Zeer tevreden. Goed stukken vlees en lekkere salades.

Goede ervaring !!! Niets te klagen. Misschien mogen er wat meer servetten bij.

We hadden een aangepast menu. Dit was uitstekend verzorgd en ruim voldoende.

Perfect geregeld.

Net als in de voorgaande jaren wederom een perfecte barbecue voor ons Repair Café in Venlo.

Super geregeld!

Goede service, netjes van te voren een bericht hoe laat ze komen. Eten was hartstikke lekker! Kortom: voor herhaling vatbaar!

Goed verzorgd en super service

Vlees, salades en sauzen waren goed verzorgd, lekker en ruim voldoende voor iedereen. Super service en makkelijk online te bestellen.

Het was weer super wat er geleverd werd.

Heel goed geregeld allemaal en heel lekker

Heerlijk!

We hebben weer heerlijk gegeten van alle verse dingen, vlees, salades en stokbrood. Alles was ruim voldoende. Echt een aanrader! Tot de volgende keer!

Lekker en correcte service

Lekker, voldoende, mooi en hygiënisch verpakt, correcte service en opvolging. Prijs/kwaliteit meer dan ok. Elektrisch gourmettoestel werkt uitstekend, jammer dat er ook vier toestelletjes met brander bij waren. Hebben dan maar het elektrisch gourmettoestel van het vakantiehuis gebruikt.

Geweldig!

Zoals alle voorgaande keren geweldig. Het eten was perfect en de bezorging ook. Wij hebben voor het eerst vega diners erbij besteld en die waren ook verrukkelijk. Kortom: complimenten en tot de volgende keer.

Gewoon positief

lekker

Jammer van het vismenu

Het was eigenlijk best alleen degene met het vismenu was niet tevreden. Zalm en gamba's waren oke, maar de overige twee vissoorten waren beide niet lekker. Flauw, weinig smaak. Jammer

Goed verzorgt afspraak mooi na gekomen top

goed top en afspraak mooi op tijd

Supergoede service

Alles was tot in de puntjes goed verzorgd

Alles perfect geregeld

Voor het eerst gebruik gemaakt van A-Z Gourmet en het was een zeer goede ervaring. Duidelijk communicatie, zeer behulpzame klantenservice. De levering was perfect, alles netjes verpakt en ruim voldoende vlees, brood, salades en sausjes. Een echte aanrader!

Overzichtelijke website. Helder bestelproces. Duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Goede breng- en ophaalservice. Prijs/kwaliteit verhouding is OK hoewel de kwaliteit van het vispakket niet meeviel. De maat van de bbq was wat krap voor het aantal personen. Verder prima!

Goede kwaliteit

goede kwaliteit van eten Duidelijke communicatie over de breng en haal tijden

prima verzorgd

Super service, keurig op de hoogte gehouden van tijd van bezorging en het ophalen. Alles zag er goed verzorgd uit en het was ruim voldoende. Mede dankzij A-Z hadden we een geslaagde bedrijfs-bbq.

te weinig vlees en vis gekregen

ik had voor 14 personen bbqmenu's besteld , en heb zelf maar twee stukjes vlees kunnen eten evenals mijn partner. voor 4 personen vis besteld , en er waren bijvoorbeeld maar twee zalm mootjes .

Uitstekend!

Fantastische service, geweldige kwaliteit, het was meer dan voldoende en ontzettend lekker!!

Alles perfect verzorgd!

De variatie, smaak en service was erg goed, niks op aan te merken. Veel en lekker vlees, variatie voor vega en de vis was ook erg lekker. Ik had het zelf niet beter kunnen regelen. Toppers bij A-Z!

Geweldige service van zowel sales als bezorging. Offerte gevraagd voor groep van meer dan 40 personen. Erg goed advies gekregen over hoeveelheid, assortiment, bij huren losse spullen en nagerechten. Ook netjes op tijd afgeleveed en alles weer netjes op tijd opgehaald.

Alles keurig op tijd en zeer verzorgd. Mooi porcelijn en goed bestek. Vlees keurig verzorgd.

Ideaal

Super makkelijk geregeld, fantastische service. Relatief goedkoop, en zeer goede kwaliteit.

Super service, veel keuze en keurig verzorgd, wij hebben genoten

Super service, we werden keurig op de hoogte gehouden van tijd van bezorging, alles zag er goed verzorgd uit en we hebben heerlijk gebbqed en ook de kinderen hebben geboren van al het lekkers. Kortom zeker voor herhaling vatbaar