Prima!

Het was nu de 3e keer dat we besteld hebben. Prima service.

Fantastisch

Makkelijk en snel bestellen. levering vlekkeloos. vlees was verrukkelijk hebben enorm genoten ervan, ook voldoende salades en stokbrood. echt een aanrader voor complete ontzorging.

Heel netjes verzorgd en heel netjes verpakt en afgeleverd. Vlees was heerlijk salades en sausjes ook alles was top. Dank jullie wel voor deze mooie en lekkere service we hebben genoten.

Ik heb er van genoten, vlees was goed de salades en sausen het is echt een aanrader.

Ik was jarig en heb met mijn familie dit gedaan waar ik geen spijt van heb. de barbecue was goed het vlees de salades de sausen geweldig. Ook de tijd die was afgesproken was top. ik ga dit zeker in de toekomst meer doen. Top !!!!!!

Geweldige service. Goede afspraken

Echt alles in één. Geen gedoe, goed spul en perfecte afspraken. Zo hoort het !!

Onze bbq helemaal naar onze wens kunnen veranderen. Vriendelijke klantenservice en als klap op de vuurpijl heerlijk gegeten.

Royaal pakket

Zeker een aanrader, voldoende bijgerechten en saus en lekker gekruid vlees. Hebben heerlijk gegeten

Ideaal zeer compleet

Alles is goed verzorgd. Vlees is goed dus wat wil je nog meer Zelfs de afwas wordt voor je gedaan Op naar de volgende keer. Groeten vanuit het Zeeuwse

A tot z is een top bedrijf.

Alles altijd prima geregeld. Als er wat is wordt het ook gelijk opgelost. Ga zo door toppers

Super chil en makkelijk

Wat een heerlijk concept is dit. Alles wordt geleverd en opgehaald, het vlees is super lekker en zelf hoef je niks te doen. Als we eten bestellen bij Thuisbezorgd zijn we ook al snel €15 p.p. kwijt. Met een BBQ heb je ook nog eens een hele avond gezelligheid aan tafel.

BBQ en service is perfect

GROOT min punt vinden wij toch dat als je een best wel brede tijd wil afspreken, dat dat dan 20 euro moet kosten teveel geld voor deze service op een BBQ van bijna 200 euro weet niet of ik de volgende keer weer bij jullie uitkom gr John Joosten

Ruim voldoende

Netjes op afgesproken tijd geleverd

Grandioos

De bestelling klopte en de BBQ spullen en alles e4 omheen ware;Gea;silo’s waarvan mijn dank.

Prima kwaliteit, uitstekende service!

Alles was keurig verpakt, verzorgd en compleet. We hadden de "vakantie bbq" voor 17 personen en die was divers en goed aangevuld met salades en sauzen.

Top geregeld

Alles goed en netjes gebracht en afgehaald. Lekker gegeten, alleen het fruit was aan de weinige kant, jammer.

Was super

Het vlees,vis en vegetarische was prima, maar salade,sausjes en brood vind ik veel te veel ,dat krijg je echt niet op en dat is toch wel heel jammer dat het id kliko beland

Perfect geregeld

Ondanks slecht weer hebben we gezellig ge-BBQd. Het was weer goed geregeld en het eten was heel lekker. Volgende keer weer bij AZ bestellen!

Altijd alles perfect in orde!

Lekker eten, goed geregeld altijd allemaal, compleet, komen afspraken na (leveren op tijd). Top!

Fantastisch verzorgd

Alle gerechten en salade.s waren super verzorgd we hebben genoten ondanks n buitje

Geweldige service .Kan ik iedereen aanbevelen

Spullen keurig op tijd aangeleverd en alle producten naar wens De ophaalservice is ook ideaal je hoeft er niet eens voor thuis te blijven.

Lekker Deluxe BBQ-menu met een kleine kink in de kabel

Het Deluxe BBQ-menu van Barbecue.nl bood een smakelijke selectie van vleeswaren en sauzen die zeker aan mijn verwachtingen hebben voldaan. De kwaliteit van het vlees was uitstekend en de bijgeleverde sauzen voegden een heerlijke twist toe aan de smaak. Echter, ik moet benoemen dat de bijgeleverde borden echt te klein waren en het ongemakkelijk maakten om van de overvloedige maaltijd te genieten. Daarnaast waren de bijgerechten helaas niet zo smaakvol als gehoopt. Ondanks deze punten was de algehele ervaring positief en zou ik het menu nog steeds aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een lekkere BBQ-optie.

Voor herhaling vatbaar!

We hadden eigenlijk een kleine barbecue gepland, maar besloten om er een gourmet van te maken. Wat een complete levering! Sausjes, salades, heerlijk vlees, vers stokbrood: alles zat erbij! Inclusief de gel voor de brandertjes, alles netjes verpakt en gedocumenteerd. We hebben er erg van genoten, en zullen in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van de diensten van A-Z Barbecue!!!

Kon beter

Vlees en vis BBQ was uitstekend. De salades daarentegen vielen echt tegen.

Heel compleet

Hele complete bbq Echt alles erbij,voldoende hoeveelheid en keus Enig minpuntje: dat er niet op de bakken staat wat erin zit, en eventueel houdbaarheid Verder super tevreden

Alles was goed en voldoende: salades zelfs teveel. Ophalen was minder: op het laatste moment werd de dag veranderd waardoor alles weer terug in huis moest