Geweldig en erg lekker

Netjes bezorgd was allemaal heel lekker ,en ook weer netjes opgehaald, zeker voor herhaling vatbaar , wat ook zeker zal gebeuren En de prijs was heel realistisch Maar t fijnste vond ik nog dat ik zelf ook aan tafel kon blijven zitten,en niet overal in de weer was , wat normaal wel t geval was Heb genoten met de kerst Dank je wel A-Z en medewerkers

Goed verzorgt !

Ook dit jaar weer gourmet besteld bij A-Z zoals altijd keurig en goed verzorgt en op tijd geleverd. En dit jaar zelfs nieuwe bordjes met een kleurtje, dat maakt het toch net effe wat gezelliger als de oude standaard witte bordjes. Wij zijn al vele jaren vaste klant voor zowel de gourmet als de BBQ, A-Z is echt een aanrader. Alle medewerkers bedankt en een goed en gezond 2021, tot de volgende ronde.

Fantastische service

Betaalbaar, goede service, makkelijk te bestellen!

Goed verzorgd en goede kwaliteit

Positief verrast over de kwaliteit en de variatie in de bijgerechten en het vlees.

super

Een compleet gevarieerd gourmetpakket.

Prima! Goede service

Echt een aanrader. Lekker gegeten.

Courmetten met Az is verzorgd van A tot z

Wij hebben genoten van al het lekkers zeker voor herhaling vatbaar.

In een woord super !

Alles in zeer goede staat afgeleverd . Zeer verzorgd en goede kwaliteit . Zeer vriendelijke chauffeur .

Heel goed verzorgd.

Het was precies wat ik verwachtte want het is niet de eerste keer dat ik besteld heb. Alles was perfect behalve het stokbrood dat was naar mijn idee te taai.

Voldoende maar niet zo lekker als de afgelopen jaren

Niet zo goed als afgelopen jaren geen knoflooksaus vlees gekruid met veel peper er zat zelfs pepersmaak aan de salade Vlees kwaliteit ook iets minder als wij gewend zijn bij bestelling

heeerlijk

Gewoon heel goed

heeerlijk

Gewoon heel goed

Fantastisch

Het was top! Geweldige communicatie over bezorgtijd, was ook netjes op tijd. Eten was heerlijk! Niks te klagen. Gewoon doen!

Gourmet was bijzonder goed verzorgd

Was de eerste keer dat wij besteld hebben bij A-Z. Niet alleen de samenstelling en smaak waren zeer goed en uitgebreid, maar ook de informatie verzorging rondom de levering en ophalen van de spullen was perfect.

Meer dan geweldig goed en lekker vers eten

Het was tweede kerstdag 2020. Het eten zou komen tussen 10.30 en 11.30. Nog mooi iets langer kunnen slapen. 10.45 stopt er een grote bus van AZ bbq met een hele toffe gast (sorry ik weet je naam niet meer) achter het stuur. Op flinke afstand zet hij zijn mondkapje al op, stelt zich netjes voor en haalt onze spullen uit de auto. Alles staat binnen en wordt nagekeken. Nog even een kop koffie voor deze jonge man gezet met uiteraard een koekje erbij en hij ging weer opweg naar de volgende want de auto stond nog goed vol. Het eten was fantastisch. Dinsdagmorgen wordt alles weer opgehaald tussen 9.00 en 10.00. Jaja je raadt het al 9.11 was alles al in de auto geladen en zie ik de bus van AZ bbq wegrijden. Deze persoon niet eens gezien of gehoord. Wij hebben een fantastische kerst gehad en lekker gegeten. Dit doen we volgend jaar weer. Bedankt voor jullie goede service.

Weer super!

Zoals iedere keer (thuis en op vakantie) weer overheerlijk. Alles erop en eraan en op tijd gebracht en gehaald. Top!

Fantastisch

Goed verzorgd ,en veel keuze

Een dikke 10 voor jullie

... gegeten met ouders op 2e kerstdag in een huisje ergens in Nederland ;-) Het eten was heerlijk en alles zat erop en eraan! Zeker voor herhaling vatbaar. Agnes uit Gorinchem

Heel erg goed verzorgd en heel lekker topple

Echt geweldig.

Heerlijk. Alles werd mooi op de afgesproken tijd (2e kerstdag) geleverd. We hoefden het alleen maar op tafel te zetten. Ruim voldoende en een mooie variatie aan eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

Alles goed verzorgd, ik zou het iedereen aanraden!

Heerlijk gegeten

We waren met 7 pers. Er was genoeg vlees en de rest. Jammer dat één bakplaat het tijdens het eten begaf. Maar goed ondanks dat,dik tevreden .

Geweldig en zeer compleet

Het gourmetpakket werd optijd geleverd. Alles mooi en netjes verpakt. En vooral smaakte ook alles goed

Top verzorgd echt een Feestje

Alles tip top in orde verrassende bijgerechten! Bezorgen en ophalen mooi binnen afgesproken tijd!

Super, geregeld

Voor de 1e keer besteld en wat een service Zag er allemaal tip top uit. Een vegatarische schotel besteld voor dochter en ze was verbaasd wat er allemaal op lag. Dus echt toppie. We gaan gauw weer een keertje bestellen