z :-) Via een sms en mail wordt je op de hoogte gehouden over de bezorgtijd en de ophaaltijd.

Goed verzorgd en lekker

Het was een geslaagde BBQ van AZ mooi op tijd met leveren netjes verpakt en lekkere salades en goed vlees zeker een aanrader en voor ons de volgende BBQ zeker weer van AZ. Afz fam de regter camping slot cranendonck in soerendonck strijperdijk 9 Velt Limburg 65

Fantastisch, dit blijven we doen

Levering prima, alles op tijd bezorgd. .kwaliteit van het vlees, sauzen en de salades zijn heel goed, ook de samenstelling van de verschillende menu’s is in orde. Op deze manier is het een ontspannen bbq. Echt een aanrader, geen boodschappen van te voren en denken wat zal ik allemaal kopen. Op naar de volgende bbq.

Voor 4p evenveel als 6p

We hebben paar weken geleden voor 4p besteld en afgelopen week voor 6p en de salades en brood en rauwkost was evenveel dus afgelopen week was het net genoeg omdat ik nog spullen van de vorige dag had. Hoe kan dit?

het was weer grote klasse

het was enige jaren geleden, maar het was weer grote klasse, veel keus en prima kwaliteit, mijn dank.iedereen was anthousiast

In 1 woord geweldig.

Gemakkelijk te bestellen, goede service lekkere salades, sauzen en stokbrood. Vlees is uitstekend en alles voor een aantrekkelijke prijs. We hebben al meermalen besteld en bevalt altijd prima.

Alles klopte en het was perfect verzorgd!

Prima, zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk eten tegen eerlijke prijs en een prima service

Voor het eerst de Bourgondische Barbecue schotel geprobeerd. Dit is een echte aanrader voor de vleesliefhebber. Was werkelijk super. De Ribkarbonade Dijon mag wel wat minder zout hebben. Dit kan je er altijd zelf nog aan toevoegen. Ook bij het Mixed Grill Barbecue Menu zijn er toch een aantal vleesgerechten die ook te zout werden bevonden. De Opgerolde Varkens chipolata was helaas bij niemand een succes. Maar over het algemeen werd tot nu toe iedere schotel zeker gewaardeerd. Ook de meegeleverde salades en sauzen zijn heerlijk. Een aanrader is zeker de Aioli saus. Deze werd door iedereen ervaren als super lekker. Wij zullen in ieder geval nog heel vaak gebruik maken van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service.

Snel en lekker

De bestelling plaatsen bij AZ gaat gemakkelijk en snel en dit is mogelijk tot 12.00 uur op de dag voorafgaand het bbq'en. Ik ben heel tevreden, alsook mijn vriendengroep! Goede service, lekker eten, goede salades en alles bij de hand! Enige puntje van kritiek was het bbq-stel; de draaiknoppen waren niet in orde. Maar dat mocht de pret niet drukken!

Super lekker eten en goede service

Voor 8 personen een bbq pakket besteld en het was ruim voldoende. Heerlijk eten en de service was super. Op de dag van levering waren ze te laat dus contact gezocht met A-Z. Ze waren erg vriendelijk en ik werd netjes te woord gestaan. Ik ben ontzettend tevreden en dat de levering later was dan gepland mag geen reden zijn om niet weer een keer opnieuw te bestellen!

Zoals altijd weer helemaal TOP

Zoals altijd weer keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Heerlijk kunnen genieten van een smakelijk en uitgebreid BBQ pakket. En lekker geen afwas.

Heerlijk gegeten, top verzorgd

Altijd goed vlees, lekkere salades en sausjes. Netjes op tijd geleverd. Volgende x weer

Aanrader!

Voor ieder wat wils. In 1 woord heerlijk en top geregeld. Je hoeft je nergens zorgen om te maken en alles smaakt heerlijk van salade tot vlees tot saus. Wat ik al zei: Aanrader!

zoals vanouds alles goed geregeld

zoals gezegd van A tot Z alles geregeld en gewoon goed al meer dan 10 jaar komen ze zowel prive als zakelijk bij ons dat zegt toch gewoon genoeg