Even thuis uit eten

Omdat de restaurants nog gesloten zijn wilden wij moederdag vieren met een etentje. Zo dus een gourmet voor 5p personen geregeld. Alles top, mooi vlees, sauzen, brood en salade. Gourmet pannetjes en branders zijn prima, wiebelt een beetje en de brandpasta moet even op gang komen, maar heerlijk en gezellig gegeten.

helemaal af

de bbq kenden we al.De gourmet en de service (brengen en halen)helemaal super.Heel goede kwaliteit.

Het was weer fantastisch

Fijne e heerlijke avond gehad met kinderen kleinkinderen en achterkleinkinderen. Eten was weer super verzorgd. Gauw weer overdoen. 1 tip misschien ook n kinder gourmet?

Topservice!

Heerlijke verjaardags bbq gehad en het was weer fantastisch, in oktober word ik 60 en dan is het heerlijk om het met 25 man te doen, dus dan maken we zeker weer gebruik van jullie bbq, thanks!

Netjes op tijd, lekker eten en alles prima geregeld

Alles prima geregeld, van bestellen tot ophalen. Goed vers eten en lekker. Een echte aanrader.

zeer tevreden

de moederdag barbeceu was naar ieders tevredenheid en we hebben er heerlijk van genoten .Ook de vegabarbeceu was smaakvol. Het bestelproces is klantvriendelijk van begin tot einde . De bezorger en ophaler vriendelijk en attent.. We hadden al vaker van jullie besteld en ook dit zal niet de laatste keer zijn geweest. fam Hermans Sevenum

Bakplaat was binnen 15 minuten stuk hebben we in de pan vlees klaar moeten maken daarom was het nu

Normaal altyd te vreden zyn al 15 jaar of langer klant altyd super geregeld nu laatste keer barbegue schyt bakplaat naar 20 minuten uit hebben we vlees in pan moeten klaar maken dat was minder

Moederdag barbecue was uitstekend

Moederdag barbecue was uitstekend samen met de luxe sauzen en salades. Meer als voldoende en het was van goede kwaliteit. Ambachtelijk Stokbrood. Van bestelling tot levering en het weer ophalen is goed georganiseerd.

Goede kwaliteit; zeker nog een keer

Goede kwaliteit aan producten Goede nakoming afspraken Geen afwas Mama blij op moederdag (wat wil je meer) Een aanrader

Alles was weer heel goed verzorgd!

Door de jaren heen regelmatig een BBQ besteld. Het was weer heerlijk - het vlees was mals en goed van smaak. Ook de salades - sausjes en het stokbrood waren meer dan prima! Alles ziet er smakelijk uit. Van bestellen tot en met brengen en ophalen- verloopt goed. Hoop dat jullie dit zo blijven volhouden en met deze kwaliteit. Bedankt !!!!

Top geregeld!

Zeer tevreden over AZ-Barbecue, we dachten in eerste instantie dat we relatief weinig vlees hadden, maar het was meer dan genoeg en ook nog eens heel erg lekker! Ook de sauzen en salades zijn erg royaal, stokbroden lekker luxe. Alles keurig op de afgesproken tijd bezorgd en netjes tot in de keuken gebracht. En, alles keurig netjes weer opgehaald op het afgesproken tijdstip. Werkelijk, niets verkeerds over te zeggen! Heerlijk ook, geen afwas ;)

Super kwaliteit en heerlijk vlees en gerechten!

Al jaren bestellen wij bij jullie. De kwaliteit is altijd erg goed. Je kunt ook heel makkelijk bestellen en jullie komen beloftes na en je wordt goed op de hoogte gehouden over besteltijden e. d.! Deze keer de moederdag bbq besteld...... Deze was echt helemaal geweldig.... Super van genoten. Jullie hebben jezelf overtroffen, terwijl ik dacht dat dat niet mogelijk was. En dan nog n leuke, lekkere moederdag verrassing.... Super attent!!! Wij zijn fan van jullie en raden jullie bij vrienden en familie zeker aan!!

Op het laatste moment nog aanpassingen gedaan. Afspraken werden precies nagekomen. Het assortiment was werkelijk fantastisch wat een keuze en de kwaliteit van alle producten top. Voor een ieder die wil gourmetten is dit een echte aanrader. Bedankt mensen van A-Z.

Gewoon super!!!

Voor Moederdag gourmet geregeld nou dat was gewoonweg weer super alles snel op tafel voor het hele gezin ( 8 personen) en dan kan het genieten beginnen wat wil je nog meer.

Alles is super geregeld bij a-z

We hebben nu 2 keer dat we zelf besteld bij a-z. Een keer voor een bbq en een keer voor gourmetten. Ook hebben we al een keer via een landal park de gourmet gehad van a-z. Alle keren was het in order, het vlees smaakt, de hoeveelheid is goed, alles wat je krijgt is schoon, en het is heerlijk om niet te hoeven schrobben na een avondje Barbecueën of gourmetten je zet alles in de krat en klaar. We gaan zeker nog vaker gebruik maken van de service.

Was goed geregeld

Wij hadden een familie barbecue met 12 personen , en alles was voldoende en netjes verpakt in 1 woord geweldig zeker voor herhaling vatbaar , je weet precies wanneer ze komen en ook weer komen ophalen prima concept, Met vriendelijke groet Wil

Lekker vlees, overal voldoende van, goeie service!!

Hele goed ervaring met AZ. Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste. Zeer tevreden over de hele lijn!

Een 10 voor bezorgen, het eten en de communicatie.

Nooit met A-Z zaken gedaan, maar zal het al mijn vrienden en collega's aanbevelen. Het was/is van A tot Z perfect.

Compleetheid

Heerlijk gegeten (gourmetten) en super lekkere salades voor herhaling vatbaar

Uitstekend!

We kunnen enkel positief zijn over A-Z BBQ. Uitstekende service met heel lekker vlees en groentjes.

Weer top geregeld

Heerlijke barbeque, was weer top geregeld!

Uitstekend op smaak, zelfs verfijnd.

Alles prima geregeld en precies zoals afgesproken. Spullen netjes verzorgd. Etenswaren fijn gekoeld. Vlees, salades, brood was allemaal heerlijk en zelfs verfijnd. Ook de vegatarische schotel was heel smaakvol en vol met speciale hapjes! We hebben genoten en geen werk ervoor hoeven te doen!

A-Z BBQ TOP!

Eigenlijk kan ik niets toevoegen aan alle positieve reviews die ik heb gelezen op deze site. Alles wat ik heb gelezen heb is waar! TOP! Ga zo door!

Van contact tot lekker eten....helemaal top!

Het contact per telefoon omdat het niet lukte wat ik wilde. De contact pers sms en mail. De vriendelijke jongeman die alles netjes afleverde en het telefoontje met de tijd wanneer ze alles kwamen halen. Het vlees/vis/ kinderen, sauzen, salade,fruit chocolade, borden,servetten,bestek,bakjes om vis op de bakken,prima BBQ met gasfles....en alles wat ik nog vergeten ben.....prima geregeld.

Goede communicatie lekkere verse producten en heel ontzorgend

Voor de 3e keer bbq besteld en alles naar tevredenheid uitgevoerd.