Super goed geregeld!

Van A-Z was het goed geregeld. Wel vind ik dat het het menu, in de hoeveelheid/gewicht vlees, net iets te weinig is als je honger hebt.

Uitmuntend

Na bestelling via internet even een telefoontje ter controle of alles goed is aangekomen. Ook de extra bestelling telefonisch doorgegeven klopte. Bezorgt op de afgesproken tijd en 15 min voor die tijd even gebeld door de chauffeur ik kom er aan. Dit zelfde bij het afhalen, prima geregeld.

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Vanaf de website tot en met het ophaalmoment is alles super geregeld. Snelle reactie op vragen en bij het ophalen van de spullen nog even de vraag : Is alles goed verlopen ?

Het was hëel goed verzorgd, en alles was oké

geweldig

goede service bezorging op tijd heerlijk vlees en bijgeleverde artikelen

Een mooie avond zonder zorgen

We hebben vaker gebruik gemaakt van A-Z alles is vers en compleet wat de voorbereidingen minimaal maakt. Lekkere producten van vlees tot salades en het brood. Een goede tip het brood nog even in de oven te doen. Eén minpunt deze keer is dat er ondanks dat het wel beschreven was er geen ailoli bijzat, waar vooral ik zelf wel op gerekend had.

Duidelijke afspraken en betrouwbare info.

Goede service en nog beter vlees!

Geen verbeterpunten

Altijd goed verzorgd.

Zijn erg content en bestellen meestal voor onze daggasten of vakantiegasten. Alleen missen we een broodmes voor stokbrood snijden, want dan gebruiken de gasten hun eigen mes en dat zit dan bij jullie spullen in. Verder alles prima.

Perfect geregeld allemaal

Heel goed geregeld

Gewoon TOP!

Al 4 keer van jullie service mogen genieten en het is werkelijk helemaal af. Brengen, ophalen, kwaliteit. Een dikke 10 Tot de volgende keer!

Fantastisch!

Ontzettend goeie service en enorm goed vlees. Zelden zo goed vlees gehad. Wij zijn fan van AZ en bestellen zeker bij ons volgende feestje weer hier. Ook gaan we AZ zeker aanbevelen aan onze vrienden en familie. Je hoeft zelf nergens naar om te kijken, alleen de plek in je koelkast.

keurig geleverd en was erg lekker

Al vaker besteld, is altijd super geregeld en op tijd.

Perfect geregeld, goed eten!

Geen enkele reden tot kritiek

Alles keurig verzorgd, levertijd en ophalen prima gecommuniceerd. Prima barbecue met alleen maar lovende kritieken van vlees-, vis- en vega menu's consumers. Prima prijs, kwaliteit verhouding.

Heerlijk vlees, lekkere salades alles keurig verzorgd, voor herhaling vatbaar. Kan het iedereen aan bevelen.

Goed verzorgd

Op afgesproken tijd bezorgd. Meer dan voldoende vlees, salades en sauzen. En weer netjes alles opgehaald

Goed eten en ruim voldoende!

Onze buurt BBQ was zeer geslaagd, mede dankszij A-Z. Ruim voldoende stokbrood, sauzen, salades. Vlees was erg goed en ook hoorde veel complimenten over de vis. Wij zullen zeker nog eens bestellen bij A-Z!

Net als vorig jaar was alles top. Dit geld zowel voor de afspraken als voor het eten. Ik zou niet kunnen verzinnen wat er beter aan kan.

Super verzorgd en lekker

Zoals aangekondigd in de sms, keurig op tijd alles bezorgd. We hebben met z'n allen genoten van het heerlijke vlees en vis. ook de optie om luxere salades en sauzen te hebben en dit afzonderlijk te kunnen bestellen is erg prettig. Ook de afspraak wanneer de spullen weer werden opgehaald helemaal goed geregeld. Dus weer een prima ervaring gehad, op naar de volgende keer!

Bijna alles was goed

Ik had het luxe vleespakket besteld. De biefstuk was niet mals erg taai heb weleens beter gehad. Ook de Kip-Duxelle medaillon was niet echt geweldig. Had een deluxe bbq menu besteld maar achteraf had ik beter het mixed grill bbq menu kunnen bestellen denk ik. Salade, brood en saus was ruim voldoende. Bestelling goed verzorgd zowel afleveren en ophalen. Had alleen niet gedacht dat er zoveel tijd tussen afleveren en ophalen lag.

verbazend goed!

we hadden een BBQ met ons bedrijf. en eigenlijk tegen mijn principes in, voor het gemak gekozen. Maar heel erg tevreden over de kwaliteit van vlees, salades tot aan brood, gewoon serieus goed. En toch wel heel lekker dat je er geen afwaswerk van hebt. levering top geregeld, ze belde een kwartier van te voren zoals ik gevraagd had.

Geheel volgens afspraak

Ik kreeg wat ik bestelde, binnen de afgesproken termijn. Ook het ophalen verliep prima. Wel de lusten, niet de lasten van een BBQ.

Zoals altijd goed geregeld.

Makkelijk bestellen, stipte levering en duidelijkheid over ophalen. Volledige menu's met stokbrood en salades. Alles vers, gekoeld en goed verpakt.

Prima verzorgd

De combinatie van prijs\kwaliteit\gemak is gewoon prima, zeker als het voor een grotere groep is, dan word je een heleboel werk uit handen genomen.