Top verzorgd. Super

Alles was heerlijk. Goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.

Zorgeloos bbq en

Gemak dient de mens, alles ruim voorzien. Kwaliteit goed, service prima.

Heel goed

Alles was lekker ,goed verzorgd. Goede service, Goede afspraak. Dus een geslaagde BBQ.

Top geleverd

onze 1e ervaring met jullie is uitermate goed verlopen. Adequate en vriendelijke levering en ophaalservice, goed vlees en salades en goede prijs/kwaliteit. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Zeer tevreden.

We waren maar met een klein gezelschap, maar het was prima verzorgd.

Super geregeld en heerlijk gegeten

Heerlijk eten, ideaal qua levering en ophalen en een mooie prijs

Alles was weer perfect, heerlijk zoals altijd.

prima service en lekker

de service is prima. alles wordt voor je geregeld. Je krijgt mooi op tijd bericht hoe laat je gebracht wordt. Ook zeer vriendelijke medewerker die de tijd voor je neemt om alles uit te leggen. een minpuntje: de prijzen worden wel steeds iets verhoogd. Dit is nog te doen, maar het moet niet veel hoger worden, dan haak ik af.

Helemaal perfect

Geheel conform afspraak op tijd, perfect verzorgd heerlijk eten. Grillmaster erbij geboekt voort compleet ontzorgd feest en dat is gelukt. Perfect geregeld, heerlijk gegeten en compleet ontzorgd. Van A Tot Z perfect!!!

zeer goed

voor herhaling vatbaar,

In een woord geweldig

Zoals altijd goed in alle opzichten. Een absolute aanrader als je een ontzorgde bbq wilt geven, alles wordt van A tit Z geregeld en dat voor een betaalbare prijs

heel tevreden

Leveren en ophalen exact volgens afspraak/planning. De bruikleen spullen zoals bestek/borden en BBQ waren opvallend zuiver. Hoeveelheid was ruim voldoende voor de opgegeven aantal personen. Heeft eenieder goed gesmaakt.

Professioneel bedrijf dat het perfect presenteerd.....

Helemaal niets op aan te merken, goede bezorging, vriendelijk personeel, goede kwaliteit. Hier bestel je graag.

prima prijs kwaliteit BBQ

*Goede website *Duidelijke communicatie *Afspraken nakomen *prijs kwaliteit prima in verhouding *Vriendelijke medewerkenden bezorgen en ophalen 1 aandachtspunt : stokbrood wordt gekoeld geleverd, dit komt volgens mij de kwaliteit van het brood niet ten goede. Overigens wel mooie stokbroden.

top ervaring

zeer goede communicatie en de pakketten waren super, voor ieder wat wils qua vlees en sausen en salades en ook de kinderpakketten waren super leuk. Een aanrader voor iedereen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar

Super geregeld

Zeer goed geregeld en prijs kwaliteit is goed. Een kleine verbetering is misschien een stickertje op de schaal met welk menu het is.

Perfect!

Heerlijk eten en een perfecte service

alles van goede kwaliteit

geweldig en relaxt

Super lekker vers genoeg levering top

Zéér prettig bedrijf. Als je belt met de firma zijn ze ook heel vriendelijk door de telefoon. Het eten met salades en sauzen is geweldig. Ik kan het een ieder aanraden om hier je barbeque te regelen. Top!!! Het was niet de eerste keer voor ons. Volgende keer weer.

Lekker en goed

Enige minpuntje is dat het in de morgen al gebracht wordt en dat je plek moet maken in de koelkast om het goed te houden

Top!

Alles was goed voor elkaar en top geregeld. Het smaakte allemaal erg lekker. Zeker aan te raden en we zullen zeker nog een keer bestellen

zoals altijd super goed

Prima kwaliteit, meer dan voldoende en lekker gemakkelijk.

Keurig aangeleverd en er was voldoende eten en lekker. Stokbroden nog even de oven in, was prima

Prima service,alles op tijd en vers