Prima verzorgd en alles volgens afspraak gebracht en gehaald

Alle gasten tevreden en daar gaat het om...

prima geregeld

de eerste keer dat we gebruik maakten van A-Z. Maar voor herhaling vatbaar, goed geregeld ,prima vlees, salades en sausen. Goede service, houden zich aan de afspraken. Top!

Heerlijk , goedverzorgd en mooi op tijd geleverd en opgehaald.

Prima service en kwaliteit.

Lekker gemakkelijk

Aangezien ik zelf bij een Meester scharrelslagerij werk, ligt de laat vrij hoog bij ons kwa voeding. Wel fijn dat alles geregeld is voor je, is wel leuk

Prima geregeld allemaal

Lekker eten met alles erop en eraan. Prima geregeld allemaal.

Goed vlees, nog betere extra's!

Prima vlees, lekkere sauzen en salades (Wij gingen voor de "bewuste" variant) Wel jammer dat alles in plastic verpakt zit maar dat kan niet echt anders. De gas BBQ reageerde niet echt goed op de knoppen dus de temperatuur regelen was wat lastig. Verder echt een aanrader als je bv op een vakantiepark de spullen zelf niet hebt.

Top service!

Jullie leveren een topservice met het brengen en halen van alle spullen en ook top dat je bij jullie een all inslusief bbqpakket kunt bestellen met erg veel vlees, brood en voldoende salades en bovendien zijn borden, bestek en de bbq ook allemaal inbegrepen.

Super geregeld

Goede afspraken, lekker eten en salades, voldoende eten, een fijne BBQ,

Gemakkelijk compleet heerlijk

Geweldig zeer compleet en erg lekker

Het was weer super verzorgd en lekker.

Het was een super goede bbq, we hebben ook 2x gourmet/steengrill Menu besteld, wij zijn heel tevreden over AZ. Toppie

Top, nooit eerder gedaan.

Omdat wij zelf weinig zout gebruiken was ik bang dat alles te zout zou zijn. Dit is de reden waarom ik altijd alles zelf doe. Nu, dat is van nu af aan niet meer nodig!!!! Als de gelegenheid zich weer voordoet ga ik niet meer zelf aan de gang maar bestel bij A tot Z!!

Lekker en gevarieerd

Het was zoals altijd weer heerlijk en genoeg variatie.

Perfect geregeld en super lekker

Jullie hebben ons een topdag bezorgd. Keurig verzorgde BBQ. Samen met onze kinderen met aanhang genoten.

Kei goed

Ik bestel al jaren bij a-z mijn bbq , netjes verzorgd word altijd bezorgd op de afgesproken tijd , genoeg variatie in de bbq menu's en erg lekker ik zeg ga zo door .

Prima geregeld allemaal

Keurige ophaal/bezorg service en het eten was lekker, voor herhaling vatbaar

Super geregeld en erg lekker!

Afspraken worden goed nagekomen. Eten én borden/bestek zijn zeer goed verpakt! Meer dan genoeg vlees en salades. Kortom: Voor herhaling vatbaar! Ga zo door!

Basis goed

Standaard alles goed extra gerechten onder de maat.

Goede service, goed assortiment!

Voor 24 personen (2x12) BBQ besteld. Vooraf gebeld i.v.m. levering wel of niet in koelboxen. gave goede tips en adviezen. Extra salades erbij besteld, maar was eigenlijk niet nodig geweest. genoeg vlees. Ook de stoofvlees was een aanrader en een keer iets anders. Tortellini salade was heerlijk. Afwas wel 1 dag langer buiten moeten staan, omdat ze 2 dagen erna kwamen ophalen. met warmte niet zo heel fijn, maar werd wel netjes gecommuniceerd! Dus zeker voor herhaling!!

Heerlijk eten en afspraken worden goed nagekomen

Het eten was prima en fijn dat alles er bij zit.

Lekker en vers

De service was prima, het eten heerlijk en vers!

Het eten was super goed verzorgd netjes op tijd gebracht en ook weer op gehaald .echt super goed zeker voor herhaling vatbaar

Topper

Goed kwaliteit gerechten.Goede breng en ophaal service

Compleet en geweldig

Alles wat je nodig hebt zit erbij, meer dan genoeg keuze en heerlijk eten. Helemaal top!

Ben al lang klant

Ben al lang klant nog steeds alles prima

Familie bbq met luxe pakket en royal salades. Prima verzorgd en meer dan voldoende. Het brood is super lekker en alles kakelvers.