Altijd perfect verzorgd

Veel keuze/variatie, lekker vlees en salades. Brood mag minder zijn. Fijn dat je bericht krijgt van breng en ophaal tijden.

Lekker maar....

Lekker vlees. De meegeleverde te kleine bbq voor 10 personen kan echt niet, zelf een tafel moeten regelen omdat je anders op je knieen moet bbq'en. Met de meegeleverde 3 kg gasfles hoop je dat dat voldoende zal zijn, geen lekker gevoel. En als je dan het "nood" telefoonnummer belt, krijg je een bandje waarop wordt vermeld dat ze tussen 8 uur en 1900 uur bereikbaar zijn....

Alles wat er fout kon gaan ging fout.

Ik had een BBQ feestje met mijn chauffeurs en dat waren met de vrouwen erbij 20 personen dus ik bestelde bij jullie 22 menu's met benodigheden omdat ik daar niet op ingesteld ben. Ze komen op de dag van de BBQ de pakket brengen vlees , salades en brood in dozen. Ik vroeg waar de borden en het bestek waren en de BBQ ? Degene die het kwam brengen had dit niet bij. Hij heeft gebeld en later in de middag kwamen ze het bestek brengen en de borden maar hadden ook toen eigenlijk geen BBQ bij. Gelukkig had deze bezorger een reserve BBQ bij die hij na contact te hebben gehad met jullie hier heeft achter gelaten. Gelukkig eind goed al goed.

Geweldig!!

Alles netjes in kratten bezorgd, vlees was prima, heel veel sausjes , stokbrood kan wel minder. Salade en fruit heel lekker.

Altijd prima verzorgd.

Perfect geregeld, voldoende vlees/vis. Meer dan voldoende sauzen en stokbrood. Kortom GEWELDIG.

Prima service en levensmiddelen

Afgesproken tijden nagekomen, prima qualiteit vwb vlees en salades en ruim voldoende geleverd om een succesvolle BBQ te kunnen houden.

Heerlijk en veel

Heel veel keuze en alles wel heerlijk! Wij collega's hebben genoten van onze barbecue teamuitje!

Prima verzorgd

Goede formule, lekker ontzorgd. Voldoende eten voor het opgegeven aantal personen en prima kwaliteit.

Uitstekende service en kwaliteit

Afspraak voor bezorgen en ophalen is tot in de puntjes uitgevoerd. Kwaliteit van het vlees en de bijbehorende sauzen en salades is uitstekend. Bezorgen op die plaats waar je bent zonder zorgen te hoeven maken over schoonmaken van de BBQ. Kan het iedereen aanraden!

Zoals altijd lekker en prima verzorgd.

Waarschijnlijk al ruim over de 10 keer bbq gehad met A-Z. Altijd prima. Nieuw design borden..scherpe messen. Minpuntje: het lijkt of de servetten steeds kleiner worden. En de knoppen op de bbq zelf werken niet optimaal. Handig zou ook een stickertje zijn bij de knoppen zodat je een idee hebt wat voluit of half vuur is. Verder prima. Ook halen en brengen. Tijdslot wordt nagekomen. Klasse

Goed geregeld en meegedacht!

Wij zijn erg tevreden! Door omstandigheden was het voor ons belangrijk dat alles voor 11.00 uur zou arriveren. Na telefonisch contact was er meteen overleg met de planning. Ook aan de persoon met allergie werd gedacht, alles voor deze persoon werd apart verpakt en op de website staan per gerecht de allergenen vermeld. Op de kruidenboter (1 bakje voor 15 personen) na was alles ruim voldoende. Hartelijk dank voor de goede service!

Op tijd geleverd en erg goed eten

De bezorger was erg vriendelijk en werd op tijd bezorgd Eten was heerlijk en goed geregeld Goede service Zeker aan te raden

Heerlijke bbq alles compleet

Houden zich aan de afgesproken breng-en ophaaltijden. Goede service. Producten zijn van goede kwaliteit. Alles compleet incl. leuke gekleurde borden en bestek en servetten.

compleet verzorgd en heerlijk gegeten!

Zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de verzorging. AZ is voor mij een absolute aanrader als het om all in service gaat!

top

ik kan alleen maar zeggen, het was geweldig, de service, het vlees de salades, de sauzen. Niks op aan te merken, al verschillende keren bij jullie besteld, en dat blijven we in de toekomst ook doen.

Van A tot Z is ook echt van A tot Z

Snelle reactie, zorgvuldige levering en netjes de gasfles mee aangesloten. Bij het ophalen hoef je niet thuis te zijn. Zeker aanrader!

Kwaliteit voor een goede prijs

We hebben een bbq georganiseerd voor 60 personen. Alles was uitstekend en ruim voldoende! Kwaliteit van het vlees, sausen, salades en stokbrood was buitengewoon! Houd er alleen wel rekening mee dat het soms al vroeg bezorgd wordt en je het dus zelf moet koel houden.

Bij snelle BBQ plannen een perfecte service.

Op een korte tijd werd door onze dienst beslist een BBQ te organiseren. Alles verliep vlot en volgens plan. De geleverde menu's: heerlijk en voldoende.

Alles smaakte erg goed, levering duidelijk en conform afspraak

Alles online besteld, veel keuze. Aangezien we met 14 personen waren, hebben we een aantal menu's met standaard en luxe sauzen besteld zodat je meer keuze hebt. Alles smaakte erg lekker. Wat minder vind ik dat de levering kan plaatsvinden tot 18:00 uur en je meestal eind van de middag begint, dan 15 euro extra betaald om de levering in de ochtend te hebben zodat je er zeker van bent, niet op het vlees te moeten wachten.

Goede producten, kleine bbq

Vlees en brood en salade waren erg goed. Was voldoende van alles. Bestek en borden waren keurig verpakt! Keurig op tijd geleverd, werd netjes binnen getild De bbq zelf vond ik tegen vallen, veel kleiner als verwacht geen hoge bbq dit stond nergens bij vermeld. Bbq pakte snel vlam Te kleine bbq voor 15 man was blij dat wij thuis nog een bbq hadden.

Gewoon doen

Zoals altijd tevreden. Mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger/ chauffeur. Lekker vlees en sauzen. Genoeg voor t aantal personen wat we besteld hadden

tevreden

Hier spreekt een tevreden klant.

Alles netjes verzorgd, prima verpakt

Het ziet er allemaal bijzonder verzorgd uit, zowel de eetwaar als het servies en bestek. Klein minpuntje vind ik de kwaliteit van het vlees, hamburgers erg vet, spekjes ook wat minder maar al met al een prima verzorgde bbq, dankjulliewel.

Prima verzorgd

Heerlijk verzorgd en een x niet voor alles hoeven zorgen. Echt voor herhaling vatbaar

heerlijk en uitstekend verzorgt

doen dit regelmatig met de vrienden/familie geen gesleur met boodschappen en afwas