Was super goed verzorgd!

Het vlees en de vis op de barbeque waren heerlijk ! Super goed verzorgd....! Van alles voldoende ...!

Fantastisch!

Twee dagen van kunnen eten! Het was helemaal top: Super aardige bezorger, veel en lekker eten, alles op de afgesproken tijd. Echt niks negatiefs te melden!

Goede kwaliteit en smaak vlees salades en sauzen

Bezorger heeft me geholpen nadat ik in tuin gevallen was. Heb hen niet echt goed kunnen bedanken....dus bij deze. Bezorging volgens afgesproken tijd. Zag er allemaal zeer verzorgd uit. EN LEKKER DAT ALLES WAS!!!! Echt voor herhaling vatbaar.

Lekker en super makkelijk!

Al 2 jaar met onze medewerkers via A-Z bbq pakketten besteld. Heel makkelijk, goede service, niet te veel, niet te weinig. Vlees- vis- en vega pakketten, alles is prima in orde. Stokbrood heel lekker. Sauzen mogen iets kleinere bakjes. Wat ons betreft zou er wel een stickertje per pakket op mogen welk pakket het is. Dat maakt het met een grotere groep en verschillende pakketten makkelijk om iedereen het juiste pakket te geven. Volgend jaar weer.

Alle afspraken perfect nagekomen vanaf bestellen tot aan bezorging en ophalen spullen.

Prima verzorgd, alles op tijd gebracht, ruim voldoende en lekker. Sausen waren erg royaal. Vooral ook het stokbrood was zeer goed

Lekker snel makkelijk

Van groningen tot limburg en ook in duitsland makkelijk besteld, mooi verzorgd en lekker vlees

Het was in orde

levering zoals afgesproken gekregen wat we besteld hebben Lekker en meer dan voldoende !

geweldig, goed geregeld.

van bestellen tot ophalen prima geregeld.

SUPER GEREGELD! Prima vlees en vis en vriendelijke medewerkers

Bij aflevering (vriendelijke dame) gevraagd of ze half uur van te voren konden bellen voor het ophalen van de spullen omdat we op dat moment geen internet hadden. Super door gegeven door medewerkster. Alles zag er goed verzorgd uit. Van ons zouden er iets minder rode- en cocktailsaus bij mogen zitten. We vinden weggooien altijd zonde. Ophaler was ook zeer vriendelijk. Ga zo door!

Alles volgens afspraak, netjes geleverd, lekker eten, vriendelijke bezorger!

alles prima op orde

alles oke

Perfect geregeld, perfecte service

Na telefonische bestelling correct op de hoogte gehouden via de mail. Afgesproken tijdstip bezorging was de bezorger aanwezig. Ook tijdstip ophalen tijdig bekend. Barbecue was lekker.

Zeer goed!

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. We bestelden voor 25 personen, iedereen was tevreden en er was meer dan genoeg. Geweldige selectie, zeer goede kwaliteit, bestelling en levering simpel, ongecompliceerd en op tijd. De e-mail updates over bezorg- en ophaaltijden zijn ook erg goed. We zullen zeker elke grote barbecue met A-Z houden en onze buren zullen nu waarschijnlijk hetzelfde doen.

Perfect geregeld en lekker.

De service is prima, het brengen en ophalen. En het eten is lekker. We hebben met z’n allen er van gesmuld en alles was op. Zeer zeker de moeite waard voor een feestje.

Prima!!

Makkelijk te bestellen. Goede communicatie Lekker eten.

Afspraken worden goed nagekomen, prima kwaliteit

Goede keuze uit de soorten BBQ, ook voor kinderen. Duidelijke afspraken die ook stipt worden nagekomen. De pakketten zijn prima van kwaliteit, de meegeleverde BBQ makkelijk aan te sluiten. Al met al een goede formule voor een geslaagde BBQ.

Geweldig goede BBQ en alles volgens afspraak

Voor wat prijs kwaliteit betreft zijn wij zeer tevreden. Vlees was goed van smaak en hoeveelheid. De sauzen waren ook lekker en de salades ook.

Goede service en lekker gegeten

Goede service en lekker gegeten

Goed verzorgd.

Het was goed.

Zo compleet en daardoor zo makkelijk voor feestjes

Zalige bbq menu's Ideaal geleverd en ingepakt en zo in de koelkast te schuiven Koeltas erbij voor de salades. Echt zo heerlijk makkelijk en compleet. Je hoeft niets zelf meer toe te voegen of voor te bereiden. Door half standaard en half royaal te bestellen, heb je nog eens extra variatie qua salades en sauzen. Ons vaste adres voor bbq!

genoten van onze gewonnen bbq cheque van omroep brabant

bezorging voor de afgesproken tijd, nette bezorger, het eten was heel lekker, helaas werkte de bbq maar voor de helft

prima verzorgde barbecue

Spullen netjes op tijd aangeleverd. Voldoende van alles en goede kwaliteit. Iedereen was zeer tevreden. Spullen op afgesproken tijd weer opgehaald.

Ruim voldoende, vers en lekker. Perfect geregeld

Uitstekend!

Afgelopen familie weekend weer een prima bbq gehad van A-Z Barbecue. Heerlijk vlees, idem vis en de vegetarische gerechten kregen complimenten van de desbetreffende familieleden. Het was meer dan voldoende. Kortom: een echte aanrader.