Goed en zeer smakelijk eten.

Wij hebben bijzonder genoten van deze BBQ om de verjaardag van mijn vrouw te vieren. De bezorger was zeer op tijd en vriendelijk!

GRANDIOOS !!!!!!

Alles was 100% vanaf het eerste contact tot het laatste contact ! Ik heb geen enkele negatieve ervaring

Super goede service en makkelijk en snel geregeld!

Super veel en lekker eten voor weinig geld. Het wordt gebracht en het gebruikte servies wordt vies weer opgehaald. Eigenlijk heb je totaal geen werk aan deze BBQ!

Goed verzorgd, mooie spullen en heerlijk eten.

Wij barbecueën niet zo vaak en hebben geen eigen set. De spullen met gebruiksaanwijzing waren prima. Voldoende eten, lekker en vers. Brengen en ophalen ging erg uitstekend, heerlijke avond gehad. Goede prijs-kwaliteitverhouding!

heerlijk genoten

We hebben een heerlijke BBQ gehad met z'n tienen. Alles was ruim voldoende. Goede communiecatie over lever en ophaaltijden. De volgende opmerking is zeker geen kritiek, maar waarschijnlijk een persoonlijke ervaring van ons. Wij vonden de pindasaus minder lekker, maar ook wat zuinig qua hoeveelheid. (toch de meest geliefde saus) en het vlees over het algemeen best pittig. We hadden 3 verschillende soorten menu's dus het lag niet aan 1 bepaald menu wat misschien extra pittig is. Verder alles dik in orde hoor. Zeker voor herhaling vatbaar

Ik zou zo weer bestellen zag er fantastisch uit en goed verzorgd

We hebben genoten

Alles was voldoende en in balans. Ik heb er geen werk mee gehad en voelde me daardoorcecht jarig.

Top!

Heerlijk vlees, super service, heldere afspraken! Kortom, bij twijfel: DOEN!!!!

Goed verzorgd en lekker

Kadotje voor mijn vader. A-z bbq was weer een prima idee. Het materiaal werd in de ochtend geleverd. Bezorger heeft alles binnen gezet en de bbq en gasfles netjes in de tuin gezet.het vlees, sausen en salade waren voldoende aanwezig. Bestek en borden zaten er ook bij.het eten was zeer geslaagd. Voor herhaling vatbaar.

Allemaal even heerlijk!

De Bbq is heel uitgebreid. Wordt ook netjes bezorgd en weer afgehaald. Goede informatie over bezorging. Wij zijn heel tevreden

Compleet verzorgd zonder zorgen

Heldere website en duidelijke communicatie via meerdere mediums over zowel het afleveren als het ophalen van de materialen. Zorgen voor wat drinken was voldoende, geen enkele zorg gehad over het eten. Altijd voldoende, altijd gevarieerd en altijd compleet. Op naar het volgende feest!

Was zoals altijd... heerlijk

Heb deze keer het gewone BBQ pakket gehad. Niks Deluxe of zo. Heerlijk genoten. Was ruim voldoende. Toppie team AZ.

Voldoende en uitgebreide keuze. Afspraken worden precies nagekomen. Schone borden en bestek. Netjes geseald. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom voor herhaling vatbaar!

Goed verzorg

we hebben heerlijk gegeten en alles was netjes geleverd. Heel handig dat je alles in een kunt bestellen. Het vlees is heerlijk, lekkere salades.

Gewoon van A tot Z goed geregeld!

Levering was optijd, schauffeurs erg vrolijk en vriendelijk. Eten en marinades sausen en salades zijn uitstekend.

Goed verzorgd

Aanvankelijk de bevestiging naar een verkeerd e mail adres gestuurd maar dat was snel opgelost met een telefoontje waar ik vriendelijk te woord werd gestaan en alsnog de bevestiging heb ontvangen. verder alles keurig op tijd bezorgd,goed verzorgd en netjes verpakt.

Gewoon, super top

Het is makkelijk, Het is niet duur, Je hebt zelf geen drukte, Er wordt voor je afgewassen, Altijd vriendelijk Altijd op tijd, En zo vreselijk lekker, Onze familie hier in Friesland, maakt wel vaker gebruik van A-Z.

Goede prijs:kwaliteit

Ruime hoeveelheden vlees, salade en brood per persoon. Prima vlees, salades kunnen gevarieerder en gezonder. De ophaalafspraak kon pas 4 dagen na de BBQ, dus de afwas hebben we toch maar zelf gedaan.

flexibele levering en ophaal

ik had twijfels over leveren en ophalen, want dan moet je weer thuis blijven terwijl we eigenlijk doorlopend op pad waren... en dan ook nog op een vakantiepark......maar contact met de breng service en ook het ophalen was heel flexibel. Top. meer dan voldoende per gerecht, vlees en vis prima kwaliteit, de salades mogen wat meer echt salades zijn, zoals griekse salade of caprese.

Prima!!

Prima service. Een klein puntje, er waren niet voldoende lepels voor het aantal personen.

Gemakkelijk en lekker!

We hebben afgelopen vrijdag voor het eerst via A-Z Barbecue besteld maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Alles werd keurig op tijd bezorgd en het eten smaakte prima. Er was ook meer dan voldoende voor het aantal personen. En: niet hoeven afwassen was een grote plus!

Alles is goed, lekker en netjes verzorgd, alleen te weinig salades

Van het bestellen tot afleveren was het allemaal erg goed geregeld. Je krijgt keurig een bericht over bezorg- en ophaaltijd. Vlees, salades, sauzen e.d. zijn erg goed. Tijdens het bestellen kan je ook nog extra ingrediënten bestellen.

Geslaagde bbq dankzij de heerlijke producten van jullie. Goed vlees,lekkere salades,en ambachtelijk stokbrood. Niks op aan te merken.

Website is overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen ging ook erg goed. Bezorging: vriendelijk en keurig op tijd. Ideaal dat je kunt pinnen bij aflevering. Het vlees, de sauzen, salades en fruit waren erg lekker. Erg mals vlees en prima in orde. Keurig verpakt en borden en bestek apart verpakt. Duidelijke mail gekregen met aflever- en ophaaltijd. Dus in 1 woord: uitstekende service. We hebben een gezellige buurtbbq gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar om het opnieuw bij jullie te regelen.