subliem

Alles werd keurig op tijd geleverd. Super netjes verpakt. En de bezorger was een allervriendelijkste jongen man. Daarnaast was leuk om de borden en pannen uit te pakken en de tafel mooi te dekken. Uiteindelijk was het een feestje tijdens het uit serveren op tafel voor onze gast en ons zelf natuurlijk. We hebben heerlijk gegeten en ondanks de beperkte maatregelen een fantastische kerstdagen gehad. Dank jullie wel!! Kijken nu al uit naar volgend jaar, dan bestellen we zeker weer bij jullie. En hopelijk van de zomer met de BBQ. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2021 voor het hele team gewenst. Groetjes van Ron en ArletteS

Prima geregeld

Lege kratten zijn na 4 dagen nog steeds niet opgehaald

goed eten alles netjes verpakt ,liever zie ik het vlees al verdeeld over meerdere schalen. we hadden royal menu maar misten wel de cocktail saus ,teveel speciale sauzen waar we niet zo veel mee hadden.

al jaren een prima ervaring

lekkere gourmetschotel en zeer ruim voldoende eten. communicatie is prima en men komt keurig op tijd de spullen brengen en halen.

Het was super lekker en Christmas-Corona-Proof !

Aangezien we toch onze kinderen met Kerst wilden zien,hebben we gekozen voor allebei de Kerstdagen BBQ buiten... Het was goed verzorgd, voldoende, lekker én gezellig !

was weer super lekker

bestel al enkele jaren bij azmenu ik vind het geweldig goed lekker en prima service kortom een super tevreden klant

was geweldig

Het was echt top geregeld en goed verzorgd ,we zijn niets te kort gekomen . Alles keurig op tijd gebracht en op gehaald precies zoals afgesproken .

Het was echt super makkelijk alles werd op de dag zelf gebracht en we konden alles zo op tafel zetten en aanschuiven maar met het hele spul in een woord geweldig na afloop alles weer in de kratten doen en klaar. Dat noem ik nog eens verwennen.

Het is super makkelijk je hoeft naar de winkel want alles wordt er bijgeleverd We hebben met kerstmis gegourmet echt geweldig alles is super lekker In de zomer de barbecue gedaan echt toppy

Geweldig!

Alles is even lekker, vlees en vis. Perfect alles compleet met salades, sauzen, champignons, brood en nog veel meer. Vorig jaar ook al met kerst besteld, is dus voor herhaling vatbaar.

Keurig verzorgd gourmet

Heerlijk Vlees Compleet met salades brood boter vis Fruit teveel om op te noemen. Echt zorgvuldig verpakt. En geleverd. Schone gourmet stellen. Borden bestek servetten. Ik miste alleen de invetkwastjes en de spateltjes om het vlees om te draaien.

Fantastisch

Wij bestellen vaker en zomers ook bbq. Het is altijd helemaal in orde en een grote hit. Heel erg bedankt.

Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger die de tijd nam om de bestelling door te nemen. We hadden de excellent gourmet besteld. Niks op aan te merken. Van alles ruim voldoende geleverd. Voor herhaling vatbaar

Gourmetpakket besteld ....fantastisch mooi vlees ...ruime keus aan groente en salades en sauzen ., iedereen genoeg keus . super handig mooi en keurig verpakt geleverd door vriendelijk personeel. Volgende gelegenheid bestel ik zeker bij AZ barbeque & gourmet .

Hele goede service en kwaliteit aan vlees en bijbehoren.

Vriendelijk personeel, de bezorger gaf ons nog goede uitleg over hoe we het beste het stokbrood konden opwarmen. Mooi op de afgesproken tijd bezorgd en ook weer alles opgehaald. Lekker vlees en heel veel extra erbij, was meer dan genoeg. Wij zullen zeker weer gebruik maken van A-Z party service en ook aanbevelen bij familie en vrienden.

Helemaal af!!!

Alles goed geregeld bestellen,bezorgen en ophalen.Vriendelijk personeel en heel goede kwaliteit v.d bbq spullen.

Dikke pluim het kon niet beter.

A-Z Gourmet is echt een aanrader voor iedereen, wij hadden het besteld voor de eerste kerstdag. Het is makkelijk te bestellen en het scheelt je een enorme stress vooraf. Ook de prijs viel ons ontzettend mee. De bestelde vis en vlees pakketten zijn netjes verpakt en worden op afspraak en tijd geleverd en er was genoeg voor iedereen. Vis en vlees parketten waren vers en van een zeer goede kwaliteit. Voor de volgende gelegenheid weten wij wel waar voor kiezen A-Z gourmet.

Heerlijk gegeten!

Voor de 3e keer bij az een gourmet besteld en ook deze keer weer heerlijk gegeten. Naast het vlees ook lekkere sausjes, groenten, stokbrood en salades. Echt compleet en ook op de aangegeven tijd geleverd. Een aanrader dus!

Correcte levering en kwaliteit

Alles was topkwaliteit, helaas vonden wij de salades, te weinig voor 6 personen, ieder 1 eetlepel is wat aan de krappe kant. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer goed. Zowel bezorging als eten

De 8 heeft niets te maken met bezorging of kwaliteit eten. Was zeker 9 waard. Alleen is keuze menu bepaald. En dit zou persoonlijk niet onze directe keuze zijn. Maar verder echt fantastisch. Alles vers aangeleverd. Geen verkleuring van fruit en vlees. Smaak zeer goed. Was ook meer dan genoeg. Met name van bij gerechten. Vlees was voldoende voor 4 personen. Dus al met al heel tevreden!

Fantastisch geregeld en heerlijk gegeten.

Bezorgdienst was top, zowel het brengen als ophalen was goed geregeld. De gourmet was heerlijk, zowel de vlees-, vis- als vegetarische schotel. Er was ruim voldoende voor iedereen en het zag er allemaal vers en smakelijk uit.

Geweldig!!!!

Goede service en goed telefonisch te woord gestaan. We hebben 2 keer besteld nu maar er zullen er nog veel volgen.

Geweldig!!!!

Alleen maar positief, doen hun naam echt eer aan, werkelijk alles van a-z tot in de puntjes verzorgd. Eten zeer uitgebreid en heerlijk. De bezorgers 1 en al vriendelijkheid. Dit was voor mij de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar.

fantastisch

altijd op of voor de opgegeven tijd leveren en ook ophalen schalen zien er netjes en goed gevuld uit prima vlees en /of vis in een woord geweldig