Heerlijke BQ

De bestelling die ik deed verliep prettig. Het eten de BQ was heerlijk en heel goed verzorgd en uit gebreid. Heerlijk alles. Alleen de bezorging was slecht georganiseerd. Waren een weekend op een vakantie park met onze hele familie en dus een uitje extra naar dierentuin Burger Zoo. Dus niet op het vakantiepark toen het bezorgd zou worden en dat was het grote probleem. Moet beter afgestemd worden hoe laat het gebracht word samen met de klant.

Helemaal super!

Ons team was erg tevreden over het eten van A-Z. Overzichtelijke website, prettig dat je ook kunt betalen bij de levering van de barbecue, lekker eten en meer dan voldoende. Vooral het gemak. Géén afwas!

lekker zoals steeds

Reeds een aantal keer besteld bij jullie organisatie, levering en ophaling steeds op de afgesproken tijdstippen! Top! Alleen één kleine tip voor de belgen, graag gewone mayonaise en sla toevoegen (eventueel ipv zoete ketchup of die rundvleessla) maar dat kan ook persoonlijk voor ons zijn natuurlijk ;-).

Prima!

Wij zijn zeer tevreden

Netjes volgens afspraak en goed eten.

Mijn ervaring met de Gourmet en BBQ service is uitstekend. Altijd netjes op tijd en volledig. En het eten is ook nog eens goed geprijsd en lekker.

Het was allemaal super geregeld. Ze kwamen optijd en het vlees was goed. Wij zijn echte Bourgondiërs maar meer dan zat gekregen. Super!

Meestal goed! Laatste keer niet!

Waarschijnlijk en zo te proeven een heel oud varken geslacht! Er was iets misgegaan denk ik! We waren heel gauw klaar met eten! De hond heeft de rest opgegeten! Jammer want de vorige keren was het wel goed!

Prima verzorgd, alles op tijd,goede afspaken,prima

Fantastisch!!

Al voor de 3de keer een familie-BBQ voor 20/25 mensen besteld. Wat is dit toch een geweldig concept. Prima kwaliteit / prijs verhouding, heerlijk vlees en vis, lekkere salades, (voor ons te veel-) sauzen, behalve de pindasaus die was zó op! Stokbrood en kruidenboter, alles ruimschoots voldoende. Wij hielden van bijna alles over en hebben héérlijk gegeten! En wat een gemak dat je nérgens aan hoeft te denken, behalve de dranken. Top!!! Zelfs borden, bestek (dat je vuil in de kratten mag zetten om te laten ophalen !!) én servetten. Aan álles is gedacht! Klasse en voor deze redelijke prijzen, WARM AANBEVOLEN. Succes verzekerd!

Super (makkelijk) geregeld allemaal en nog lekker ook

Overzichtelijke site om te bestellen Je wordt netjes op de hoogte gehouden per mail c.q. sms Je wordt compleet ontzorgd. Je hoeft zelf niet veel meer te regelen. Goede prijs & kwaliteitverhouding

Alles verliep prima: - Levering op gewenste tijd. - Smaak en kwaliteit van vlees en vis BBQ was prima , iedereen had lovende kritieken. - Voor 58 mensen was er voldoende van alles, op de kruidenboter na. Waarschijnlijk te lekker - Zeker nogmaals bestellen deze komende zomer

Door gestuurd via de e-mail !!!

Slecht geregeld was niet wat we besteld hebben helaas !!!

Goede service, lekker vlees en prima geregeld!

Voor mijn verjaardag een bbq besteld bij A-Z barbecue. Het bestellen via de site gaat heel eenvoudig, je krijgt meerdere mails waarin alles duidelijk staat. Levering was mooi op tijd (een beetje te vroeg). Alles compleet, borden, bestek, gasfles, bbq en alles wat je nodig hebt voor een heerlijke en smakelijke bbq. We hebben er van genoten.

Te weinig vlees en huzare salade

Voor de dames is de hoeveelheid vlees voldoende maar voor de heren was het eigenlijk te weinig...en niet iedereen had huzare salade...want dat was voor 20 personen echt veel te weinig...we hebbe dus helaas vlees bij moete halen.verder was alles goed geregeld!! Zou wel volgende keer voor meer porties bestellen als dat er personen zijn...

Super service, kwalitatief heel goed vlees

altijd netjes bezorgd, en op afgesproken tijd. Niet te duur, ruime keuze top service !

Heerlijk vlees en goede service

Vlees en salades zijn erg lekker. Brengen en halen van de BBQ en het vlees waren mooi optijd. Tip; zorg dat het stokbrood ook voorgesneden is dit is erg veel snijden op een bbq voor een groot aantal personen

voor herhaling ga ik naar AZ

geweldige vlees en vis menu s salades en sausen alles prima verzorgd.

In een woord geweldig

Een uitstekende communicatie. Een wijziging is op perfecte wijze verwerkt. De kwaliteit en kwantiteit liet niets te wensen over.

grandioos

op naar de volgende keer.

Helemaal top!

Makkelijk, lekker, goedkoop. Dat zijn de 3 woorden die A-Z het best beoordelen. Heerlijke salades, goed vlees en fantastisch stokbrood. Ook enorm fijn dat alles vies mee teruggegeven mag worden, je hebt dus geen afwas of bergen plastic borden. Ook is het goed geregeld met brengen en ophalen, je krijgt overal netjes een mailtje en sms van.

Super!

altijd goed echter deze keer toch wat probleempjes. Als je namelijk buiten het standaard om gaat wordt het toch wel een uitdaging. Ik bestelde voor 25 personen vlees, ik wilde er echter geen salade bij en BBQ, Voor de rest wel alles. Bij de aflevering zat er wel een BBQ bij maar geen sauzen, ook geen kruidenboter terwijl we wel stokbrood hadden besteld en gekregen. Ook het afhalen viel dit keer tegen want ze kwamen de tweede pinksterdag al terwijl wij nog moesten beginnen met de BBQ. Ook werd het dinsdag niet opgehaald maar de zondag erop pas. Conclusie na zoveel jaren goed nu een keer wat probleempjes, (echter ook zelf opgelost hoor). Op naar de volgende keer

Super goed geregeld en smaakte heerlijk!

Super fijn dat je van tevoren een tijdsinschatting krijgt van een uur waarin ze alles komen brengen. Ze waren wel een kwartier te vroeg maar gelukkig was ik thuis. Alles was heel makkelijk aan te sluiten en er was ruim voldoende eten voor iedereen. Het smaakte super lekker en er was veel variatie. Ook kreeg ik een mailtje wanneer ze de spullen op kwamen halen zodat ik ze van tevoren buiten neer kon zetten. Hierbij waren ze een uur te vroeg, maar gelukkig had ik het al buiten gezet. Tip voor de volgende keer. Vertel bij de tijden dat het een half uur eerder of later kan zijn dan de tijden die zijn aangegeven, omdat ik anders misschien niet thuis was geweest.

Supergoed, alles zoals beloofd!

Grote keuze uit verschillende menu's met oneindig veel variaties en toevoegingen!

Helemaal prima!

Dit was de 2e keer dat we van A-Z barbecue-service gebruik hebben gemaakt. De 1e keer een gezelschap van zo'n 20 personen en de 2e keer voor 6 personen. Prima vlees, salades, sausjes en stokbrood. Voldoende van alles en goede kwaliteit. Ook heel prettig dat alles via mail/sms goed geregeld wordt. We zullen dit zeker vaker doen.