Lekker vlees en heerlijke salades.

Voor herhaling, zeer tevreden

Was top geregeld en alles was erg lekker

Goede service , eten goed en alles keurig op tijd

Heerlijk vlees en goede salades naast prima service

We hadden een halal bbq en alles was uitstekend. Goed vlees, veel verschillende salades en heerlijk stokbrood. Een aanrader!

Goede communicatie qua brengen en ophaal, lekker en genoeg eten en heerlijk dat het allemaal weer vuil mee terug mag.

Goed verzorgd.

Wij waren zeer tevreden. De kwaliteit is goed en het was netjes verzorgd Wij hebben genoten.

prijs/kwaliteit verhouding klopt

als ik kijk naar het eten (vlees, brood en pasta) was het van goede kwaliteit. Vooral gezien de prijs klopt het. Geen hoogwaardig vlees maar daar is de prijs ook niet naar. Prima dus!

Eten van goede en kwaliteit en super service

Zoals de titel omschrijft, goed eten en uitstekende service voor een hele betaalbare prijs!

Extra

Top geregeld , netjes geleverd , goede kwaliteit , ruim genoeg en weer netjes opgehaald. Voor mij eerste keer dat ik het via a-z bbq doe maar zeker niet de laatste keer... complimenten

Super makkelijk

Van alles meer dan voldoende. De gasten die wij te eten hadden gingen met gevulde buikjes weer naar huis en dat vinden we belangrijk. Had zelfs nog vlees over dus dat hebben we lekker de volgende dag nog op onze eigen bbq gebakken. Heerlijk zo geen omkijken naar afwas dus meer tijd voor de visite.

Prima geregeld

Zoals altijd dik tevreden over A-Z Alles netjes op tijd geleverd ( op decamping) Ruim voldoende en prima kwaliteit. Alles weer opgehaald op de aangegeven tijd. Ik organiseer jaarlijks deze bbq en heb ook deze keer net als andere jaren weer veel complimenten gekregen van de gasten. Top geregeld A-Z tot volgende keer

Geweldig alles was heerlijk. Op tijd geleverd. En netjes weer opgehaald.

Voor herhaling vatbaar.

Eten prima, levering en materiaal niet voldoende

De bezorgtijden een dag ervoor werd niet gehaald. Het was wisselvallig weer, vroeg om improvisatie. Als dan de bbq te laat komt (zonder even een berichtje) is dat zeker met kinderen erbij heel lastig! Als dan vervolgens één van de twee branders iedere keer afslaat en de enige oplossing is dat er een persoon continu de knop ingedrukt moet houden is de boosheid groot. Dat werd enigszins gedempt door de kwaliteit van het eten en het overige materiaal. Overigens zei de medewerkster die ik zondagmiddag belde dat er contact zou worden opgenomen !? Dus zo niet aanbevelen, dat kunt u veranderen door….

Gemak in een muisklik

Alles in één keer in huis, geen gesleep. Zelf geen bbqfan maar mijn beste verjaardagscadeau is wel een bbq van AZ. Ik heb er geen omkijken naar maar heb wel de gezelligheid. Bedankt A-Z, heb ik ook verjaardag ipv te rennen.

Prima!

Duidelijke website, goede bezorging, goede kwaliteit en ophalen volgens afspraak.

Compleet plaatje

Perfect geregeld, je bent van alle gemakken voorzien zonder vuile vaat en heerlijk vanuit huis. Vriendelijke medewerkers en snelle reactie via chat op vraag. Aanrader!

Op tijd. Goed geregeld. VOlgens afspraak

Top.

Topservice en top eten

Alles keurig op de afgesproken tijd binnen. Heerlijke vlees, vis en salades. Stokbroden en sausjes genoeg. Daarna alles weer keurig opgehaald en verder geen omkijken gehad naar afwas. Ik zeg volgende keer weer, top!!!

Echt geweldig en voor herhaling vatbaar

Zeer prettige klantenservice , goede service, geweldig eten. Meerdere pakketten gekozen en allemaal even goed. Echt een aanrader en ik ga dit zeker vaker doen.

Makkelijk en lekker

Gemak dient de mens

Ik zou zeggen mensen gewoon daar bestellen. Het was super goed gedaan

Zeer goede en nette service

Netjes en verzorgd! Alleen voor de chauffeur jammer dat hij zover moest reizen en dat het niet lokaler geregeld kon worden. Maar wij hebben er zeker van genoten!

Alles was prima geregeld en voldoende variatie

Voor onze bedrijfsbarbecue moesten we op de valreep nog alles regelen maar dat was in een handomdraai klaar. Ook het afspreken van de levertijden vormde geen probleem en er werd meegedacht. Kortom goede service, voldoende variatie en we hebben met z'n allen lekker gegeten.

Alweer super lekker.

Zoals we gewend zijn: weer heerlijk. Goed verzorgd, vriendelijk bezorgdame.

Heerlijk genoten van een goed verzorgde barbecue

Makkelijk te bestellen Levering volgens afspraak Producten vers en lekker en ruim voldoende bestek en servies Retour halen barbecue, servies en bestek volgen afspraak Barbecue is groot succes geweest Groetjes Carlo

Top!!!

Goed verzorgd. Prima service.