Geweldige service en goede kwaliteit

TOP!

Alles was weer prima geregeld, eten was zeer voldoende en heerlijk. Zou wel eens wat andere salades erbij willen. Want daar mag de variatie wel wat meer in.

Het was heel lekker!

Alles was netjes verpakt en de BBQ was handig in gebruik. De slaatjes en het vlees waren heel lekker en van goede kwaliteit. Er was zeker voldoende. Het was een topavond!

lekkere bbq goed geregeld

Was een lekkere bbq en goed geregeld alles werd op tijd gebracht en op tijd opgehaald. Een nadeel was dat we de bbq toch wel slecht aan kregen en dat het een tijdje duurde voor hij het goed deed.

Top geregeld

Fijne site om te bestellen. Heel makkelijk en overzichtelijk. Eten is lekker en vriendelijk personeel. Netjes optijd en halen ook weer binnen het tijdsbestek. Nooit geen problemen.

Top service en heerlijk eten.

De service was perfect. Duidelijke aankomsttijd van eten brengen en spullen ophalen. Vriendelijke bezorgers. Eten zat netjes verpakt en smaakte allemaal heerlijk. Zeker een aanrader!

Een heerlijke perfect geregelde bbq

Netjes op tijd geleverd, eten was perfect, heerlijk mals vlees, lekkere salades en meer als genoeg per persoon. Netjes op tijd weer opgehaald en heel vriendelijk personeel.

Heel fijn en prettig

Lekkere bbq

Prima bbq netjes verzorgd. Veel salades die erg lekker waren. Aanrader

Goede service en komt afspraken na.

We verbleven op vakantiepark en werd keurig , duidelijk te woord gestaan. Afspraken qua levering via mail en telefonisch op tijd. Heerlijke salades, vlees en vega bbq. Lekker makkelijk want alles wordt vuil opgehaald en op tijd.

Fantastisch!

Heerlijke BBQ pakketten. Veel variatie en ruime keuze. Alles is netjes verpakt. Top! Ook ideaal dat de borden en het bestek weer vies terug mag.

Lekker en goed verzorgde BBQ

Zoals altijd genoten van het lekkere vlees en salades.

Het was super alleen de worstjes vielen niet zo in smaak.maar smaken verschillen nu eenmaal

Prima barbecue

De salades en het vlees voor de barbecue waren heerlijk. Wel werd de gasbarbecue zelf erg vies gebracht. Er zat zelfs flink wat roest op de grill, wat we er eerst zelf af hebben moeten schrobben.

Heerlijk gegeten en alles zo als afgesproken geleverd. Heel fijn om geen bbq te hoeven schoonmaken en borden en bestek zo in de krat te zetten , die weer zoals afgesproken keurig werd opgehaald

Goed geregeld

Goed verzorgde bbq.mooi op de afgesproken tijd geleverd . Was lekker en netjes . Makkelijk dat het bestek en borden meegeleverd werden, zelf servetjes Waren erbij. Later op de afgesproken tijd weer de vuile vaat opgehaald. Was super..

Prima kwaliteit en service.

Wij hebben dit aangeboden gekregen door een leverancier. We waren verrast van de kwaliteit, hoeveelheid en de service. Ook onze gasten hebben samen met ons genoten van de BBQ.

Heerlijk en voldoende eten en nog fijner totaal verder geen omkijken.

Het was weer super lekker!! Vriendelijke jongeman had het gebracht en super lekkerŕrrrr gegeten.

we hadden het EK menu en vonden het niks

Normaal bestellen we regelmatig echter deze keer leek het ons leuk om in het kader van de voetbal het ek menu te bestellen. Eerlijk is eerlijk wij vonden het niks, grote broodjes of broden en lange dunne worsten. Nee de kwaliteit was prima maar voor ons voortaan een gewoon cq normaal menu. Jullie hebben het altijd prima voor elkaar maar dit vonden wij een misser

Goed verzorgt. Lekker gesmaakt

Op tijd bezorgd, alles was heerlijk. Heeft goed gesmaakt.

Super goed

Wij hebben weer genoten van de BBQ Het was weer goed verzorgd. Wij hebben al vaker bij jullie de BBQ besteld altijd goed verzorgd.

Super tevreden!

Zalig om op deze manier te barbecuen. Zelf geen werk gehad gezien alles meegeleverd wordt: barbecue, lekker stokbrood, groenten, salades, sausjes, kruidenboter, zelfs borden en bestek. Heel lekker en goede kwaliteit. Netjes geleverd en terug opgehaald zoals afgesproken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Perfect in orde

Dit was voor ons zorgeloos barbecuen zonder zelf veel werk te hebben. Netjes geleverd en weer opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wel een erg mager zesje Niet de kwaliteit welke we gewend zijn van A-Z bbq

Hadden het Ek pakketje besteld ! Vonden de prijs/ kwaliteit verhouding ver te zoeken. De salade was niet vers meer , zelfs slap en bruin gekleurd, ook was het vleespakketje niet kompleet en de "blikjes" pullet pork zag er niet uit! tevens waren de bij geleverde broodjes droog, Kortom "beetje: teleurgesteld deze keer, Hebben zelf maar vlees bij moeten halen , Niet prettig als je gasten ontvangt!