Eten was voortreffelijk. Netjes en zeer verzorgd verpakt.

1 woord: geweldig!

De bbq wordt echt van A tot Z geregeld. Communicatie snel, professioneel en positief. Bezorgers heel vriendelijk en behulpzaam. Eten is van goede kwaliteit en echt heerlijk.

verzorgd

Altijd alles volgens afspraak en vers

Er slecht

Ik vond de varkenshaas saté stinken de biefstuk was er daar beslist niet waard wasr we voor hebben betaald

Erg lekker en maar naar ons idee,niet helemaal goed verzorgd.

Het vlees was heerlijk,zag er allemaal goed verzorgd uit.Alleen...we hadden bij de gourmet pannekoekenmix en eieren,maar geen pannetje waar je dit in kon doen.. Verder vonden we het slaatje erg weinig voor zes personen.

het was zo als gewoonlijk weer erg goed verzorgd en heerlijk, alleen jammer dat de sausen en salade's niet mee besteld kunnen worden , i.p.v. vast assortiment ,daardoor wordt er veel weggegooid, dit meld ik nu voor de zoveelste keer en krijg geen reactie van A-Z.

Top geregeld

Heerlijk vlees, brood, saus en salade. We hebben een fantastische bbq gehad. Alles optijd geleverd en afgehaald. Doen we zeker vaker!

Lekker en heel praktisch

Alles mooi en netjes op tijd geleverd op de camping. Het eten was voldoende en lekker. Heel gemakkelijk voor een grote groep.

Goede service, heerlijk eten !

Ik heb al een aantal malen besteld, zelfs tot op de camping in de Ardennen. Goede service, altijd compleet en op tijd. Heerlijk eten. Wel vind ik dat je veel saus krijgt, daar gaat altijd veel van weg. Daar zou de helft ook prima van zijn, dat scheelt verspilling van eten. Veel keus in de verschillende pakketten. Ook al eens gourmet laten bezorgen op een vakantieadres in de winter, dit is ook prima bevallen

Alles was prima in orde

Er was voldoende, genoeg variatie, goede kwaliteit. Bakplaat en gourmet stellen, bestek en borden was allemaal goed schoon.

Goede service en uitstekende producten

Voor het eerst besteld bij jullie.( 5x delicten menu en 5x deluxe royal menu) Dat is ons heel goed bevallen . Ruim voldoende vlees enz. Lekkere salades.

super

Eten was goed. netjes op tijd gebracht en gehaald. Kortom een aanrader

Prima geregeld en flexibel

Alles was netjes verpakt zelfs de borden en het bestek. Het opzet laatste moment wijzigen van het bezorgadres was geen enkel probleem. We gaan het zeker vaker bestellen!!

Wij bestellen niet voor niets altijd en met regelmaat!!!

Wij zijn super tevreden over AZ Zowel bbq als gourmet al meerdere keren laten bezorgen. Zelfs al waren we te laat met bestellen doet AZ er alles aan om nog wat te regelen. Niet anders dan een dikke 10 voor dit bedrijf.

Super goed verzorgd

Wij hadden Gourmet besteld en vinden het zeer netjes verzorgd! Het eten was lekker en meer dan genoeg! 1 stuk vis viel tegen, de rest was echt top. De chauffeurs van brengen en ophalen zeer vriendelijk Zeker aan te bevelen.

Prima verzorgd

Prima verzorgd, alles goed geregeld volgens afspraak. En lekker gegeten.

Uitstekende kwaliteit van producten én van leveringen.

Met 9 personen op ons lang-weekend-adres genoten van zowel de vis-BBQ als de BBQ De Luxe: een eerste kennismaking met deze goed betaalbare mogelijkheid. Smakelijk en ruim voldoende diversiteit aan vlees-, vis- en bijgerechten, brood, sauzen en salades. De bijgeleverde gas-bbq voldeed prima, iedereen was enthousiast. Dit is voor herhaling vatbaar, waar dan ook, haha. Een correcte afleverings- en afhaalservice, zelfs tot vóór ons vakantiehuisje op het vakantiepark, dus geen gesjouw, geen afwas, geen soesa. Een absolute aanrader! Gaan we vaker doen!

Super lekker en alles op tijd

Ongelofelijk. Alles op tijd en dat allemaal in Domburg vanuit Kronenberg. Super lekker en vooral de vis kan ik iedereen aanbevelen. Ook weer op tijd opgehaald . Complimenten aan de zeer beleefde chauffeurs.

Voor herhaling vatbaar!

Voor de eerste keer maar zeker niet voor de laatste keer! Netjes op tijd en alles keurig ingepakt. Meer dan genoeg vlees, vega, salades, brood en sauzen. BBQ’s makkelijk in gebruik. Dankzij servies en bestek geen afwas dus gemak dient de mens.

Uitstekend!

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Uitstekende service. Ga zeker vaker bestellen.

Lekker maar te weinig

De bbq was goed verzorgd en smakelijk, echter waren het kleine stukken waardoor de heren te weinig vlees hadden en de dames ook 5 stukken hebben gegeten; prijs kwaliteit is dan wel echt zoek.

Super geslaagd!

Het was weer top geregeld! Het eten was allemaal goed en lekker. Familie en vrienden die er ook van hebben mogen genieten, die waren ook allemaal enthousiast!

Alles op tijd geleverd en netjes schoon.

Erg goed in de planning, ook de flexibiliteit om het later dan standaard op te halen.

Correct en goed geregeld

Zonder veel poespas alles goed geleverd en het was lekker. Weinig zorgen: enkel bakken en je bent klaar om te smullen.

Lekker en uitgebreid!

Wij hebben heerlijk gegeten van het bbg deluxe menu en bbq vega menu. Deze had ik zelf nog aangevuld met zalm en pulled pork, erg lekker! Het Royal menu voor de bijgerechten is een aanrader, alleen jammer dat het verse fruit niet was meegeleverd en ik had liever 2 bbq’s gehad zoals ook werd aangegeven voor de vegetariërs. Verder top verzorgd! Zou het zo weer doen!