Vlees was top, de appeltaart zonde van het geld

Vlees was wederom top! De extra bestelde appeltaart is erg duur voor de zeer matige kwaliteit. Echt zonde en niet A tot Z waardig.

Goede service, lekker eten en ideaal dat je zelf de afwas niet hoeft te doen.

Alles was perfect in orde.

Top geregeld en

We hebben weer lekker kunnen genieten van een BBQ met de afdeling zonder dat er alles voor geregeld moest worden.

Alles goed geregeld. Lekkere vlees en vis.

Heerlijk!

Wij hebben heerlijk gegeten! Vond het een goede hoeveelheid vlees, salades, sauzen en stokbrood. Het werd helemaal compleet geleverd, dus moesten alleen nog de barbeque aansteken en daarna genieten! Oprecht heerlijk!

Geweldig goede service

Goed meegedacht aan de juiste samenstelling van een aangepaste BBQ voor onze doelgroep.

Gewoon goed.

Heb A-Z al verschillende keren met verschillende kampen gehad. Nu was het privé thuis. Alles was goed verzorgt en lekker. Heb 1 kleinigheidje. De satésaus wordt aangeleverd in een plastic zakje en dat zakje in een plastic schaaltje. Ik knip het zakje open en leeg dit in het schaaltje. Zet het in de magnetron om het op te warmen. Blijkt het schaaltje daar niet tegen te kunnen. Het schaaltje was opgelost in de satésaus. Op kamp hadden we daar nooit geen last van, hadden daar geen magnetron, en werd alle saus in een pan opgewarmd. Voor een kleinigheidje wel een heel verhaal, maar doe er je voordeel mee. De volgende keer een 10.

Goed doch wel erg veel plastic afval.

Vlees, salades en sausjes waren goed en ruim voldoende. Echter alles wordt op / in wegwerp plastic schalen / bakjes geleverd. Daar de bijgeleverde borden en ijzeren bestek toch door A-Z afgewassen moeten worden zou ook het vlees, de salades en sauzen op NIET wegwerp servies afgeleverd kunnen worden (zeker in deze tijd). Ook hadden wij gele borden terwijl wij standaard witte borden mooier vinden.

Lekker eten en niks hoeven doen is toch zalig !

Het was lekker, voldoende, en je hebt er zelf niks werk mee. Zalig !

Kwalitatief prima, ruime keus en meer dan voldoende!

Op vakantiepark van genoten! Enige punt van kritiek was dat het vlees, vis en de salades niet in koelboxen afgeleverd werden.

Goed verzorgde vegetarische barbecue

Een dag van te voren besteld, en alles werd keurig volgens afspraak bezorgd. De porties waren royaal, en goed om te zien dat er werk wordt gemaakt om ook van een vegetarische barbecue een feestje te maken. Complimenten!

prima service, aardige mensen, lekker en goed verzorgd

Prima geleverd, goede kwaliteit, goede service.

Prima geleverd, goede kwaliteit, goede service. Top: Deze keer hadden we diverse menu's gecombineerd. De kwaliteit was super vers. De vegetarische optie was ook zeer goed, alhoewel evt variatie hierop voor de toekomst wel fijn zou zijn. Tip: Ik zou graag een minder zoute variant, of ongemarineerde producten op jullie menu's zien. Misschien voor de toekomst? Minder zout heeft wel de toekomst. Tot volgende keer, want er is er geen betere dan A-Z BBQ vind ik.

Alles was keurig netjes geleverd. Het was zalig. Ook weer keurig op tijd opgehaald. Gewoon top en heel makkelijk.

Goede kwaliteit,kindermenu vonden ze geweldig,op vakantie adres bezorgt ook dat was perfect

Top service

Alles wordt netjes verpakt geleverd. Je hoeft alleen nog zelf te grillen. We hebben met z'n alle een top bbq gehad.

wederom een geslaagde maaltijd

Wederom een feestje en alles laten verzorgen door A-Z, dit keer bij de brandweer te Uden en daar zijn ze echt wel op goed eten en drinken gesteld. Zoals ik al aangaf het bbq gedeelte was weer voortreffelijk zoals ik van hun ben gewend, ik zou niet weten waarom je zou veranderen van iets waar je altijd al zeer tevreden over bent. Het cijfer wat ik hun geef is zeker een dikke 9,5 (meer een 10 waard welke ik nooit geef). Je moet de mensen altijd de ruimte geven om te verbeteren ipv ze het gevoel te geven er al te zijn :-).

Geweldig verzorgde BBQ met lekker en goed gemarineerd vlees

Geen voorbereiding hoeven te treffen. Dus uit eten in eigen tuin.

Echt een aanrader!

Prima kwaliteit en service. Personeel was ontzettend behulpzaam, alles was prima comform afspraak bezorgd en het eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

goede prijs kwaliteit verhouding

Reeds de tweede keer bij AZ besteld. Deze keer BBQ voor een feestje van 10 personen (vis en vlees besteld). De levering is altijd op tijd en correct, alles zit netjes verpakt in stevige doosjes, de kwaliteit van salades en vlees is prima. Kortom niets op aan te merken. Bedankt AZ voor deze formule en zeker tot een volgende keer.

Heel goed

Goede service prima op tijd en goede kwaliteit van vlees en brood

Fabtastisch

Een bedrijf wat doet wat het zegt en belooft, geweldig gewoon. Bezorger/ophaler; een dikke pluim, wat een klantgerichtheid, onze complimenten! Kwaliteit en hoeveelheid van alle producten prima, zeker meer als voldoende. Wij blijven terug komen, dat zegt genoeg denk ik…

Goed geregeld en volgens afspraak geleverd en weer opgehaald. Vlees en sausen voldoende. Perfect optijd bezorgd.

Alles goed verzorgd en op.

Etenswaren en de hoeveelheid zijn dik in orde. De breng en haalservice is top. Super makkelijk en een zorgeloze bbq.