wederom goed geregeld, vers en lekker

Zoals altijd op tijd, vers, schoon en ruim voldoende.

Super geregeld

Super service en het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk gegeten Super netjes geregeld Op tijd gebracht en weer opgehaald Het was voor ons de 1e keer dat we bij jullie besteld hebben ,maar zeker niet de laatste keer

Geweldig, super service, prima eten.

Een geweldige avond, tijd voor de gasten en niet de hele avond in de keuken staan. Het eten was top.

Geweldig goed en correct verzorgde barbecue!!!

De ingredienten waren prima en goed verpakt aangeleverd!! De barbecue werkte uitstekend! De chauffeur zag er keurig verzorgd uit en was vriendelijk, behulpzaam en keurig op tijd.

Veel sterk gekruid vlees, ook in het kindermenu

De bijgerechten waren super. De sauzen, pasta salade etc. Alleen een aantal stukken vlees waren gewoon niet lekker gekruid (soms echt te pittig). Voor de kids hadden we een kindermenu. Het worstje wat er bij zat was zelfs voor ons nog flink pittig en voor kinderen gewoon niet te doen. Wat zekr wel fijn is is de meegeleverde barbecue en het bestek en de borden.

Harstikke goed en tevreden

Voor ons een experiment. Niet zelf de BBQ voor familie verzorgen, zoals in het verleden, maar een complete regelen. Keuze viel op A-Z. Wat ben ik blij. Goede organisatie, perfect vlees, lekkere saucen, heerlijke salades, mooie borden en bestek en bovenal een goed werkende BBQ. Zal zeker volgende keer (half augustus) weer bij jullie bestellen. Complimenten, ook van de gasten

Fantastische service en kwaliteit

We hebben genoten van de mixed grill barbecue. Er waren zes (!) stuks vlees per persoon en daarnaast een hoeveelheid aan salades, brood en sauzen. De prijs hiervoor was zo laag dat het niet de moeite waard is om het zelf te organiseren. Voor 15€ per persoon werd er een volledige barbecue, inclusief servies en bezorgkosten geleverd en opgehaald (binnen de afgesproken tijden). Het was een gezellige avond, mede door de goede zorgen.

Super makkelijk en goed

Keurig op tijd geleverd, compleet. Hoeveelheden Vlees per persoon kloppen, bij de vis zou het wat meer mogen zijn . Na de BBQ afwas e.d. Terug in de kratten en het werd ook weer volgens afspraak afgehaald. Super service en goed gecommuniceerd ... voor een prima prijs

Prima service, goede kwaliteit vlees en vis. Wel minder dan ik had verwacht.

Heerlijke bbq avond gehad. Gasten waren enthousiast over vlees, vis, salades en sauzen.

Prima service waarbij vlees lekker mals was.

Alles was compleet, en volgens afspraak. (en alles is bijna op gegaan, goed teken dus)

niet te vreten

vlees was slecht, het stonk en niet vers, ondermaatse kwaliteit, industrieel en niet lekker. We hebben met z'n allen de Wc bezocht direct na het eten. De slaatjes waren waterig en niet lekker.

Goede service, op tijd, lekker en voldoende geleverd.

Lekker gegeten, fijne service

Alles werd netjes op tijd geleverd en was ruim voldoende.

Prima verzorgd

Goed eten en alles netjes aangeleverd.

Het was lekker en goed verzorgd.

Prijs kwaliteit verhouding is geweldig. Het vlees was van een zeer goede kwaliteit. De salades waren erg lekker.

Prima verzorgde bbc en vooral lekker!

We hebben gekozen voor de (corona) optie om alleen het vlees, brood en de salades te laten komen. Voor deze korting hebben we de luxe variant van de salades gekozen. Het was goed ingepakt en netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd op ons adres. Er was ruim voldoende aan vlees en lekkere salades dus zeker voor herhaling vatbaar!

Lekker eten, alles goed verzorgd

De barbecue was heel goed verzorgd, op tijd geleverd en ook weer opgehaald. Van alles was meer dan voldoende! Helemaal tevreden...

Alles zag er goed verzorgd uit en smaakte prima!

Alles was overzichtelijk verpakt en zag er verzorgd uit. Vriendelijke chauffeurs

Heerlijke bbq met uitstekende service!

We hebben enorm genoten van de bbq en de bijgerechten. Alles was van uitstekende kwaliteit. Ook was er van alles voldoende aanwezig. Wij gaan hier zeker nog een keer gebruik van maken.

Geweldig!

Ruime keus, duidelijke site, super communicatie en fijne en gezellige bezorgers

Kwalitatief en compleet

Al tientallen jaren ervaring met dit bedrijf voor Bbq en gourmet. Toen wij de Bbq bestelling binnen kregen dachten wij; is dit wel voldoende voor 14 personen? Wij hebben nog snel extra salade en stokbrood bijgehaald maar dat bleek nadien niet nodig. Prima inschatting dus. Maar alles van de bezorging ging op, dus er was ook niet te veel! Amsterdamse uitjes salade werd niet veel gegeten. Vlees is gevarieerd en goed. Visgourmet was ook lekker.

Vlees en salades prima en heerlijk!!

Wij wilden een pakket bestellen zonder bbq, borden en bestek. Dat moest dan telefonisch doorgegeven worden. Dus we hebben gebeld en aangegeven dat we wilden bestellen zonder bbq, enzovoort. Helaas krijg je dan de rekening inclusief bedrag voor bbq. Deze zat ook bij de levering en heeft de chauffeur direct, op ons verzoek, mee terug genomen. Dus netjes via de telefoon besteld en toch: betaald en geleverd: randartikelen die we juist níet wilden hebben.......

Zeer compleet

Deluxe menu en vis menu zeker aan te raden. Genoeg keuze en meer dan genieg per persoon. Ook de stokbroden waren erg vers. Tot de volgende!

Prima kwaliteit, service en voldoende vlees e.d.

Alles volgens afspraak en tijdig geregeld. Ondanks een lekke band onderweg was de bezorger op tijd. En vooraf even gebeld zowel bij bezorgen als ophalen. Dat is zeker zo gemakkelijk als je 4 km. van de feestlocatie af woont :-)