perfect !!

lekker vlees en salades. alles werd in een tijdsbestek van 2 uur geleverd, dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven.

Voor de toekomst aan te bevelen.

Wij waren tevreden, onze gasten waren zeer te spreken over het vlees en de rest er om heen. Een minpunt is dat je voor een halve dag vijftien euro extra moet betalen als bezorgkosten. Dit komt aan het einde van de bestelling nog even naar voren. Als je voor bijna 200 euro neer legt voor een barbeque dan moet de bezorging gratis zijn. Indien men echter op een specifiek tijdstip je barbeque wilt hebben, dan kan ik mij er iets bij voorstellen. Een tijdslot van vier uur binnen een bepaalde afstand, moet voldoende zijn voor een effectieve ritplanning . Wij hebben dit punt overigens opgelost na overleg met een medewerker van de helpdesk.

mooi verzorgd

We hadden voor vijf personen besteld. We kregen hier ook standaard een bbq met borden en bestek bij.Ik heb de bestelling voor 1persoon geanuleerd.Geen probleem kreeg het geld teruggestort.Lekker vlees salades en sauzen.

Prima service, zeer behulpzaam toen de afhaling van onze kant wat mis liep.

Lekker vlees en lekkere slaatjes, prima service.

Nieuwe producten zijn erg goed!

We hadden deze keer het lentemenu en het vismenu. De keuze van de nieuwe producten zoals t buikspek, de pulled pork en de biefspiezen vielen erg in de smaak. Fijn dat jullie daarin ook zo’n ruime keuze hebben, wij zijn erg tevreden en blijven daarom ook keer op keer bij jullie bestellen! Het wordt keurig aangeleverd en ook op de juiste tijd weer opgehaald. Tot de volgende keer!

Duidelijke site en keuzes. Bezorging prima geregeld binnen het aangegeven tijdvak. Aardige bezorger. Goed vlees en salades. Ophalen van de spullen ook weer netjes geregeld! Top geregeld allemaal!

Super georganiseerd, super kwaliteit.

Al vaker AZ laten bezorgen. De kwaliteit is top en de bezorgers zijn altijd vriendelijk! Super service!

Goed verzorgd en op tijd geleverd.

Helaas was de biefstuk erg taai.

Goede afspraken, levering netjes op tijd, eten was prima in orde, schoon bestek.

Goed verzorgd en uitstekende kwaliteit

Alles is perfect verzorgt

Goede service, heerlijk gegeten

Het eten was erg lekker en veel

Helemaal top!

Op afgesproken tijd geleverd, veel keuze uit verschillende pakketten, en ontzettend makkelijk. Gewoon alles op een tafel zetten, niet uren voorbereiden in een keuken, en goede kwaliteit. Het was heerlijk.

Goede service vlees etc was goed verzorgd. Miste alleen een lekbak voor de BBQ. Stond op een tafel die nu erg vet blijft

fantastisch, lekker en makkelijk

Heb al menig keer besteld, blijft goede producten leveren en altijd op tijd. de keuze is reuze.

Uitstekende service

De pulled pork was het enige minpuntje

Nog steeds een voortreffelijke barbecue !

Alles was goed geregeld!

Heerlijk

Heerlijke barbecue lekker eten ook veel en brachten het ons naar vakantie huisje dat is toch 2.5 uur rijden. Ze rijden door heel nederland.

(Bijna) tot in de puntjes

Een BBQ pakket afgenomen voor 10 personen. Eten was goed en fijn dat de BBQ geleverd werd met alle benodigdheden. Als tip wil ik meegeven mensen ook de keuze voor een staande BBQ te geven. Een tafel BBQ is weinig praktisch; moesten ergens een tafel lenen om deze goed neer te kunnen zetten, aangezien aan de tuintafel werd gegeten.

Ruime keuze en goede kwaliteit!

Genoten van lekker vlees en gevarieerde salades!

Geweldig geregeld!

Alles viel goed in de smaak. Eten in overvloed en alles was lekker. Het gewoon vies wegdoen van het servies is ook zo handig!! Alleen even wennen om te bakken op gas. Maar dat kwam ook goed

Heerlijk en super makkelijk

Vind het heerlijk dat ik niets hoef te doen, en het is prima verzorgd Volgend jaar weer, doe het al jaren zo mijn verjaardag vieren

Prima verzorgende bbq

Lekker,goed en makkelijk

Alles naar wens.

Prima overleg. Alles was naar wens ondanks, dat de messen vergeten waren, gelukkig hadden we die zelf ook nog wel. Het was lekker en gezellig.

Geweldig !!

Alles zag er netjes uit, erg lekker allemaal!! Heel veel gemak voor een goede prijs!! Zeker een aanrader!!

Het was prima verzorgd

Precies op de afgesproken tijd. Lekker koud in de vrachtauto. Mooi opgemaakt verpakt van alle lekkernijen. Smaakte prima. Volgende keer weer bestellen.