Wat geschreven staat wordt nagekomen

Lekker

De salades waren superlekker. Satesaus weinig en vleesspies was taai. Andere vlees was goed, vooral kipfilet

Blijft een top constructie!!!

Wij maken privé en zakelijk gebruik van AZ bbq en zijn zeer tevreden. De laatste keer zonder servies / bbq (allen vlees en aanverwanten) en ook dat was uitstekend! Van ons zijn ze nog niet af... ;)

Grandioos

Goed verzorgd, je krijgt waar voor je geld. Brengen en ophalen binnen de aangegeven tijd.

Erg fijn om gewoon het gevoel te krijgen en bevestigd te krijgen dat alles geregeld wordt en is. Dit is een aanrader en dat heb ik inmiddels al gedaan.

Voor de tweede keer een barbecue besteld, was weer zeer tevreden. Kan het zeker bij iedereen aanbevelen, goede kwaliteit, service en zeker niet vergeten klantvriendelijkheid. Onze barbecue van afgelopen weekend, heeft bij jullie zoals ik nu heb gehoord al weer nieuwe klanten opgeleverd.

Prima verzorgd, lekker vlees. Erg gemakkelijk.

We hebben al vaker besteld bij A-Z. Prima service en prima geregeld allemaal. Top!

zeer goed

top service: kwaliteit vlees, levering, ophalen!!

Uitstekend vlees en vis van alles voldoende ,en verder geen gedoe

De bbq met alles er op en aan werd keurig op tijd gebracht .En netjes weer opgehaald. En via e-mail werd je keurig op de hoogte gehouden. Uitstekend

uitstekend

Prima gevarieerde bbq. Echt waar voor je geld. Lekkere salades. Volgende keer bestellen we weer bij jullie!!

Heerlijk kunnen genieten met het gezin

We hebben een fijne ervaring gehad met het bestellen van bbq met eten! De bestelling werd netjes op tijd bezorgd, je wordt hiervan ook goed op de hoogte gehouden! Het eten was lekker, voldoende en het vlees vers en mals! Als extra ook geen afwas, geen geschrob aan je bbq en zelfs hun servies en bestek mag vuil mee terug!

Prima service. Heerlijke maaltijd. Genieten dus. Alles netjes op tijd gebracht en weer opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wat een gemak!

Fijn dat je eigenlijk niets hoeft te doen aan de voorbereiding! Om toch een klein punt van verbetering, meer pasta en minder van de andere salades, maar een kniesoor die daar over valt. Volgende keer bestellen we graag weer!

kwaliteit en service voor een prima prijs!

Als diverse keren bij A-Z besteld, zowel gourmet als bbq. Vlees is lekker mals, salades heerlijk (komkommersalade is mijn favoriet, daar bestel ik altijd een extra bakje van) Ook de sausjes erg lekker! Vandaag de eerste keer de aioli erbij gehad, heerlijk!!! En dan erg goede service zowel voor als achter de schermen. snelle reactie op emails en vriendelijke bezorgers!!! En als extra ook nog geen afwas, geen geschrob aan je bbq of gourmetstel en zelfs hun servies en bestek mag vuil mee terug!

Het was super goed verzorgd

Ik had het lente arrangement. Was heerlijk en de bijgerechten waren voldoende en heel lekker

Eindelijk na een lange corona tijd weer eens gezellig samen aan de tafel super gelukt dankzij AZ

Het was weer op en top verzorgd. 1 nadeel de bbq deed het In het begin niet zo goed. Maar we kregen hem gelukkig aan de praat. Verder was alles super goed. En meer dan genoeg voor iedereen. Op naar de volgende bbq

Bourgondisch genieten

Duidelijke communicatie en daadwerkelijk aan alles gedacht!

Heerlijk gegeten

Voor ons 40 jarig huwelijksfeest genoten met de kinderen van de BBQ en geen afwas achteraf

Top verzorgd

Alles was lekker, netjes geregeld via berichtgeving. Aanrader

Bijzonder geslaagd!

Gevarieerd en genoeg! Heeeeeeerlijk

Dit is voor mij de 2e keer dat ik bij hun besteld heb. Dit keer was het voor een kleinere aantal als de eerste keer. Maar netjes op tijd alles compleet geleverd, de kwaliteit van de producten erg goed, de prijs is niet duur. Je hebt echt alles van A tot Z, je kan alles vies terug in de bakken doen en retour klaar zetten. Ik kom zeker bij hun terug voor feesten en partijen. Bedankt voor de goede kwaliteit service.

Uitstekend!!

Tijdens de eerste warme zomerdag genoten van een héérlijke mixed grill BBQ met familie!! Helemaal TOP!!

Fantastisch

Vlees is van goede kwaliteit. Alles zit erbij, zoals sausjes, salades en stokbrood. Netjes geleverd volgens afapraak

Goede communicatie via e-mail en SMS-berichtjes

Hebben in het verleden vaker gebruik gemaakt van A-Z. Was altijd van goede kwaliteit en prima geregeld m.b.t. brengen en ophalen, Nu ook weer goed geregeld, BBQ was goed maar de kwaliteit van de bijgeleverde salades was minder. Kregen de indruk dat daar wat minder aandacht aan besteed was. Hadden de optie Royal besteld maar was maar gewoontjes van samenstelling. Deed een beetje afbreuk aan het feestje. Jammer.