Goed verzorgd, snelle service en lekker eten!

Erg te spreken over de snelle service en de goede hulp bij de klantenservice. En daarbij was het eten erg lekker!

Erg goed en lekker

Was erg goed smaakt goed. Goede service. Erg goed behandeld. Top service

Super lekker en makkelijk.

Wat een gemak. Alles compleet, alleen het toetje moet je nog regelen. Het nieuwe brood wat jullie meeleveren was echt heerlijk. Salades en het vlees waren heerlijk. Ik blijf zeker bij jullie bestellen. De nieuwe borden staan een stuk gezelliger op tafel dan de witte hiervoor.

Topkwaliteit

We hebben heerlijk genoten van al het geleverde eten. Het was een vrij compleet pakket.

Top, alles perfect!

Alles perfect geregeld, en eten was top!

Tip Top geregeld, met sauzen, salade en stokbrood

WE vonden het goed geregeld. Netjes met mail en app wanneer er wordt geleverd en opgehaald. Mijn bezoek miste alleen de knofloksaus, maar verder alles was goed en lekker!

Het eten was heerlijk en zo fijn dat alles geregels wordt door A-Z. We hebben een fijne avond gehad met heerlijk eten en lekkere salades. Vooral fijn de diverse salades zo heeft iedereen wat te kiezen

Nog beter ... ook de vegetarische schotel

Al langer klant en vele keren besteld ; door de Corona een jaar niet maar nu konden we weer los. Ik was oprecht verbaasd over de vegetarische schotels, zo goed! Zelf ben ik flexetarier omdat ik niet altijd vlees wil ... maar ook de vegetariërs waren zeer tevreden.

Prima in orde

wij hadden een BBQ voor 11 man besteld, dat ging allemaal prima. Er was voor iedereen genoeg te eten, ook de bijgerechten prima. Het enige probleem was dat bij ons de barbeuque, die uit twee "U" buisjes bestaat, aan een kant niet lekker aan bleef, rechts wel, links niet. Op zich niet heel erg

Top service, heerlijk vers eten,ruim voldoende

Alles werd op tijd geleverd, vriendelijk personeel die alles nog eens extra controleerde, op afgesproken tijd werden de spullen weer opgehaald.

Topservice en -kwaliteit

Alles netjes en vriendelijk geleverd volgens afspraak. Het eten is heel lekker en meer dan voldoende.

Super goed en heel smakelijk

Onze eerste keer dat wij gebruiken maken van jullie bbq. Top geregeld en keurige chauffeurs

Heerlijk eten en genoeg voor iedereen.

Alles werd netjes optijd geleverd en opgehaald. Alles was schoon en vers. Goed verpakt en t smaakte prima. Lekkere stokbrood ook erbij. Prijs is ook erg aantrekkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ruim gesorteerde bbq

Geheel ontzorgde bbq, met volop keuze. Tip vega kan smakelijker

Heerlijk!

Via een andere site besteld maar volgende keer ga ik het rechtstreeks doen. Vriendelijk personeel en mooi volgens afspraak. Het eten was vers en lekker!

Fantastisch

Wat is het toch goed geregeld. Heerlijk eten, keurige levering. Top!

Geweldig!

Wat een succes. Heerlijke producten. Voor herhaling vatbaar. Goede service!

Alles perfect volgens afspraak Zeer lekker en verzorgd

Alles perfect volgens afspraak Zeer lekker en verzorgd

Goede service en lekker eten

Goede service Ruime hoeveelheden Lekker eten

top geregeld

ruim voldoende, lekker vlees, vis en ook de vega pakketten waren top. zeker de moeite waard voor een volgende keer.

Geweldig!

Goede service, optijd geleverd en netjes opgehaald. Eten was echt heel lekker en ook veel wat je krijgt voor het geld. Aanrader en zeker voor herhaling :-)

Perfect geregeld. Zeer tevreden.

Wij bestellen hier al jaren de bbq voor het afscheid van de leerlingen van groep 8 voor ca. 30/40 personen. Altijd prima verzorgd.

Snel en makkelijk een smaakvolle bbq geregeld.

Vriendelijke en behulpzame jongen die de spullen op tijd kwam leveren. Meer dan genoeg vlees, salades, brood en sausjes. En alles van goede kwaliteit. De volgende keer regel ik het weer bij jullie!!

Producten uitstekend

Wel jammer dat de BBQ maar op 1 pit werkte. Toch controleren voor uitgifte.