perfecte en vriendelijke service

Prima,goed verzorgd.

AZ is TOP

Alles perfekt: bezorging, kwaliteit en ophalen. Wij kregen vragen over welke slager dit geregeld had. Moet wel een van de beste zijn zeiden ze

goede kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit en goede service,

Alles was goed verzorgd.

Een salade met pasta was erg vet, de olie droop eruit. Verder was het vlees, sauzen, en stokbrood van goede kwaliteit. Op de afgesproken tijd gebracht en alles weer opgehaald.

Wij hebben het heerlijk gevonden. Iedereen was enthousiast.

Lekker en betaalbaar eten

Lekker gegeten, goed vlees met lekkere salades erbij. Kortom een aanrader

Super super was het.

Heerlijk gegeten

Netjes bezorgd, uitgebreid en vers eten, smaakte erg goed!

Zag er netjes uit.

Zoals ik al zei, zag er netjes uit. Maar naar de barbecue 2 personen diaree en 1 persoon flinke buikklachten. Jammer

Perfect geregeld

Het was weer een groot succes, alleen wat teveel over. Onze gasten waren erg tevreden, veel complimenten gehad over het vlees(standaard A-Z menu) en de salades. Ook de service en communicatie is top!

Vleesartikelen allemaal goed verzorgd en lekker. Sauzen en andere ingrediënten waren goed verzorgd en gemakkelijk omdat je niets hoeft te reinigen alleen maar inpakken en alles wordt weer opgehaald.

Alles netjes aangeleverd en van goede kwaliteit

Dit was de eerste keer met A-Z en is uitstekend bevallen.

in een woord geweldig

Dit is de 2e keer dat wij van jullie diensten gebruik maken en dit als geweldig beoordelen. Wij komen er in de toekomst zeker op terug.

Iedereen was tevreden over de kwaliteit

Alles perfect volgens afspraak, prima spullen en goede producten. Gaan we zeker vaker doen

Geweldige service en kwaliteit van het bestelde.

Zeer toegankelijke web-site. Mooi assortiment en kwaliteit. Vriendelijke service. Ook een compliment voor de bezorger keurig op tijd en vriendelijk. Al met al alles oké. Tot snel voor de volgende bestelling.

Zeer fijn bedrijf

Alles zeer netjes en verzorgd en weer voor herhaling vatbaar az bedankt henk

Perfect!!

Perfect allemaal, fijn bezorgd en opgehaald, alles wat top verzorgd en we kwamen niks te kort. Alle sausjes en salades heerlijk, het vlees was ook echt super lekker. Dankjewel voor de goede service!!

Zoals altijd weer heerlijk en netjes

Zoals altijd weer netjes afgeleverd en heerlijk.

De bbq van A-Z was in een woord : perfect!

Alles was heerlijk , ruim voldoende en keurig voorbereid en verpakt. De service verliep ook vlot en vlekkeloos. Tot een volgende keer heel graag ! Groetjes, Gert en Liesbeth

Geweldig!

Alles prima verzorgd!

Alles keurig netjes

Netjes op tijd bezorgd. Alles zag er verzorgd uit. En het eten was heerlijk! Wel is het raadzaam om in koelboxen te leveren ipv kratten.

Perfect!

Makkelijk bestellen. Afgeleverd op t afgesproken tijdstip. Prima uitgelegd en afspraken gemaakt over t ophalen.

hele goede producten en diensten

Al bij menig feetjes geweest waar de BBQ was verzorgd door A-Z. Afgelopemn zaterdag zelf ook bij A-Z besteld en alles was boven verwachting. Ze zijn dan niet de goedkoopste, maar wel de beste in prijs/kwaliteit.

Afgelopen zaterdag genoten van het heerlijke eten wat jullie bezorgt hebben. Alles was in overvloed en de bbq zelf was top...alles compleet verzorgt tot aan borden en bestek toe...afspraak voor het brengen en afhalen verliep keurig volgens afspraak..raad iedereen dit!!!. Dit gaan we ZEKER vaker bestellen bij jullie. Met vriendelijke groet Fam Koomans

De beste

Vanaf online bestellen tot alles weer ophalen superrrrrrr lekker genoeg en altijd vriendelijk dank jullie tot de volgende keer