Goed geregeld en heerlijk eten!

Heel fijn geregeld en het eten was heerlijk en zeker genoeg voor het aantal personen. Het was fijn om een sms te ontvangen met een tijdblok.

Heerlijke barbecue, makkelijk besteld en zelfs thuis bezorgd!

Heerlijke barbecue, compleet verzorgd, makkelijk besteld en zelfs thuis bezorgd!

Verwachtingen overtroffen

BBQ voor 6 personen besteld. Van tevoren was ik erg benieuwd naar de kwaliteit ivm scherpe prijs. Verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Heerlijke salades, vers fruit, vers stokbrood en prima kwaliteit vlees. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ontzettend lekkere barbecue

Goede kwaliteit vis en vlees. Ook salades waren heel smakelijk. Bezorging was ruim op tijd. De meegeleverde bbc was aan de kleine kant.

Geweldig goed!

Uitmuntende service, ook met bijbestellingen. Alles op tijd geleverd en weer super lekker. Dit nu voor de derde keer besteld bij A-Z en gaan zeker weer bestellen.

echt een aanrader A-Z Barbecue & Gourmet Party Service

Het was de 1ste keer dat wij bij A-Z Barbecue hebben beteld en alles was netjes verzorgt, voldoende vlees en salades erbij. Ze communiceren ook netjes van te voren met de klanten over lever- en ophaaltijden. Het is een echte aanrader voor uw al uw feestje. Top bedrijf

Goed verzorgd en gebracht op de camping. Echt handig. Een gezellige avond met familie

Lekkere bbq

In een woord geweldig

Heerlijk vlees !!

Zag er allemaal heerlijk uit en het smaakte ook er goed vooral de kogelbiefstuk en de spies varkenshaas met kruiden boter en salades enzo waren ook erg lekker en vers

In 1 woord prima

barbecue werd op tropisch warme dag geleverd. Alles goed gekoeld en prima verpakt. Vlees/vis zag er goed uit en smaakte dito. Lekkere salades en voldoende. Alles opgehaald op afgesproken tijdstip. Bij vis zaten kleine alu schaaltjes. Ondanks het grillen op warmste plek op barbecue, bleef vis aan alu schaaltje plakken. Tip: wikkel vis in met olie besprenkeld alu folie. Prima te grillen en niet plakken. Smakelijk

Was geheel volmaakt!

BBQ was heel goed, dit werd gedeeld door de hele groep van 10 personen. Er was ook ruim voldoende, iedereen heeft genoten. Ook het brengen en het ophalen is netjes en keurig op tijd gebeurd. Zeer tevreden! Martien.

Helemaal top.

Eten was goed, en ruim voldoende, fijne tijd bezorgd zodat we het meteen konden gebruiken. Gas bbq was iets moeilijk bedienen omdat de knoppen beetje gaar waren, maar was te doen. Genoeg gas, nieuwe fles. Alles netjes en schoon.

Het was top !

Lekker gegeten, goede service, alles dik in orde !

Alles mooi geleverd en weer opgehaald heb geen minpunten de jongens zijn ook altijd top die komen brengen en halen nette jongens

Gewoon goed!

Super goed alleen de salade's vindt ik te weinig verder perfect!

Vlees en salades + sausjes waren heerlijk!

Levering 1 uur eerder,gelukkig iemand thuis ivm eerder klaar op 't werk,er had ook even iemand kunnen bellen! Ophalen vond ik ook aan de late kant,levering zondag,Ophalen dinsdag met deze temperaturen?

goed verzorgd

Iedereen die mee had geBBQ't was super tevreden, goed verzorgd, van AtotZ, netjes, mijn buren waren ook zo tevreden dat ik voor hen meteen een tegoedbon heb besteld

Helemaal top

Een luxe bbq besteld en het heeft ons verrast super lekker vlees niet standaard. Iedereen super tevreden over de kwaliteit en keus.

super

was super en meer als zat vlees en de rest ook gaan elkaar zeker weer zien een woord was super

In een woord SUPER

Tijdens de ontvangst viel mij direct de vrolijke zomerse borden op. Het vlees en extra sauzen en salades waren heerlijk. Ook onze complimenten naar jullie chauffeurs zeer beleefd en vriendelijk. Dit alles is zeker voor herhaling vatbaar TOP!!!

Een feestje zonder veel werk

Wil je een bbq zonder veel werk en genoeg voor ieder en elk wat wils? Neem de telefoon of tablet en bestel bij A-Z. Alles zo geregeld en het feestje kan beginnen. Makkelijker kan het niet

Prima voor herhaling geschikt

alles goed geregeld

alles perfect

supper gewedig.alles perfect iedereen was dik tevreden. dikke duim.

Wederom uitstekend verzorgd van A-Z

Voor de 4e keer weer een BBQ besteld bij AZ, dit keer voor 9 personen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Royale porties, alle producten waren lekker vers en het vlees was heerlijk gemarineerd en gekruid.

Heerlijk was alles, de service prima en de dag zonnig, alles perfect!

Goed geregeld en alles netjes en schoon. We zijn zeer tevreden.