uitstekend verzorgd

Keurig geleverd! Goede kwaliteit en uitleg bij levering. Alles volgens afspraak. Ga zo door!!!

Prettige service, goed eten

Goede service Duidelijke communicatie Geleverd wat gevraagd was, voldoende voor aantal personen en lekker gegeten

Uitstekend verzorgd

Heerlijk compleet en super verzorgd

Netjes op tijd bezorgd en uitgelegd hoe alles werkt. Afspraak gemaakt over het ophalen en alles top geregeld.

Altijd dezelfde goede kwaliteit vlees en bijproducten!

Al jaren vaste klant bij A tot Z. Naar volle tevredenheid. Alles is geweldig goed geregeld. Begint al met duidelijke website. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling bezorgd wordt. Afspraken worden altijd nagekomen. Kwaliteit van vlees en andere producten zijn altijd van zeer goede kwaliteit! Ruim assortiment! Alles wordt keurig, volgens afspraak, weer (vuil) opgehaald! Enige minpuntje is misschien dat t bestek van iets betere kwaliteit kan zijn!

Top!

Gemakkelijk & goede kwaliteit! Alles top geregeld.

Prima!

Om kort te gaan van A tot Z prima

Superfijne service!

Bij a-z bbq bestellen is superfijn en makkelijk! Het is niet duur en het eten is van goede kwaliteit. Je krijgt ook echt genoeg! De service is goed en het is zo fijn dat de zorgen van een bbq je uit handen worden genomen!

TOP!!!;;

Uitstekende kwaliteit. Tjonge wat was dat lekker! Ruim voldoende, alles erop en eraan. Als we weer een feestje geven: jullie telefoon nummer staat in mijn boekje. Nogmaals hartelijk dank!

Lekker, snel en een goede service

Bestellen gaat snel, ze leveren erg snel en fijn en alles is makkelijk in gebruik. Een top service.

Het invullen van de sterren geeft een 10, maar is eigenlijk een 9,8 Maak het profijt van € 0,25 duurder en lever een aantal plastic bordjes mee voor rauw vlees

Erg fijn verzorgd, vriendelijke bezorger én goede ‘na’ zorg. Vlees en saldes, ook de sausen waren van goede kwaliteit. De vis was uitstekend.

Gewoon goed voor elkaar

Netjes op tijd gebracht en opgehaald Goed eten en voldoende

goede service, eten en van alle gemakken voorzien

Ik had al menig positieve ervaring met A-Z voor grote groepen. Maar bij onze straat-bbq alles weer goed geregeld. Genoeg en lekker eten, goede communicatie en bij het ophalen van de spullen werd een gasfles die ik op de afgesproken plek vergeten was neer te zetten, zonder problemen op een later moment opgehaald. Zeker een aanrader voor menig feest/partij.

Super!

Top service. Alles zag er keurig uit. Alleen jammer dat je niet kunt aangeven hoeveel borden en bestek je graag wilt.

Super!!

Erg makkelijk ruim voldoende veel keuze!!

Perfect zoals altijd.

Wij maken al jaren gebruik van service van A tot Z. Nog nooit ook maar 1 klacht gehad.

Super, zowel het bezorgen, het eten, inclusief bestek, BBQ en het ophalen.enn

Een aanrader voor iedereen die het gemak wil van een complete, goed verzorgde BBQ. Het eten was uitstekend. Perfecte planning van zowel het brengen als het ophalen van ....

TOP!!!!

Super lekker en zeer vriendelijke grill-specialisten. Aanrader voor ieder feestje.

geweldige service goed eten

Voor een bedrijfs barbecue besteld bij a-z. telefonisch gebeld omdat we ook zaten met vegetarische werknemers . Brengen en ophalen ging helemaal goed. hiervoor hadden wij een afspraak gemaakt i.vm vakantie. verder ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees salades stokbrood. zeker een aanbeveling als tip geef ik aan jullie misschien een optie om er iets bij te leveren om het vlees te koelen. niet alles paste in onze koelkast

Helemaal blij met de levering en nog belangrijker het heerlijke vlees en de goede salades. TOP

We hebben genoten alles heerlijk. Ook de bezorging en later het ophalen was prima geregeld. Voor herhaling vatbaar.

Topbedrijf

Het was voor ons de eerste keer dat we met jullie in zee gingen, maar beslist niet de laatste keer. Het was top geregeld en lekker.

Zoals altijd weer top verzorgd!

Alles weer perfect geregeld en lekker gegeten!

Goed geregeld en lekker

Alles was goed geregeld. het bestellen ging makkelijk, het eten was erg lekker en goed verzorgd. het bezorgen en ophalen van de spullen was op tijd zoals aangekondigd via sms. Ik vond persoonlijk de salades in verhouding wat summier voor het aantal personen. Maar verder erg tevreden.

perfect geregeld en erg lekker!

Alles was perfect geregeld, het bestellen ging makkelijk, het eten was erg lekker en zeer goed verzorgd, het ophalen van de spullen was netjes tussen de tijd venster, wij en onze vrienden waren zeer te vrede!