Super en meer dan voldoende vleeswaren

Alles was oke, service inbegrepen!

Besteld voor school feest, alles was compleet en ruim voldoende. Lekker frisse salades en prima vlees. Wel miste wij voor de kinder menus mayonaise en sate saus De chocolade fondue viel erg in de smaak!! Bezorging was op tijd en bezorger erg vriendelijk. Ophalen idemdito.

Een dikke vijf sterren waard

Diverse malen besteld Je wordt keurig op de hoogte gehouden door email en sms’jes. Vriendelijke chauffeurs ( allemaal ) Netjes op tijd geleverd, Uitstekend vlees, heerlijk stokbrood en salades, Ruim voldoende ( eigenlijk te veel ) Niet veel duurder en ik denk zelfs goedkoper dan alles zelf kopen in de supermarkt en wat een gemak BBQ, Borden, Bestek, Servetten Alles keurig netjes in bakjes, vlees op schalen Allemaal netjes geseald Alles tot in de puntjes verzorgd Inderdaad van A tot Z Ben blij dat er nog bedrijven zijn die het wel snappen!!!!!

Als altijd:Top

Prima ervaringen en ook deze keer was het weer supergoed verzorgd en overheerlijk.

Gevarieerde BBQ, goed verzorgd

Twee jaar geleden hebben we met onze bruiloft, gebruik gemaakt van de diensten voor een BBQ van 'A-Z'. Toen ook erg tevreden. Nu voor een tweede keer weer. Met een groep van 14 man hebben we heerlijk gegeten. Het aanbod in vlees, vis, vega is uitgebreid als je wat verschillende pakketten besteld. Ik raad aan om ongeveer de helft aan menu's die je afneemt MET de 'Royal' optie te doen. Dan heb je wat meer keuze in salades en sauzen. Vooral de salades zijn ZONDER royal wel heel simpel. Maar als je kijkt wat er bij in zit, borden, bestek, een fijn en goed werkende barbecue, alles ongewassen inleveren, breng en ophaal service...geen geld zo!

De bbq was fantastisch

De bbq was in een woord fantastisch, zeer lekker vlees, genoeg sauzen en fruit en alles netjes verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar

We bestellen al jaren bij jullie dus dat zegt genoeg.

Het smaakte weer prima, alles keurig en ruim geleverd. Misschien ooit alles in b.v bamboebakjes.? Of zijn jullie bakjes recyclebaar? Tot het volgende feestje. Met een vriendelijke groet, Wilma

Alles netjes en optijd geleverd Heerlijk eten en alles schoon en wel Geen rompslomp gewoon goed

Top!

Alles goed geregeld!

Perfect geregeld

Goede porties met lekker vlees Keurig volgens afspraak op tijd zowel bij brengen als bij halen

PRIMA EN GOED VERZORGDE PRODUCTEN.

Zoals boven vermeld.

Fantastisch

Goede service en alles perfecte kwaliteit

Het was fantastisch!

Top geregeld, duidelijke informatie over wanneer brengen en halen, vriendelijke medewerkers en vooral goed eten! Het was perfect voor elkaar en heerlijk dat je niet hoeft af te wassen!

Voor herhaling vatbaar!

Dank voor het goede eten! De bezorger komt netjes op de afgesproken tijd brengen en halen, en de communicatie is goed. Het eten was goed in de smaak gevallen. Meer dan genoeg voor iedereen! Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen.

Goed verzorgd van A-Z

Ruime keuze in de menu's en ook ruime keuze om de bestaande menu's met losse producten aan te vullen. Goede kwaliteit vlees/vis in lekkere marinades. Prijs-kwaliteit goed in verhouding. Goede communicatie over lever- & ophaaltijden. Kortom alles was heel erg goed geregeld en verzorgd. Aanrader zeker voor grotere groepen zowel privé als zakelijk.

Super goed

Voor de eerste keer besteld, Keurig bezorg door een vriendelijke vrouw, Toen wij het uitpakte dachten we ohoh dat is veelste weinig. Hadden nog extra bijgehaald ,maar veel over. Echt een aanrader ,binnenkort bestellen we weer. Tip misschien handig om een datum op de sausjes en salades zetten,heb wel gekeken best veel over maar geen idee hoe lang te bewaren.

Perfekt

Altijd goed en genoeg vlees. Bezorgers altijd keurig op tijd. Eten is lekker en voldoende. Één klein, heel klein minpuntje. De kruidenboter mag wel wat meer wezen. Wij halen altijd een pakje kruidenboter erbij omdat het niet genoeg is.

Super goeie service,en kei lekker gerei bij A tot Z.en zeker een aanrader voor iedereen.GEWELDIG.

Geweldige ervaring en zeer goed eten!

Een echte aanrader! Goed en voldoende eten (wij hadden voor 6 personen besteld...4 x vlees en 2 x vis gourmetschotels). De bakplaat en de gourmetstellen waren zeer schoon en alles werd op tijd bezorgd en afgehaald. Top!

Lekker eten

er was vol op te eten, heel lekker.

Heerlijk eten

De service, het na komen van de gemaakt afspraken, de kwaliteit van het eten was top. Wel vonden wij 1 bakje van ieder soort salade en fruit te weinig voor 14 personen. Als we dat hadden geweten had ik wat bij besteld.

Top kwaliteit! Uitstekende service!

Zeer tevreden. Goede producten voor een goede prijs.

Heel compleet

Meerdere keren al bij A t/m Z besteld. Altijd klopt het!

Prima goed verzorgd en vers.

1 tip..voor 16 personen vond ik de kruidenboter minimaal. Verder alles okay.

Alles was uitstekend geregeld

Wij hadden een kinderfeestje en hadden voor alle kinderen de kinderbbq besteld. Alles zag er goed uit en was echt lekker. Dit scheelt echt veel tijd om dit zelf te regelen. Ook op tijd geleverd en opgehaald.