Normaal alles prima, maar deze keer niet

Normaal alles prima. Maar deze keer wilden wij een ander pakket bestellen, de dogs en burger. Maar dat kan alleen va 4 pakketten. Aangezien we met 6 personen zijn is dat elke keer een gepuzzel. Maar nu waren er 5 die graag dat pakket willen hebben, dus wij dachten mooi. Maar nu had de 6e persoon een ander pakket, dus kon het weer niet, uiteindelijk gebeld en geregeld dat de salades en sauzen van het burger pakket ook bij het andere pakket kwamen, dus nu konden we bestellen wat we wilden. Bij het uitpakken hadden we 6 burgerpakketten en 1 andere en maar voor 5 de bijgerechten, dus dat was niet helemaal goed gegaan . En de aardappelsalade die we extra hadden besteld zat er niet bij. Dus wat er mis is gegaan weten we niet, het is vast niet goed begrepen allemaal door A-Z. Maar dit weerhoud ons er niet van om weer te bestellen hoor, want het is een fantastisch concept wat ze bieden

Subliem

Via een collega de tip dat bij A-Z de bbq heel goed geregeld is. Dus op de site gekeken wat de mogelijkheden waren en geïnformeerd of er ook op zondag bezorgt wordt en dat was geen probleem. Dus afgelopen zondag kwamen ze alles brengen het was helemaal top geregeld en meer dan genoeg. En maandag is alles weer opgehaald. Ik zeg feestje bestel bij A-Z . Prima geregeld voor een mooie prijs.

geweldige verzorging en afhandeling

Dit was prima geregeld. Tijdens familie feest en daarna met vrienden. Deze mensen zijn echt ons vertrouwen waard, je krijgt wat je vraagt, alles goed verzorgt en opgehaald nadien. Heb dit nog nooit meegemaakt, echt een aanrader voor mensen die het graag met vrienden/familie gezellig willen hebben.

Was heel goed

Alles was perfect voldoende vlees salades en sausjes vers fruit was echt minimaal was echt maar voor een persoon ipv 8 personen dat was jammer. Was ook het enige minpunt

Snel besteld gelijkk orderemail terug met bezorgtijd vriendelijke bezorgers en ophaal en optijd op plaats van bestemming mooi verpakt goede kwaliteit Klaarzetten en het feest met al mijn kids en familie kon beginnen genieten kan gaan beginnen Ik heb een super leuke verjaardag gehad en een mooie memoryday aan mijn overleden man en de laatste bbq op mijn buiten plek waar ik 34 jaar heb gestaan 10 punten voor jullie en het weer zat ook mee met een klein buitje aan het begin

Genoten!!

Wat een heerlijke bbq! Netjes op tijd bezorgd en opgehaald. De chauffeur loopt ook met je mee tot aan waar jij de bbq wilt hebben! De producten waren top!

Alle stappen, van bestellen tot ophalen zijn prima verlopen. De kwaliteit van vlees en vis was erg goed.

Heerlijk gegeten en alles keurig verzorgd

Opnieuw weer de vertrouwde kwaliteit, was prima geregeld en alles keurig op tijd.

Lekker vlees, heerlijk stokbroden lekkere salades en sauzen. Nette borden, bestek en tangen en fijne barbecue

Was erg goed en lekker

Makkelijk te bestellen en nergens naar om te kijken. Goed gevarieerd voor ieder wat Wils. Een klein minpuntje de aardappelsalade sommige aardappelen waren niet gaar. En de cocktailsaus was erg dik en iets minder van smaak. De rest was erg goed

De bestelling kwam mooi op tijd, en zag er vers uit.

Slecht stokbrood

Wij vonden het stokbrood heel erg slap en zacht was niet vers meer. Voor de rest was alles goed.

De service is goed

We hebben al verschillende keren besteld En het bevalt goed het eten is goed

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit. Fijne salades. Overal voldoende van. Op tijd geleverd.

Goed maar het aanleveren kan beter

Het zou fijn zijn als je het vlees/salades etc aangeleverd kan krijgen piepschuim boxen zodat alles in de box kan laten zitten nu heb ik een 2de koelkast anders past het niet. Plus de sauzen in flesjes zou handiger zijn en hygiënischer.

Uitstekend, kwaliteit en service helemaal OK!

# Levering op tijd # Kwaliteit en kwantiteit van de gerechten dik in orde! # Ophalen ook keurig op tijd # Met de service zit het wel goed! # Keurige en vriendelijk personeel Ook nu weer voor herhaling vatbaar!

Uitstekend, zowel kwaliteit als service.

Zeer goed doordacht concept met goede service en prima kwaliteit producten. Bijvoorbeeld de stokbroden: niet van die slappe standaard-dingen maar gewoon net wat verfijnder en lekkerder. Vlees is ook uitstekend, zij het naar onze smaak te zout maar tja dat is nu eenmaal de voorkeur van de gemiddelde Nederlander dus daar kunnen we sterretje voor aftrekken. Website trouwens ook prima op orde, complimenten.

Uitstekend!

Heerlijk gegeten. Goed vlees. Heerlijke salades. Netjes afgeleverd en weer opgehaald! Top service! Voor herhaling vatbaar.

heerlijk

Mijn collega's en ik hebben genoten van de BBQ, het had niet beter gekund. Alles was voldoende aanwezig, lekkere salades, goed vlees kortom wij houden jullie in gedachten en zeggen het voort.

Het Vlees is van uitstekende kwaliteit. De salades zijn heerlijk van smaak en zeer veel variatie maar voor ons gezelsxhap had ik nog beter extra rundvleessalade bij kunnen bestellen. De levering keurig en het ophalen ook. Ik bevel jullie van harte aan

Goed verzorgd voor een prima prijs

Levering volgens afspraak. Er miste 2 vleespakketten. Na melding en overleg zijn deze keurig nabezorgd. Hoeveelheid vlees en vis ruim voldoende. Kwaliteit in orde Stokbrood was zacht, dit zelf even in de oven gedaan. Salades en sausjes voldoende. Ophalen. Goed geregeld fijn dat je er niet voor thuis hoeft te blijven Tip! Kortere tijdvakken mogelijk maken voor de bezorging. Vooraf bijvoorbeeld kunnen kiezen voor blok van 2 uur.

Op tijd bezorgd en goede adviezen

Mijn bestelling was slechts een paar dagen voor levering. Geen bezwaar. Alles perfect geregeld en heerlijk gegeten.

Alles perfect

Het is goed geregeld petje af

Heerlijk, maakt 'n feest een groot succes

Zeer goed, voor herhaling vatbaar. Hadden een groep van 12 personen, 6 personen vismenu, 6 personen luxe vleesmenu, 6 x A-z salades en 6 x royal, dus zeer gevarieerd 'buffet' Ook erg fijn dat er zo flexibel werd omgegaan met wijzigen van ophaaladres etc. , kortom: complimenten

Hier kan je prima terecht voor een verzorgde BBQ!

Het is nu de 2e keer dat we via A-Z het vlees geleverd hebben gekregen. Prima service en goede kwaliteit!