Heerlijk vlees. Ideaal met bbq en de vuile vaat weer mee! Super service

Alles zeer goed en vers verpakt vooral verse produkten

Na besteld te hebben kwamen ze mooi op tijd bezorgen en volgens afspraak weer opgehaald zeer tevreden

Het is goed wij hebben er meer van besteld

Zeer uitgebreid en lekker.

Zeer geslaagde bbq gehad met vrienden. Niet iedereen kende dit concept. Maar was er zeer over te spreken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Netjes op de juiste tijd en plaats afgeleverd. Top!

Goed geregeld

Ooit mindere ervaring maar nu prima

Subliem!

Lekker en zeer verzorgd! Alles mooi en heel ordelijk verpakt. Netjes op tijd geleverd door een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur! Alles was ruim voldoende, het is zelfs niet opgeraakt. Wij gaan voor ons volgende feestje zeker terug bestellen, snel besteld op een overzichtelijke site. Fijn om je geen zorgen te hoeven maken want alles is netjes en correct geregeld! Sublieme service!

helemaal prima geregeld, alles optijd geleverd, alle producten ook prima

Onze ervaring met dit bedrijf is helemaal top, Geen andere woorden voor.

Op en top gere

Makkelijk te bestellen. Snelle reactie op mail. Vlees echt van top kwaliteit. Heerlijke salades en keurig optijd geleverd.

Fantastisch

Eenvoudig bestellen. Telefonisch geweldig bereikbaar en klantvriendelijk. Uitstekende service en heerlijke barbecue. Meer dan voldoende vlees, we konden het niet op, veel en heerlijke salades. Was werkelijk top.

Uitstekend!

Prima verzorgd en prima eten!

Goede prijs-kwaliteit verhouding Op tijd bezorgd en alles netjes verpakt. Vriendelijke bezorgers.

Volop tevreden was niet de èerste keer

Wij vonden het in een woord top.

Wat hebben we weer gesmuld van onze jaarlijkse bbq , verzorgd door A-Z we hadden vlees en vis met heerlijke salades.

Pima geregeld

Lekker vlees en vis.

Fantastisch

Goed vlees enz. Bijproducten eveens van goede kwaliteit en ruim voldoende Jammer dat de kennismaking toetjes niet waren bijgevoegd

Super kwaliteit zonder poespas

Prijs kwaliteit was helemaal top. Lekker gegeten en er bleef gelukkig niet te veel over. Snel geleverd en ook weer opgehaald, echt een geweldige service. Volgende keer weer.

Goede service, open staan voor ideeën

Ik mocht vanuit mijn werk kiezen voor een verzorgde barbecue. Zelf heb ik vorig jaar mijn verjaardag een barbeque bij A-Z besteld wat goed verzorgd was. Vandaar dat mijn keuze op jullie kwam. En weer goed geregeld afspraken netjes nakomen . Het was weer top

zeer goed

het eten was zeer goed !! goede prijs kwaliteit verhouding en keurig op tijd geleverd en opgehaald al met al super ervaring en voor herhaling vatbaar

Volgens afspraak.

Het bestelde is volgens afspraak geleverd en wederom van goede kwaliteit.

Levering was op tijd, super vriendelijke mensen. Barbecue vlees goed gemarineerd, salades waren lekker. Zeer netjes ingepakt en zat er super schoon uit.

Kwaliteit vlees uitstekend

Kwaliteit vlees en bijbehorende saus , stokbroden uitstekend

Fantastische BBQ menu's

Heerlijk gegeten. Precies goede hoeveelheid per portie. Al het vlees was van goede kwaliteit en ook de bijhorende salades ect waren erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Prima kwaliteit prijs verhouding

Komt op de opgegeven tijd, vriendelijke bezorger en is prima en genoeg. Wederom voor herhaling vatbaar

Prima!

Het was nu de 3e keer dat we besteld hebben. Prima service.