Leuke bezorger , lekkere salade,s goed vlees en sauzen. Fijne barbecue en alles niet hoeven schoon te maken. Beter kan niet.

Uitstekend.

Geweldige service. Zeer vriendelijke medewerkers welke alles kwamen brengen en halen op de gemailde datum en tijd! Het vlees, de salades, de sauzen en het stokbrood voldeden exact aan de menu’s op de site en smaakten voortreffelijk. Kortom, perfect verzorgd deze BBQ door A-Z!!! Voor herhaling vatbaar.,

Perfect verzorgd

Keurig op tijd, alles vers en smaakvol top!

Super adres!

Het smaakte allemaal even lekker. Meer dan voldoende eten, netjes in bakjes, compleet geleverd. Goede bbq erbij.En zo fijn dat het vies word opgehaald

uitstekend

bezorgin mooi op afgesproken tijd, alles zag er keurig uit en smakelijk uit. Alles werd ook weer netjes opgehaald op de afgesproken tijd.

Top!

Geweldige service en heerlijk vlees!!

Prima en goed geregeld

Eten goed Communicatie goed Service goed Prijs niet onbelangrijk ook goed Eind conclusie prima geregeld , ik ga zeker terug komen

Bbq was een succes mede door AZ

Voldeed volledig aan alle verwachtingen. Afspraken zijn volledig nagekomen. Afgenomen pakket was prima voor een geslaagde Bbq

Alles top geregeld en goede kwaliteit

Het brengen en het ophalen is goed geregeld, duidelijke communicatie en op tijd. De BBQ zelf was van goede kwaliteit. De borden en bestek zijn geseald. Dit gold ook voor de vleesschotel. Deze was ook van goede kwaliteit. Voldoende sauzen en salades, ook niets op aan te merken.

Alles lekker en perfect geregeld

Fantastisch!

Goed geregeld en heerlijk eten!

Zodat iedereen alleen maar hoeft te genieten

Doorgaans heeft minimaal 1 persoon het druk met voorbereiden, boodschappen, en daarna weer met opruimen. Op deze manier is dat allemaal niet nodig. Alles wordt aan huis geleverd, gekoeld, netjes verpakt. Het eten is ruim voldoende en smaakt heerlijk. De volgende dag wordt alles weet opgehaald. Hoe makkelijk wil je het hebben......

Een geweldige ervaring

Voor de verjaardag van mijn vrouw wilde wij voor de familie iets bijzonders doen. Een BBQ leek ons een prima idee, vooral vanwege de weersomstandigheden, Onze keuze viel op AZ omdat zij alles voor je regelen. Het was een uitstekende keuze. Van iedereen kregen we een compliment over de heerlijke gerechten. Het was een zeer geslaagde BBQ, zeker voor herhaling vatbaar.

Was weer super geregeld

Goede kwaliteit,afspraken worden nagekomen en je wordt via de mail op de hoogte gehouden

Zeer goede kwaliteit en service

Az bbq is goede prijskwaliteit keuze geweest

top geregeld

dik tevreden. iedereen vond vlees en salades heerlijk. netjes op tijd geleverd en weer spullen opgehaald. als we weer feestje hebben, ga ik weer bestellen.

Super verzorgd!!

De bezorging was keurig op tijd ondanks dat de straat was afgesloten. Ontzettend vriendelijke bezorger. Het vlees was geweldig, de vis en salades heerlijk. Omdat het de eerste keer was had ik veel te veel besteld. Tot een volgende keer.

Super tevreden

We hebben voor de 3e keer bij A-Z Barbecue & Gourmet Party Service onze bedrijfsbbq geregeld. En het is ons tot nu toe super goed bevallen. De website is duidelijk, de bbq pakketten zeer uitgebreid, de service heel goed en het belangrijkste het vlees, de vis en de salades zijn smaakvol. Wellicht 1 puntje; de hoeveelheid sauzen die bijgeleverd worden, kunnen gehalveerd worden. Wij hadden voor 14 personen besteld en kregen van elke saus 2 bakken vol. Die waren, op de pindasaus na, bij lange na niet op waardoor we ze hebben moeten weggooien. Maar dat is het enige, dus we zijn meer dan tevreden en kijken uit naar de volgende bbq die we zeker weer via A-Z zullen regelen!

Heerlijk

Ik mag enkel tevreden op terug blikken . Op tijd geleverd, heel lekker en veel te eten en te drinken.

Heerlijk en genoeg

Goed verzorgde bbq, heerlijke bijgerechten. Voor het mooie had er iets meer kruidenboter bij gemogen maar wij zijn dan ook wel dikke smeerders haha

Top geregeld, en goede kwaliteit

Tijdens ons verblijf op vakantiepark hunzepark in Drenthe op advies van de receptie hier bbq besteld ivm wat grotere groep en verjaardag. Alles weer tip top in orde bij de receptie afgeleverd. Ruime hoeveelheden, grote keuze aan salades, lekker vlees, goed stokbrood, prima bbq erbij. Kortom, echt een aanrader. En wat fijn dat je alles weer (als je wilt) weer vies mee mag geven. Dank voor de goede service!

Net zoals de vorige keer : super !

Lekkere bereidingen, lekker vlees... Echter hadden wij slechts 15 borden gekregen ipv de 29 bestelde... Jammer, maar fouten kunnen altijd gebeuren. Het te veel betaalde bedrag werd netjes terug gestort.

Altijd op tijd en goed ver

Op tijd geleverd, vriendelijke bezorger, heerlijk eten voor een goede prijs Top, volgende keer weet

Wederom fantastisch volgens afspraak geregeld top

Perfect volgens afspraak gebracht en 2 dagen later keurig opgehaald. Er was meer dan voldoende vlees , salades en stokbrood. Het zomer BBQ pakket was heerlijk

Top geregeld

Vooral de Bosui Cheddar fakkelbrood was geweldig. Hou deze maar in het assortiment. Top geregeld met brengen en ophalen.