Fijne service, heerlijk eten

BBQ pakketten waren erg lekker, groot voordeel dat bestek en servies gebruikt in de kratten teruggestuurd mag worden.

Goed georganiseerd, vlees en vis heel smaakvol. Alleen teveel sausjes, echt zonde en daarentegen weinig pindasaus. Salades waren heerlijk. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

t kan ermee door

We hebben ooit eerder hier een bbq gehad, toen was het perfect. Nu begon het al dat ik 15 euro heb betaald voor bezorging tussen 13 en 15 uur (omdat het op vaderdag/zondag was). Worden we om tegen half negen ons bed uit gebeld, daaaag vaderdagontbijt verrassing. Als het niet lukt om het gevraagde tijdschema te halen, vraag dan ook niet 15 euro extra ! Het vlees was deze keer ook zo zo, de pulled pork was een smerig goedje in een kant en klaar bakje, 8 bakjes zo weg gekieperd. De biefstuk spies was erg taai vlees. Als met al nee, deze keer niet zo genoten van de BBQ. Volgende keer naar de concurrent.

Netjes op tijd geleverd; compleet en vooral lekker!

perfect en gemakkelijk geregeld allemaal bij A-Z Barbeque

We zijn met de duikvereniging uit Landgraaf een weekend naar Renesse op de camping geweest. Twee weken vooraf gereserveerd bij A-Z Barbeque. Alles op tijd geleverd. Mooi in plastic bakken. BBQ en gasfles mooi erbij, porseleinen borden, bestek. Vlees en vis waren perfect. Ook het stokbrood en de salades met sauzen. In één woord prima!

Prima en voor herhaling vatbaar!

Prima regeling, lekker vlees en prima kwaliteit. We hadden voor 14p besteld en er was nog vlees, saus en brood over. Enkel de slaatjes erbij waren niet voldoende voor 14p... Zeker voor herhaling vatbaar!!

Prima bbq en goed geregeld

De bbq was prima. Wel nog steeds raar dat jullie het ek menu niet als volwaardig meenemen met de bestelling. Ik wilde 6 ek menu's en 2 vis maar dat kon niet. Dus 4 ek menu's besteld, 2 standaard en 2 vis. Dat was zelfs goedkoper. Raar. Er was veel saus over. Dat mag volgens ons wel wat minder. Maar voor de rest prima. En zeer fijn dat je mail krijgt wat afgesproken is m.b.t. het inleveren. Ik was op een vakantiepark en de bezorger vroeg mij de bbq bij de supermarkt af te leveren. Kreeg een mail dat dat ingepland was. Prima. Dus ga zo door.

Blij met deze keuze

Op de afgesproken tijd geleverd. Het BBQ pakket de Luxe voldded zeker aan de verwachting alsmede de salades en sauzen. Heerlijk gegeten met z'n allen. Ook het ophalen van de "afwas" was op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader.

Lekker en makkelijk

SUPER levering en ophaal service. Geen afwas en geregel met boodschappen En erugggg lekker !

Goede service, aardige mensen en behulpzaam. Kwaliteit vlees is uitstekend. Drie keer geboekt voor verschillende groepen, en altijd goed en meer dan genoeg.

Goed geregeld en komen de afspraak na

Voor ons jubileum feest een prima verzorgde BBQ geregeld met alles erop en araan. Prima meegedacht over de hoeveelheid en de diversiteit. Iedereen was zeer Enthousiast over de aangeboden lekkernijen. Zeker een aanrader al was het maar dat ik niet hoefde af te wassen

Super geregeld, mooie stukken vlees

De barbecue was top, mooie stukken vlees en ook de salades, sauzen en stokbroden erbij waren prima. Een mooi totaalpakket dat compleet ontzorgt voor een mooie prijs. 1 ding vond ik alleen wel vreemd: omdat wij op een camping stonden en overdags niet aanwezig waren heb ik er een koeltas bijbesteld. Je zou verwachten dat het vlees dan IN de koeltas zou zitten. Bij het ophalen van de bestelling zat het vlees netjes in kratten en de koeltas los er boven op... beetje jammer.

Top geregeld en goede kwaliteit vlees en salades

Alles werd netjes op tijd gebracht en opgehaald. Heerlijk dat je geen afwas hebt! Eten was heerlijk, goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en service

Een BBQ besteld die keurig op tijd werd geleverd met alles erop en eraan. Goed vlees en heerlijke sausjes en salades. Ook het weer ophalen van alle spullen is een uitkomst je zet het gewoon buiten. Niks geen gedoe met afwassen en schoonmaken . Super geregeld

Alles netjes geregeld.

‘t Was een fijn after Corona feestje!

De service was top! Precies op de afgesproken tijd geleverd en ook weer opgehaald. Erg lekker vlees en vis! We hebben er allemaal van genoten! Dank jullie wel!

was heerlijk!

alleen jammer dat er geen witte koelhoud dozen meer omheen zaten!! om het vlees! Niet iedereen heeft een grote koelkast!

Prima verzorgd

Prima verzorgd mooi op tijd bezorgd en alles weer opgehaald en het eten en de salades waren heerlijk

Supergoed geregeld en heerlijk eten allemaal kan niet beter Op naar de volgende keer

weer in orde , zoals altijd

:-)

Het eten was erg lekker, goed geregeld met ophalen en brengen van de spullen!

Hoede ervaring, wij zullen hier zeker vaker bestellen!

Fantastisch

Duidelijk via de mail de bezorg- en ophaaltijden gecommuniceers. Alles netjes verpakt en de salades en vlees was heerlijk. Alles ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar!!!

Super lekker, afwisselend, netjes, hygiënisch en volgens afspraak

Erg lekker. Heel gevarieerd qua aanbod Lekkere salades Heel vers. Hygienisch verpakt en aangeboden Netjes volgens gemaakte afspraak. Ruim voldoende hoeveelheid

Gemak dient de mens

Makkelijk bestellen, volgens afspraak geleverd. Goed vlees, vis en salades. Ideaal bij een bbq met meerdere personen. Voor herhaling vatbaar!

Alles super ,nog een dag van te voren kunnen regelen