Top geregeld

Bbq besteld voor 19 personen. Netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit. Super fijn dat alles bij de prijs inbegrepen zit en je niets hoeft af te wassen. Ik had alleen gevraagd of er 10min voor bezorgen even gebeld kon worden en dat is helaas niet gebeurd.

Lekker eten en super makkelijk!!

Goede service, alles wordt in handige kratten bezorgd, lekker vlees!

Super!

Relaxed bbqen! Je hoeft alleen maar te bestellen en vervolgens wordt alles keurig volgens afspraak thuisbezorgd. Alles van uitstekende kwaliteit!

Heerlijk

We hebben heerlijk gegeten en de porties waren toereikend. Echt voor herhaling vatbaar. Misschien in de winter gourmetschotels houden wij ons ook aanbevolen

Prima service met gied verzorgd eten

Service en eten is goed. Verbeterpunt: bij vertraging van de aflevering even bellen naar de klant.

Prima kwaliteit en super geregeld!

Alles volgens afsoraak, prima kwaliteit en hele goede service! Zeker voor herhaling vatbaar.

Super goed

Keurig geregeld en goede kwaliteit

Ik ga zeker weer een keer gebruik maken van deze site . Het vlees zag er niet alleen mooi en lekker uit, het was ook heel lekker. De service was ook heel goed

Alles prima geregeld en prima kwaliteit

Super geregeld

Lekker eten, ruim genoeg Alles volgens afspraak geleverd en opgehaald Zeker een aanrader, volgende keer bestellen wij hier weer Verbeterpuntje: Ook losse hamburgers aanbieden (die waren favoriet en zaten er maar beperkt bij)

Wederom zeer tevreden!

Wij bestellen al jaren bij A tot Z en zijn zeer tevreden. Het vlees, de salades, de sauzen; het smaakt allemaal even lekker. En fijn dat er een barbecue, borden en bestek worden uitgeleend. Goede bezorg- en ophaalservice, komen keurig op de afgesproken tijd. De volgende keer gaan wij weer voor A tot Z, top!

Al jaren geweldig!

Een keer per jaar een groot bbq feest op ons park.Dit jaar ivm Corona ‘slechts’ 50 gasten maar volgend jaar hopen we weer op ruim 80. Altijd een succes en ook dit keer alleen maar tevreden eters en alle lof voor de kwaliteit en de ruime porties! Communicatie verloopt altijd correct en professioneel. Dank A-Z en tot volgend jaar!!

Smakelijk vermakelijk!

Zoals gewoonlijk weer perfect verzorgde BBQ! Op afgesproken tijdstip bezorgd door behulpzame medewerker in nette dozen. Misschien muggenzifterij , een hele kleine tip! De schalen waarop het vlees aangeleverd werden passen net niet in een normale koelkast zonder schuin te staan of de inhoud van de deur te raken. Iets , 2 cm, kleinere verpakking in lengte en breedte. Ik snap dat er een hele voorraad verpakking is maar voor de volgende trance wellicht.

Aflevering en ophalen op tijd zoals afgesproken. Vlees en stokbrood lekker vers. Kortom alles gewoon perfect.

Kwaliteit prijsverhoging is goed

Wat een tegenvaller is dat alle producten niet in een koelbox geleverd word in de tijd van het jaar. Tevens zat er veel spiervezels in onze biefstukken zonde! Gratis bezorgen word mee geadverteerd maar daar word je wel mee in de maling genomen, want ja gratis kan tussen 8.30 en 18.00 dit is we teleurgesteld want ja als je smiddags wilt bbq-en kost het je €15 extra.

Service kan zeker beter

Bbq besteld, vlees is lekker en ziet er smakelijk uit. 1 gerecht van de 10 was niet zo (lamskotelet was zo sterk gekruid dat je niets anders meer proefde) maar dat is persoonlijke smaak. Echter na de bbq 3x gebeld zodat àlle spullen weer opgehaald worden en dit is tot vandaag nog steeds niet correct afgehandeld. Dus bbq 4 sterren.. service 2

Goede communicatie uitstekende service

BBQ besteld voor 17 personen. Vlees is uitstekend en leuk verzorgd op schaal. Salades heerlijk en meer dan genoeg. Saus is veel en kruidencreme mag wat meer zijn. Stokbrood is heerlijk. Servies is erg leuk. Dacht dat het gewone bordjes zouden zijn maar heel leuk geel met blauw randje. Al met al heel goed en zeker voor herhaling vatbaar. Gasten waren zeer tevreden en ik ook Top!!! Kan niet anders zeggen. Ohja de bezorgers zeer vriendelijk. Alles netjes binnen gebracht.

Prima geregeld

Alles keurig gecommuniceerd en geregeld. Volop keus aan salades en voldoende keus aan vlees. Tot een volgende keer, wat ons betreft.

Prima geregeld.

Alles op tijd volgens afspraak. Nette porties, prima salades (royal pakket). Maakt een wat grotere BBQ organiseren erg makkelijk zo.

Alles was prima voorelkaar!

Netjes op tijd geleverd, variatie van de salades en fruit. Vlees was prima.

top!

Alles was op tijd geleverd en op netjes opgehaald. Communicatie verloopt goed en het eten is erg lekker.

Zeer goed.

Heerlijk

Zal zeer zeker nog eens bestellen alles goed verzorgt

Erg lekker en goed verzorgd. Ook een compliment voor de bezorger. Deze jongeman was erg netjes en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar. Top

Heerlijk vlees en alles netjes geleverd volgens afspraak

Het vlees is hartstikke lekker en alles is keurig verzorgd. Ze houden zich netjes aan de afspraken. Zelfs wanneer je de klantenservice nodig hebt omdat de bbq niet werkt, zijn ze bereid om te helpen en wordt je probleem opgelost.