Dik in orde!

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Verse producten, schone spullen, leuke bordjes. Vlotte communicatie omtrent levering en ophalen. Kortom: gewoon dik in orde!

Prima kwaliteit vlees en bbq spullen

Het bestellen van de barbecue ben ik meer dan tevreden over. Ik had zelf wat foutjes gemaakt, maar dankzij de prima service van Sterre werd eea heel snel verwerkt. De bestelling zelf was ook goed. Alles kwam goed gekoeld en schoon (servies) aan. Vlees, sauzen en salades waren van goede kwaliteit. Alleen het ophalen ging niet helemaal volgens plan. Chauffeur bleek pech te hebben onderweg, was handig geweest als ik daarover was ingelicht. Uiteindelijk werd alles op een andere dag opgehaald. Maar een uur later dan de afgesproken eindtijd. En omdat de chauffeur in z’n haast vergat de gasfles mee te nemen moesten we uiteindelijk toch weer iets langer wachten. Ondanks dat zou ik een volgende keer toch weer bij ze bestellen.

Voor herhaling vatbaar!

Van A tot Z prima verzorgd en volgens afspraak. We zijn zeer tevreden.

Voor het eerst een complete BBQ besteld bij A-Z BBQ en zeker niet voor het laatst. Iedereen heeft genoten van de lekkere hapjes en salades het was absoluut genoeg en voldoende keus.

Top geregeld met hoge kwaliteit en service

Namens ons bedankt voor obs geslaagde feestje. Zeker voor een derde herhaling vatbaar.

Heerlijke BBQ verzorgd op vakantie adres.

Samen met familie op vakantie park. Super verzorgde bqq . Zeker ook voor 1 persoon alles appart ivm allergieën.

Top geregeld!

Fijne communicatie, snelle reactie, meedenkend, netjes geleverd, houden zich aan afspraken, vooraf tijdsindicatie levering en bovenal erg lekker!

Super,voor herhaling vatbaar!

Alles tot in de puntjes verzorgd! Super lekker,beslist een aanrader,dus voor ons voor herhaling vatbaar!

Het was weer als voorheen uitstekend verzorgd

Super goed verzorgd mensen super tevreden

Was uitstekend verzorgd

Er was Vlees, Vis voldoende. Bij de vegetarische gerechten zaten wat onbestemde gerechten bij die niet werden geprobeerd. Ook qua groenten (salades) werd eea wat karig ervaren. Levering en ophalen was top en stipt op tijd.

Zeer uitgebreid genieten

Alles word supernetjes geleverd, en er zit echt alles bij wat je nodig hebt. Wij hadden voor 5 man besteld, en zijn vrij flinke eters, maar zelfs dan was er nog salade over voor de volgende dag. Zeer zeker weten genoeg eten dus. Daarnaast is de smaak ook gewoon top, van de salades maar zeker ook van het vlees. Alles is lekker gemarineerd en van goede kwaliteit. Het enige nadeel is dat je nog zelf moet grillen, voor de rest is het allemaal super.

Top!

Prima verzorgd en bezorgt!

Maatwerk en kwaliteit!

Al jarenlang culinair partner van SVZ'57 Grubbenvorst.

Voldoende vlees en geweldige kwaliteit

Jammer veel te laat bezorgd

Extra € 15,00 betaald voor levering tussen 9.30 -13.00 uur. 12.55uur worden we gebeld dat het een half uur later wordt en dat de extra betaling terug wordt gestort, 14.45 uur wordt het bezorgt dus ver buiten alle afspraken. Chauffeur was zich niet bewust waarom dat hij te laat was. Hij had nog twee adresjes na mij en was dan klaar. €15.00 zijn inderdaad terug gestort. Rest oké

Kwalitatief goed en volledig en daarnaast gratis bezorging en ophalen. Telefonisch ook keurig te woord gestaan. Er kan wel een 1 of 2 euro af voor een bestelling

Heerlijk en lekker mals vlees

Goed georganiseerd en netjes op tijd geleverd. Wij en onze gasten hebben heerlijk genoten van het malse vlees en de heerlijke salade.dit was de 2e keer en geen spijt.

Zeer goed verzorgd. En ikzelf goed ontzorgd…

Barbecue voor 17 personen. Keurig verzorgd, zowel het vlees als de vegetarische gerechten. Heerlijke salades. En voor mij geen boodschappen doen of afwassen. Dat is pas gemakkelijk!

Goede levering en lekker eten

Er zijn de laatste tijd een aantal nieuwe menu's bijgekomen. Echt helemaal top. We hebben heerlijk kunnen Bbq en het eten was voortreffelijk en de levering fijn op tijd. Volgende leer zeker weer!

Compleet, genoeg en goede service

We waren met 16 personen en een mix van 4x vis en 12x vlees besteld met de luxe salades. We waren beng dat het te weinig was, maar er was zelfs vlees over. Heerlijk vlees en handig dat je los van de menuutjes nog van alles apart bij kunt bestellen.

Goede service en heerlijke (vlees) gerechten. Aanrader!

Genoten van een heerlijke BBQ met goed vlees en goede bijgerechten. Alles netjes op tijd en goed verzorgd afgeleverd zodat we onbezorgd konden genieten van een heerlijke BBQ voor een mooie prijs. Waarschijnlijk mag A-Z de volgende keer nogmaals onze BBQ faciliteren :)

uitstekend

het was goed verzorgd het was lekker ..Dus voor herhaling vatbaar

Alles goed geregeld. Ik vind het alleen jammer dat de vlees, salades, sauzen en broodjes in plastic bakjes zitten. Als jullie toch terug moeten komen voor bbq en borden, dan kan dat toch ook allemaal op schalen of (tupperware) bakjes met deksel die ook terug en afgewassen kunnen. Spaart een hoop wegwerp plastic.

Perfect geregeld

Goede service! Goed vlees! Netjes bezorgd en weer opgehaald Het enige wat naar ons idee wat meer zou mogen is de pindasaus. Verder alles lekker en goed geregeld.