Geweldig bedrijf komen de afspraken na en super Kwaliteite

Wij maken al enkele jaren gebruik van A-Z BBQ service in 1 woord geweldig prima prijs /kwaliteit verhouding

Top Service & Lekker & Gevarieerd

Zeer tevreden. Wij maken al jaren gebruik van de service van AZ bbq. Bezorging en afhalen zijn goed geregeld. We waren met een groep van 44 personen en hadden besteld voor 40 en nog kregen we niet alles op, behalve de pindasaus die was in verhouding met de andere producten aan de weinige kant en was zo op. Maar dit is dan ook het enige minpuntje.

Perfect!

Zeer tevreden. Wij maken al jaren gebruik van de service van AZ bbq. Altijd goed! Zowel het vlees, de salades als het stokbrood waren ook nu weer heerlijk. Bezorging en afhalen zijn goed geregeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Alles goed geregeld.

Gemakkelijk te bestellen en goed bezorgd. Eten is heel lekker.

topproducten en topservice

goede prijs voor goede product. zeer goede hygiene", ook belangrijk. goede bezorgers

Fantastisch geregeld, heerlijk

Goed en genoeg vlees, salades heel erg lekker en veel, stokbrood super vers en de borden gezellig. Ik vond het super geregeld en dat het gebracht kon worden waar wij het wilden. Op een recreatie terrein en dat was mogelijk. Zeker het herhalen waard.

Perfecte bbq op alle fronten

Het vlees en de vis en alle bijlagen waren super perfect. Puntje van opbouwende kritiek. Alles werd 5 of 6 uur van te voren gebracht en ik had het in tempex bakken verwacht. Ik had twee koelkasten vol met bier en wijn en frisdranken en gebak en hapjes. Uiteindelijk met de bbq spullen de buurt in gemoeten. Misschien een idee om te doen

Heerlijke verz barbecue gehad deel vis en deel vlees. Kwaliteit was perfect

Alles super goed verzorgd, en het was heerlijk !

Prima afspraken goed nagekomen

Vlees was niet allemaal bbq waardig

O.a. Gehakt gerelateerde zaken in vakantie bbq waren te zacht van aard en daardoor slecht te bbq Ik heb ervaring met bbq en gourmet in verleden

Perfect!

Alles was gewoon weer goed.

Alles was correct ,tijd van brengen en ophalen. Vlees,vis ensausjes waren prima

Alles keurig op tijd gebracht/opgehaald volgens afspraak. Keurig verpakt, alles ook volgens afbeelding, al met al TOP

Prima geregeld

Alles tip top verzorgd, dank je wel

De producten zijn perfect en de service is optimaal zeker nog een volgende keer

Super Service

Alles netjes op tijd geleverd en ook weer opgehaald. Duidelijke uitleg. De producten waren van hoge kwaliteit. Wij gaan hier zeker nog een keer gebruik van maken.

Goede kwaliteit, goed contact, beloven wat ze doen.

Contact met de klantenservice was zeer goed, snelle reactie op gestelde vragen. Levering van de spullen netjes op tijd, bezorger uiterst vriendelijk en bereid om het een en ander toe te lichten. Kwaliteit van het vlees was boven verwachting, salades naar mijn mening matig en teveel sauzen.

Kwaliteit en prijs van vlees en salades is uitstekend en het geheel is prima verzorgd!

Gemakkelijk online te bestellen; je wordt helemaal ontzorgd. Volgens afspraak geleverd en spullen opgehaald.

Voldoende eten

Ondanks vergeten bestek werd dit super snel opgelost en alsnog op tijd geleverd. Jammer dat de producten niet in een koelbox geleverd werden, en noodgedwongen in een reeds volle koelkast gezet moesten worden. Kwaliteit van vleeswaren is redelijk, sauzen, salades en brood is meer dan prima en er was meer dan voldoende eten in de paketten.

Het was allemaal lekker, alleen jammer dat we de hoeveelheid en de vleeskeuze niet mochten aanpassen

Hopenlijk de volgende keer wel

Het was een voortreffelijke bbq!

De bezorging was perfect. Het vlees met alle toebehoren was erg lekker. Duus helemaal niets op aan te merken.

Gemakkelijk, compleet en bovenal lekker!

Het proces van bestellen verliep heel gemakkelijk. Veel keuzes en gebruiksvriendelijk website. De levering verliep keurig volgens afspraak. Alle benodigdheden werden samen met het eten keurig schoon en verpakt voor de deur afgeleverd. Zowel het vlees én de vis als de salades, sauzen en stokbrood waren van prima kwaliteit. De verschillende pakketten waren afzonderlijk verpakt. Dat maakte het gemakkelijk tijdens de BBQ. Na afloop is alles weer opgehaald volgens afspraak. Top service.

Salades niks aan over.

Het vlees was prima en voldoende maar de salades vonden wij minimaal. Heb zelf fruitsalade aangevuld en een extra bak rundvleessalade gekocht en zelf rijstsalade gemaakt. Anders zeker te weinig aan gehad.

Vlees lekker, communicatie goed, brengen en ophalen goed. Wij zijn erg tevreden, een aanrader!!