Goed verzorgde en welvoorziene BBQ.

Het begon met een zeer behulpzame bezorger. Alles zag er goed uit en het smaakte ook prima.

Alles geweldig geregeld.

Ben altijd enthousisat over A tot Z. Isgewoon uitstekend!

Geweldig!

Genoeg van alles en supervers. Heeeeeerlijk genoten.

Super goede kwaliteit

Paar keer al van A tot Z bbq gebruikt gemaakt ook via mijn werk. Goede kwaliteit producten! Top

Aanrader!

Lekker eten voor een betaalbare prijs.

Zeer tevreden!

We hadden alles in overvloed en goede kwaliteit, prima geregeld!

Alle gasten waren zeer tevreden over de kwaliteit van de barbecue

Goede informatie over tijdstip van levering en ophalen van alle spullen. Over de kwaliteit van alle onderdelen van het geleverde menu waren alle gasten zeer tevreden. Vraagt om herhaling , waren de reacties.

Voor ons wat weinig groenten maar het vlees zeker genoeg en heel lekker!

super lekker en goede Service

goede ervaring hebben een barbecue met familie zeer geslaagd

Mijn ervaring vanaf bestelling tot levering en ophalen, Ze doen wat ze afspreken zo wel op de camping als thuis.

Eenvoudig te regelen, netjes op tijd bezorgd en opgehaald

Bij A-Z kun je heel eenvoudig je barbecue bestellen. Alles wordt netjes op afspraak gebracht en weer opgehaald. En geen afwas!

Voldoende keus voor iedereen.

Prima verzorgde BBQ voor wanneer je zelf geen zin of tijd heb. Voldoende keuze en wordt netjes volgens afspraak bezorgd en opgehaald. Enige punt van kritiek is dat die hamburgers niet vers leken/roken. Ben zelf kok maar durfde het toch niet aan om ze te serveren.

Perfect geregeld. ! Lekker makkelijk. Goede afspraken.

Perfect systeem. Makkelijker kan het niet. Geen vuile vette borden afwassen.! Eten was ook prima. Genoeg en prima kwaliteit. Zowel vlees als vis menu's gehad voor 20 personen. Ruim voldoende. Goeie afspraken en info over brengen en weer ophalen van de vuile vaat. Kortom top. !

Alles was goed!

Alles was goed. De levering, het vlees, brood, salades tot het ophalen. Er is genoeg. Echt een aanrader

Goede communicatie, tijdige levering, lekker eten!

Voor een groep besteld, waarbij een latere wijziging prima verwerkt is. Het eten was van goede kwantiteit en kwaliteit en een groot pluspunt is het ontzorgen: alles wordt meegeleverd en mag je ongewassen weer mee teruggeven.

Heel lekker maar te weinig groenten

Wij hadden een bestelling voor 40 personen, zeker genoeg vlees voor iedereen maar iedereen had maar 1 portie groenten.

Geweldig!!

Ruime keuze aan vlees , salades en sausjes. Optijd geleverd en opgehaald! Helemaal top, was onze 2 de keer en de 3 de gaat zeker volgen .

We hebben al vaker besteld en elke keer is alles perfect in orde.

Top geregeld

Lekker eten en een goede service mbt brengen, halen en een goed bereikbare klantenservice voor vragen (iemand van onze groep had een knoflookallergie).

Geweldige service. Eten heerlijk en verzorgd. Veelste veel eten. Top

Van bestellen tot ophalen, alles goed geregeld en erg lekker!

Wij hebben al best vaak bbq en gourmet besteld via A-Z. Het is nog nooit voorgekomen dat afspraken niet nagekomen werden of dat er iets niet goed of niet lekker was. Kortom: een topbedrijf, een echte aanrader!!

Voldoen aan de verwachting

De kwaliteit van alle producten was goed. De pakketten zagen er goed verzorgd uit. De gasten vonden alles lekker. Misschien voor 27 personen een 3e middelgrote BBQ erbij leveren.

Prima, goede eerste ervaring

Via vrienden gehoord dat service en eten goed was en daarom ook besteld. Van 3 verschillende menu's voor 10 personen met 12 gasten van genoten. Helaas ontbrak bij de vegetarische menu's 1 gerecht (de stoofschotels). Voor de rest meer dan genoeg (teveel) en goede kwaliteit vlees, vis, brood en sauzen. Salades waren goed en bij bestelde groenten ook. Superservice toen we vroegen of we vanwege een visallergie wellicht een aparte barbecue mochten om vlees/vega te scheiden van vis. Dat kon ook! Echt heel snelle en goede service!

Van A tot Z

Groot voordeel is, dat je alles schoon en op schalen aangeleverd krijgt en vies mag inleveren. Dat betekent dat je alleen de spullen neer hoeft te zetten en weghalen.

super verzorgde en lekkere bbq, correcte afspraken.

Ideale oplossing als je met een groep op vakantie bent, samen wil barbecueën en toch geen tijd wil besteden aan boodschappen en voorbereidingen.