Lekker eten met een geweldige service.

Alles goed geregeld en iedereen was tevreden!!!

Heerlijk vlees en salades, top service

Al meerdere jaren voor onze buurtbarbecue het vlees etc. Bij jullie besteld. Het is altijd goed vers, het vlees en de salades zijn heerlijk.

Dit was voor onze buurt bbq de eerste keer bij deze organisatie. Ze zijn heel flexibel met bijv wijzigingen als aantallen. Het zag er zeer verzorgd uit. Een pluspunt was ook zeker tijdsblok van leveren/ophalen spullen doorgeven. En natuurlijk was het grootste pluspunt dat het eten heerlijk was!! Iedereen hier in de wijk hebben gezegd dat het voor herhaling was.

Erg lekker en makkelijk

Alles prima verzorgd Jammer vaan de aanzienlijke vertraging in de levering doch dat heeft de pret zeker niet bederft. Zeker een volgende kee, toppie

Sit back and relax!

Superchill! Al het werk is me uit handen genomen. Van de boodschappen tot de afwas, alles is tot in de puntjes geregeld. En daarbij is ook nog alles even lekker. Graag tot een volgende keer!

Smaakvol en ontzorgd

Ik voelde mij ontzorgd, alles wordt geleverd, erg lekker, eerder te veel dan te weinig. Mijn vrienden hebben er ook van genoten. Tip: de kindermenu's mogen wat kleiner. Nu niet voor gekozen dus ivm hoge kosten en ze eten toch niet zoveel.

in een woord fantastisch!!

Goedemiddag, Onze ervaring met jullie is altijd goed heerlijk vlees en salades en van alles meer dan voldoende. Alleen was de chauffeur dit keer anderhalf uur te laat dat was wel erg jammer! maar daar konden jullie ook niks aan doen! We hebben daarover al telefonisch contact gehad en dat zou veder geregeld worden dus dat wachten we nog even af.

Het was keurig verzorgd !

Onze VVE heeft weer heerlijk gegeten van de door jullie geleverde producten.

alles top geregeld en goede kwaliteit vlees!!

We hebben voor de derde maal onze straat-BBQ gehouden met hulp van A-Z BBQ. Alle spullen zijn keurig op tijd geleverd. Het vlees en de vis waren weer van perfecte kwaliteit. Borden, bestek, stokbrood, ruim assortiment aan salades en een gas-bbq met gevulde gasfles. Wij organiseren de straat-BBQ al een paar jaar en mensen in de straat staan iedere keer weer versteld hoe we dat doen terwijl A-Z BBQ het meeste werk doet.. Tot volgend jaar! Groetjes de Herculesring in Dordrecht

Het was weer super.

Vorige week hadden we een familieweekend op de camping. We hadden de bbq besteld bij A-Z en het was weer heerlijk en keurig bezorgd en opgehaald. Onze hartelijke dank.

Heerlijk ontzorgen

Erg blij met mijn bestelling geweest. Er was ruimschoots genoeg, lekker en alle afspraken werden prima nagekomen. Bedankt, op.naar een volgend feestje!

Heerlijk goed vlees, top service!

Goeie service, ideaal alles wordt gebracht en opgehaald hoeft zelf niet de afwas te doen. Goed en smakelijk vlees. Wij hadden wat problemen met de gourmet gehad maar dat is ruimschoots gecompenseerd!!

Eenvoudig te bestellen, vlotte levering en smullen maar.

Dit betrof onze derde bestelling. Voor deze gelegenheid werd het Nazomer Barbecue Menu geselecteerd. Onze conclusies: - voorkeur gaat naar het A-Z Barbecue Menu, - voor de vegetariërs onder ons is de Oesterzwam Burger niet bepaald een succes (of was het bakken geen succes), - de koude salades, zoals altijd, zijn heerlijk.

Alles perfect geregeld.

Vlees, vis, salades en sauzen waren overheerlijk. 1 klein minpuntje de borden waren erg klein(boterham of dessertbordjes). De stukken kabeljauw filet hebben we moeten doorsnijden omdat ze te groot waren voor de bordjes.

Zeer goed, vlees, salades, stokbrood allemaal van uitstekende kwaliteit!

De spullen voor de bbq werden op de opgegeven tijd geleverd. Alles netjes verpakt en zag er heel smaakvol uit. De kwaliteit van de produkten was ook zeer goed en lekker!! Wij hebben niet gekozen voor de bbq en servies, dus daar geen oordeel over.

Optijd geleverd

Sites netjes en optijd geleverd. Herodes kregen we het bericht van het stokbrood te laat binnen waardoor we niet wisten dat deze nog afgebakken moest worden. Maar voor de rest was alles uitmuntend en erg lekker. Tot de volgende keer.

Heerlijk en compleet

Voor een team etentje bestelling gedaan, verschillende pakketten besteld. Wat een variatie en goede kwaliteit! Hoe fijn dat alles compleet met BBQ en servies/bestek wordt afgeleverd en ook weer opgehaald.

Voor herhaling vatbaar!

Bestellen is eenvoudig en het op de hoogte houden wanneer de bestelling gebracht gaat worden is super fijn. Het eten is goed verpakt, ziet er goed uit en smaakt nog beter! We hebben genoten.

Dik tevreden

Dik tevreden weer! keurig op de aangeven tijd bezorgd en we hadden meer als zat! Volgend jaar weten jullie weer te vinden voor onze buurtbbq!

goede kwaliteit

voor het eerst geprobeerd, aanrader om vaker te doen

Zag er allemaal heerlijk uit, en was voldoende

Was heerlijk allemaal. Zag er prima uit en was zeer zeker voldoende..

Top geregeld, lekker eten

Biefstuk was taai verder alles heel lekker mals en goed geregeld. Top service

Goede service en lekker

Zeer goede ervaring. Alles top geregeld van brengen tot ophalen van de BBQ spullen. Lekker vlees en toebehoren

suuuuuuuuuuper

alle afspraken top, gerechten top, ophalen top. Niet de goedkoopste maar deze gehad nooooooit meer anders!!!!

Fantastisch geregeld en heerlijk eten.

Perfect volgens afspraak komen ze alles compleet afleveren. Het is genoeg, netjes en heerlijk.