Erg goed en zeker voor herhaling vatbaar

Wel eens gebruik gemaakt van A-Z barbecue. Bevalt ons uitstekend. Erg lekker eten.

Dat doen wij zeker nog een keer

Top kwaliteit voor een mooie prijs Netjes gekoeld en op tijd bezorgd Voor herhaling vatbaar

Prima!

De bezorging was perfect op tijd. Zag er erg verzorgt uit en alles klopte.

uitstekend

prima geregeld.

Voor de 10x weer uitstekend

Prima geregeld van de eerste tot de laatste minuut

Supergoed

Goede kwaliteit vlees en bijbehorende zaken. Voldoende variatie. BBQ, bestek etc. prima. Alles volgens afspraak. Kortom: supergoed.

Aanrader. Top verzorgd

AZ BBQ heeft met haar diensten er mede voor zorg gedragen dat het familiefeest ter ere van de 90e verjaardag van onze moeder meer dan goed geslaagd was. De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Het vlees, de salades, de sauzen en het stokbrood waren smaakvol en van goede kwaliteit. Het was de eerste keer dat AZ BBQ onze BBQ heeft verzorgd maar zeer zeker niet de laatste. Volgende keer weer.

Goed eten, schoon en netjes

Precies genoeg, niet te veel over. Bestek en BBQ goed schoon en goede levering.

Smikkelen en smullen op de barbecue

Zoals ik gewend ben was het weer heerlijk. Het dessert als afsluiting was super. Een fijne uitbreiding van het assortiment. Ook van de koeltas heb plezier en gemak van gehad. En het nieuwe servies is mooi, een verbetering.

Prima geregeld

Alles was prima geregeld. De communicatie was duidelijk en alles is volgens afspraak gebracht en gehaald. Zeker voor herhaling vatbaar.

goede service, heerlijk vlees en sauzen

altijd weer top met A-Z

Alles goed en gemakkelijk geregeld

Makkelijk bestellen met volop keus voor bijbestellen op maat. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Voldoende variatie als je bv de Royale versie neemt met andere bijgerechten. Vriendelijke bezorgers. Op tijd een bericht over bezorg enophaaltijden.

Altijd goed

Heel lekker en altijd goede service

Prima op alle gebied

rekening houdend met corona en hygiene, goede service, duidelijke communicatie en afsprake, goede kwaliteit eten.

Goed geregeld, makkelijk, lekker, vriendelijke service.

Voor een gezellige bijeenkomst met vrienden op de camping. 11 volwassenen en twee kids. Voldoende keuze, goede portie grootte. De kinderen waren ook heel enthousiast over het kindermenu. Vooral de chocolade fondue viel in de smaak.

Alles perfect geregeld en volgens afspraak geleverd. Vond het heerlijk om de boodschappen en de planning niet te hoeven doen. Hartelijk dank!

heel erg goed

Prima service, en behandeling en kwaliteit.

Prima geregeld

Vlotte bestelling via internet en een sms en mail over het tijdstip van levering. Een leerpunt zou zijn dat jullie op de website zouden mogen vermelden dat er 1/3 stokbrood wordt berekend per persoon. Stokbrood smaakte trouwens erg lekker! Vlees en vis waren heel netjes verpakt, evenals de salades en sauzen. Alle smaakte prima!

Geweldig en makkelijk

Lekker en makkelijk.

Geweldige service en een prima product.

De BBQ en het vlees met toebehoren werden op tijd geleverd. De kwaliteit van het voedsel was prima. De volgende keer zullen wij weer gebruik maken van hun diensten.

Top geregeld. Veel, lekker en op de afgesproken tijd alles geleverd en opgehaald.

Uniek en welsmakend, kortom perfect.

uitmuntend

Alles erop en eraan, niks meer te wensen. Smakelijk, verrassend veel keuze. Keurig gebracht en opgehaald. Hier wordt een mens blij van.

Prima geregeld !

Alles keurig conform afspraak op tijd en vooral lekker gegeten !

Alles perfect.

Het eten was heerlijk. BBQ spullen keurig volgens planning gebracht en opgehaald. En alles voor een scherpe prijs. Mijn gasten waren zeer onder de indruk. Nu voor de derde keer gebruik gemaakt van A-Z en zij scoren bij ons steeds een dik verdiende 10!

Genoten van heerlijke gerechten van de bbq en toebehoren.

Keurig op tijd bezorgd. Het was heerlijk.