Compleet, perfecte service, heerlijk

Alles was perfect geregeld! Vooraf het contact en onze wensen, zoals halal pakket, en vegetarisch. Netjes op de juiste tijd gebracht en opgehaald. De kwaliteit van eten was echt lekker. Mooie schone barbecues..... Kan niets negatiefs verzinnen

Voor ons de eerste keer maar niet de laatste keer Prima eten geen afwas , brengen en afhalen conform tijdschema kortom geweldige formule

Het was super kon niet beter . Volgende keer weer bij jullie

Was super lekker en zeer goed verzorgd. Ook op tijd bezorgt alles voldoende en vers .Een aanrader vooral de Bourgondische schotel prima en bedankt en tot gouw.

Alles compleet je hoeft alleen te bakken

Alles was er genoeg ,heerlijk gegeten

Goed geregeld

Eten allemaal netjes verpakt. Genoeg keuze. Was ook erg lekker allemaal

Heerlijke producten, goede service

Producten kwamen ruim op tijd en waren vers ondanks dat we voor maandag besteld hadden. Helaas klopten de geleverde stokbroden niet. 3 witte in plaats van wit en bruin. Jammer maar kan gebeuren.

Prima Service en uitgebreid

Ik heb voor 30 kinderen een BBQ besteld met 30 kinder arrangementen. De communicatie verloopt erg goed met heldere verwachtingen van bezorgen en halen. Uitgebreid pakket met sausjes, salade, mais, brood. Het vlees was prima. De saté wat smakeloos maar de hamburgers en worstjes waren goed. Lekker en vers brood.

Super ervaring!

De service is super en de maaltijden zijn perfect. Veel sauzen, salades en genoeg en vers vlees. Wij bestellen vaker!!!

Goed verzorgde barbecue voor een mooie prijs!

Lekker vlees, goede salades en fruit voor een leuke prijs!

Mooie complete bbq met super lekker spul

Lekker eten met van alles wat je maar wil. Voor de school verlaters hadden we de bbq geregeld en dat konden we aanvullen naar het budget wat er was. Ze hebben steeds ontzettend goed meegedacht wat mogelijk was en kon. Super service en heerlijk spul. Zeker een aanrader voor welk formaat feest dat je hebt.

Zeer goede en positieve ervaring met A-Z Barbecue service

Goede, tijdige en correcte aflevering van het bestelde. (25 personen). Kwaliteit en kwantiteit zeer goed. Ook het ophalen van de gebruikte spullen werd keurig gemeld via een e-mailtje en op tijd uitgevoerd.

Uitstekend!

helemaal goed (BBQ voor 19 personen)!

Prima geregeld!

Bestelling werd netjes en compleet afgeleverd. Eten was van prima kwaliteit. Meer dan voldoende voor iedereen. Ik had gevraagd voor een extra barbecue voor halal/ vis eters en ook dit was geen probleem en werd gelijk geregeld. Heel tevreden!

Prima verzorgd

Bestellen ging gemakkelijk Bezorging op de dag ging goed, alles netjes verzorgd. Wat ik jammer vind is dat je voor een tijdsblok extra moet betalen

prima eten en goede service

eerste keer besteld bij A-Z BBQ. Goed en voldoende eten en prima service!

Goed verzorgd, gewoonweg genieten!

Wil je een ontspannen goed verzorgd maar vooral lekker genieten van een barbecue met wat meer mensen dan AZ barbecue inschakelen. Aanrader.

Goed vlees, ophalen duurt lang

Over het eten heb ik niks te klagen, smaakte erg goed! Het ophalen daarentegen gebeurde pas op vrijdag, terwijl ik op maandag bbq had, dit vond ik wel erg laat…

Geweldige avond gehad!

Heerlijk om na lange tijd weer een gezellig avondje met een heerlijke BBQ te hebben. Met een super service en heerlijk eten. Wij hebben genoten!

helemaal geweldig

op tijd bezorgd; netjes ingepakt; grote porties; heel lekker. Een min puntje - het pakket wordt zonder koeltas of koelelementen afgeleverd.

Geweldig goed verzorgd

Het was weer geweldig lekker en goed verzorgd zeker een aanrader

Feestje zonder stres

Een keer per jaar wil mijn man bbqen met de familie. Ieder jaar wordt de familie groter. Kleinkinderen worden groot en brengen hun aanhang ook mee. Wij worden ouder en het wordt steeds drukker. Dus dan krijgen we hul van A-Z. Je belt, bestelt en zij zorgen voor alles. Ja echt alles. Zelfs de afwas. Het was weer een bbq voor herhaling vatbaar. Bedankt

Super geregeld!

Heerlijk vlees, heerlijke salades, heerlijk brood, heerlijke sausjes, eten van stenen gezellige borden en alles gewoon ontzorgd. Iedereen van de groep vond het erg goed en hielden niet op over hoe heerlijk het was. Ga zo door!! Ik had 15 jaar geleden jullie ook een keer ingeschakeld en toen was het al erg goed! Dus ga zo door, jullie krijgen weer nieuwe klanten erbij.

Van alle gemakken voorzien

Super handig, alles zit erbij.. we hoefden nergens over na te denken! Fantastisch! Enige min punt is om €20,- te vragen voor een tijdvak door te krijgen van twee uurtjes.

Helemaal top!!

Heerlijk vlees. Lekkere salades. Fijne BBQ. Duidelijke communicatie over bezorgtijd. Zeker een aanrader!!