Toppy BBQ!!!

Alles prima geregeld en geleverd. Goede kwaliteit vlees, salades en sausen. Vriendelijke chauffeurs. Alles Toppy!!!

Van A tot Z dik in orde, we hebben er van genoten!

Alles prima geregeld, fijne afspraken. Heel lekker en vers uitziende producten, vooral het stokbrood, wit en bruin, was verrassend lekker. Goede porties vlees en salades, de sauzen wat overdadig. We gaan zeker nog vaker bij jullie bestellen!

Erg goed, maar wel heel veel

Was erg goed en lekker. De bezorgservice was ook goed geregeld ondanks een fout adres is alles op tijd goed gekomen.

Lekker en goed verzirgt

Prima bbq alleen de speklappen mogen wat minder dik en zijn best vet wat ons betreft. Verder super vlees, sausjes en salades. Prijs is ook prima

Heerlijk met een perfecte service

we hadden 3 verschillende pakketten, allemaal goed. Mooie balans.

Geweldige verzorging door vriendelijke mensen!

Het was de tweede keer dat wij hier besteld hebben. Ook dit keer weer geweldig, heerlijk eten, gebracht door zeer vriendelijke mensen. Duidelijkheid in de bezorg en ophaaltijd. En dit alles voor een nette prijs. Wij komen hier zeker weer terug!!

Goed en netjes verzorgde barbecue

Alles was tot in de puntjes geregeld en meer dan voldoende voor iedereen.

Prima, heerlijk gegeten

Alles prima. Goed eten, ook meer dan genoeg, stokbrood erg vers. Gemakkelijk aan huis bezorgd, ook bij kleinere bestellingen, heel prettig. Vriendelijke bezorgers, duidelijk bestelproces. Wij gaan zeker vaker bestellen

Perfect.

Prima eten . Meer als voldoende en goede variatie. Abslouut een aanrader

Alles conform verwachtingen, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, ruime porties

Het was super!

Het was heerlijk, super geregeld. Het vlees en alle salades waren zeer smaakvol. Geweldig fijne grote gas tafel bbq erbij. Dank jullie wel en tot de volgende keer.

Alles weer prima geregeld en heerlijk gegeten.

Goed verzorgd

Goed geregeld

Het was weer lekker

Super geregeld

Alles netjes en makkelijk geregeld. Goede kwaliteit eten. Goede service.

Geweldig en heerlijk

Weer een lekkere barbecue door jullie verzorgd. Alles goed verzorgd. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Alles zag er goed uit en lekker

geweldig

Geweldige goede service, en hele goede kwaliteit van het vlees en de levering zoals afgesproken

vlees was zeer goed en lekker makkelijk zo

Vlees was zeer goed en was super makkelijk zo. Klein puntje, BBQ is niet overal even heet waardoor je een kleiner grilloppervlak heb. En er ontbrak 1 setje bestek.

Slecht getroffen

Geen vorken bij levering en 7 biefstukjes in de vuilnisbak gegooid zaten vol met pezen zonde had dan een lekkere kipfilet gegeven. Maar eerder a tot z gehad was het wel prima

Zeer tevreden. Zowel over de producten maar ook de middelen en bejegening! Zou handig zijn als er aangegeven wordt hoe lang een product ongeveer moet braden.

Netjes bezorgd ,en lekker eten.

Ben zeer tevreden over az bbq.

Heerlijk

Alles compleet, super vers, je kan meteen genieten

Jammer

Viel in totaal wat tegen wat vlees betreft. Was bv een stuk vlees dat vol harde pezen zat. Jammer we hebben al betere ervaringen gehad.

Perfect!

Alles goed geregeld.